Karşılıklı keyif yaşarız buluşma olursa ilerisi olur mu bilemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abi eglenmene bak ve geç git ya. Çok kasma.
Sexting sonucta ne aşkı sevgisi hdhfg
0
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sexting dışında muhabbetimiz de oldu ondan bi an hoşlanmıştım ama az önce kestim iletişimi sexting yapmayacağımı söylediğim halde konuyu oraya çekmeye çalışto ben de beklentin varsa konuşmayalım dedim o da kıvırarak cevap vererek konuşmayalım dedi sneosnksns nefretliksiniz bazılarınız sadece sexting yapsaydo böyle tavjr yapmazdım duygusal tavırlar şiir okumalar şarkı söylemeler itlik yapmayın mk
Offf, yahu şiir okuyan birine nasıl uyuz olmadın asıl sen 😂😂😂 Sexting yaparken o.. um falan deyip sonra şiir mi okludu cidden dfghh Çok aşırı yapay, ve saçma geliyor ya :D
Valla sexting yaptıgım kişiler oldu. Ötesine de geçme hevesimzi hiç olmadı yani. Ki bazılarını görsen dibin düşerdi 😂😂 Bazı erkekler ama işte elinden kaçırmamak içinm böyle yalandan duygusala yatıyor sacma oluyor
Yahu sen neden kızdın şimdi. Bu siteye eglenmeye gel ciddi diyorum. Kimseyi ciddi alma çünkü ciddiye alınacak pek insan yok. İkimiz burada üzülüp aglasak daha mı mantıklı 😅
Yani insanlar zaten sevilecek varlıklar değiller. Benim aşı-k olduğum kadın benim ağzıma sıçtı. O yüzden çoğu kişiyi çok ciddiye almıyorum bile. Duygularla oynamayı seviyorlar.
Öyle bu devrin kadını da erkeği de şerefsiz cinsiyetçilik yapmıyım evet, erkekler açık ara ileride bunu da söyleyeyim.. Her neyse ilerideki eşime bol şans her seferinde biraz daha soğuyorum ilişkilerden. Ben mükemmelim demiyorum illaki ben de oynamışımdır ergenken birilerinin hisleriyle ama bunu kasti olarak değil ergenliğin verdiği bir şeyle yapıp fark edip uzatmamışımdır. Amaaan s et hiçbir şey hissetmiyorum zaten belki hissedebilirim diye belki ben de kendimi kandırdım ben de bencillik yaptım duygularımı hissetmek için onu kullanmaya kalktım aslında o da bencillik yaptı kendini tatmin etmek için duygularımı beni kullanarak.
Herkes ne istediğini baştan ne bir şekilde dese bunların hiç biri olmaz. Ama insanlar nedense kendi duygularını belirtmekten ziyade hep beni anlasın, etsin mantığıyla yakşalıyor. Sonra da anlaşılmayınca da tripleniyor. Seninde kendini bilmen güzel bir şey ve inkar etmiyorsun. Olanları olduğu gibi diyorsun.. Bunlar takdir edilebilecek şeyler aslında. Ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda değil çünkü kimse aslında mükemmel değil. Mükemmelim diyenler en çok bir şeyi saklayanlar aslında
İnstagram hesabımı silmiştim geri açtım üzgün işareti attı ben noldu dedim iki üç mesajdan sonra hissizleşmişsin dedi ve cidden öyle dbsıdnkd nasıl oldu bilmiyorum neyse ne dese beğenirsin "son kez yapalım mı? " Dnkwnsksn hadi ordan git yazdım. Bunu beklemiyordum ben kendimi senin gibi bozmayacağım bb yazdı cevap vermedim 😂😂😂 küfretmek istemiyorum ama anladın sen ruh hastası ya bunlar valla bsısbıebsjs
Ahahha çocuğun tadı damağında kalmış gkfjf Şaka bir yana ama o da biraz yüzsüzlük yapmanın zirvesine çıkmış. Sen güzel demişsin ama iyi olmuş. Karşındakinin insan değil sadece et gibi gören bir zihniyet bu iste
Evet şrfsz ona olan saygım, hislerim hepsi çöp oldu o son tavrıyla. Ya gerçekten duygu barındıran (sahte olmayan) erkek yok mu ya? Varsa da nerede mk erkekleri
Ya var da işte artık herkes sahte. Ben de aynısını cidden kadınlar için diyebilirim. Yahu normal arkadaş bile olamıyorsun birak duygusal bir ilişkiyi. Hep bir saçmalıklar
Ahahaha yok yok ben öyle hadi yapalım deyince yapılan sextingi sevmiyorum zaten. 😂😂 muhabbet ettiğim tabidigim biriyle daha zevkli 😂 ama muhabbet edip tanışabiliriz sohbet edebiliriz 😀
Napıcan bro yaşımı evet hoşlantı oldu AMA SADECE SXTİNG YAPMADIK ŞİİR FALAN OKUDU ŞRFSZLK YAPMAYIN MK İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNUYORSUNUZ SEVGİLİ gibi tavırlara gerek var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Karşılıklı keyif yaşarız buluşma olursa ilerisi olur mu bilemem
Abi eglenmene bak ve geç git ya. Çok kasma.
Sexting sonucta ne aşkı sevgisi hdhfg
Sexting dışında muhabbetimiz de oldu ondan bi an hoşlanmıştım ama az önce kestim iletişimi sexting yapmayacağımı söylediğim halde konuyu oraya çekmeye çalışto ben de beklentin varsa konuşmayalım dedim o da kıvırarak cevap vererek konuşmayalım dedi sneosnksns nefretliksiniz bazılarınız sadece sexting yapsaydo böyle tavjr yapmazdım duygusal tavırlar şiir okumalar şarkı söylemeler itlik yapmayın mk
Offf, yahu şiir okuyan birine nasıl uyuz olmadın asıl sen 😂😂😂
Sexting yaparken o.. um falan deyip sonra şiir mi okludu cidden dfghh Çok aşırı yapay, ve saçma geliyor ya :D
Valla sexting yaptıgım kişiler oldu. Ötesine de geçme hevesimzi hiç olmadı yani. Ki bazılarını görsen dibin düşerdi 😂😂
Bazı erkekler ama işte elinden kaçırmamak içinm böyle yalandan duygusala yatıyor sacma oluyor
Tamam. Komik değil.
Yahu sen neden kızdın şimdi. Bu siteye eglenmeye gel ciddi diyorum. Kimseyi ciddi alma çünkü ciddiye alınacak pek insan yok.
İkimiz burada üzülüp aglasak daha mı mantıklı 😅
Erkekkerin %90 ınından nefret ediyorum. O kesime giren hepsinin mk got laleleri.
Yani insanlar zaten sevilecek varlıklar değiller. Benim aşı-k olduğum kadın benim ağzıma sıçtı. O yüzden çoğu kişiyi çok ciddiye almıyorum bile. Duygularla oynamayı seviyorlar.
Öyle bu devrin kadını da erkeği de şerefsiz cinsiyetçilik yapmıyım evet, erkekler açık ara ileride bunu da söyleyeyim.. Her neyse ilerideki eşime bol şans her seferinde biraz daha soğuyorum ilişkilerden. Ben mükemmelim demiyorum illaki ben de oynamışımdır ergenken birilerinin hisleriyle ama bunu kasti olarak değil ergenliğin verdiği bir şeyle yapıp fark edip uzatmamışımdır. Amaaan s et hiçbir şey hissetmiyorum zaten belki hissedebilirim diye belki ben de kendimi kandırdım ben de bencillik yaptım duygularımı hissetmek için onu kullanmaya kalktım aslında o da bencillik yaptı kendini tatmin etmek için duygularımı beni kullanarak.
Herkes ne istediğini baştan ne bir şekilde dese bunların hiç biri olmaz. Ama insanlar nedense kendi duygularını belirtmekten ziyade hep beni anlasın, etsin mantığıyla yakşalıyor. Sonra da anlaşılmayınca da tripleniyor.
Seninde kendini bilmen güzel bir şey ve inkar etmiyorsun. Olanları olduğu gibi diyorsun.. Bunlar takdir edilebilecek şeyler aslında.
Ayrıca kimse mükemmel olmak zorunda değil çünkü kimse aslında mükemmel değil. Mükemmelim diyenler en çok bir şeyi saklayanlar aslında
Teşekkür ederim 🤝
Rica ederim ne demek. Bak trip atmadan da güzelce konusuruyoruz 😅
İnstagram hesabımı silmiştim geri açtım üzgün işareti attı ben noldu dedim iki üç mesajdan sonra hissizleşmişsin dedi ve cidden öyle dbsıdnkd nasıl oldu bilmiyorum neyse ne dese beğenirsin "son kez yapalım mı? " Dnkwnsksn hadi ordan git yazdım. Bunu beklemiyordum ben kendimi senin gibi bozmayacağım bb yazdı cevap vermedim 😂😂😂 küfretmek istemiyorum ama anladın sen ruh hastası ya bunlar valla bsısbıebsjs
Hadi oradan git değil s kt r git yazdım
Ahahha çocuğun tadı damağında kalmış gkfjf
Şaka bir yana ama o da biraz yüzsüzlük yapmanın zirvesine çıkmış. Sen güzel demişsin ama iyi olmuş. Karşındakinin insan değil sadece et gibi gören bir zihniyet bu iste
Evet şrfsz ona olan saygım, hislerim hepsi çöp oldu o son tavrıyla. Ya gerçekten duygu barındıran (sahte olmayan) erkek yok mu ya? Varsa da nerede mk erkekleri
Sen kaç yaşındasın
Ya var da işte artık herkes sahte. Ben de aynısını cidden kadınlar için diyebilirim.
Yahu normal arkadaş bile olamıyorsun birak duygusal bir ilişkiyi. Hep bir saçmalıklar
Şu an sırf inadına seninle sexting yapasım geldi dnsosnjsns ama kendime bu mallığı yapmamalıyım 🙃 boş ver
Ahahaha yok yok ben öyle hadi yapalım deyince yapılan sextingi sevmiyorum zaten. 😂😂 muhabbet ettiğim tabidigim biriyle daha zevkli 😂 ama muhabbet edip tanışabiliriz sohbet edebiliriz 😀
Kaç yaşındasın
Hadiii ıslandım seri cevappp ver
31 ama şu an olmaz 🤷♂️😀
Hızlı kayboldun 😀
Onu hayal ederek bşldm 😔
Bak ya sence değer mi böyle bir şeye?
p*rno aç izle. daha mantikliydi
Ben profili açtım, yazmak istersen açık haberin olsun 😀
Yetmedi yazdım bi de egosunu okşadım malım ben mal
İnanmıyorum o kadarını da yapmamissindir
Selam naptın
Böyle bişey mümkün olabilir mi
Bilmiyorum erkek kafasıyla cevap versene neden misal mümkün olabilir mi dedin
Şöyle ki sexting denince aklıma gelen şey anonim olarak yazışarak bişeyler yapmak. Ee görmedigim biri hayatını bilmediğin biri o sebepten
Yüzünü attıysa ve muhabbet edip hayatı hakkında bir şeyler öğrendiysen
Aman neyse boş ver dbısbdıdj
O zaman ihtimali var
Sexting yapmadım, yapmam da.
Ciddi düşündüğüm oldu
Fiziğine aşık olduğum oldu. 😅
Biraz saçma olur. Hayır olmadım.
Hayır öyle bir şey olmadı
Hoşlanma oldu sadece.
Kaç yaşındasın sen?
Napıcan bro yaşımı evet hoşlantı oldu AMA SADECE SXTİNG YAPMADIK ŞİİR FALAN OKUDU ŞRFSZLK YAPMAYIN MK İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNUYORSUNUZ SEVGİLİ gibi tavırlara gerek var mı?
Oldum Allah kahretmesin ki
Sanırım sonucu sizin için üzücü olmuş
imkansız
Öyle bişey olmaz
Olmadım
Evet oldum
At yalanı s.. İnananıderdim de nasıl oldun anlat bakalım ayrıca sonra ne oldu görüşmeyi kestiniz mi görüşüyor musunuz hala
Yalanndeğil hatta baya işi ciddiyetw döktük sonra işler umduğumjz gibi olöadı bitti
Kaç yaşındasın
Hayırdır sorgu hakimimisin
Ne alaka hani genç misin yaşın var mı onla alakası var mı diye merak ettim
Bumdan 5 yıl önceydi
Abi yaşını sordum mk
Yılı sormadım
Geçmiş olsun
S et.
Oldum siz oldunuz mu
Hayirrr