Hayatımda ilk defa gecen yil instagramda bir bayan bana mesaj atti. Bir konuda herkese acik bir paylasimin altina yorum yazmistim. Bana yorum üzerinden yurumeye basladi.1 hafta gibi kisa bir sürede gerek yazili gerek goruntulu sesli konustuk ve en sonunda beni arzuladigini birlikte olmak istediğini söyledi. Bende arada bayagi mesafe olmasina ragmen yanina gittim ev kiraladim 2 gun seviştik. Sonrasinda ayrıldik. Birdahada görüşmedim. Sizin bay bayan olarak bir tecrübeniz oldumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden bi kızla olacak gibiydi. Yaşadığı şehrede gitmiştim kendisine sarılır sarılmaz o kızdan birden bire tiksinmiştim, neden böyle bir şey oldu bilmiyorum ama bildiğin tiksindim işte. Hayatımda ilk defa bir kızdan tiksinmiştim. 1 gün boyunca onunla vakit geçirdikten sonra ben tekrar yaşadığım şehre gelmiştim.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
İsinamamis olabilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Bahsettiğim kızla 2 günde bir seksting bile yapardım ama onunla buluştuğumda ondan tiksindim maalesef.
Cevap sahibi+1 yıl@Fetih2024 Piste değildi aslında ama nedenini anlamadım. Bu siteden buluştuğum başka kızda oldu onunla sarıldım el ele tutuştum ama her şey normaldi sadece tiksinme olayı diğer kıza özel olmuştu.
Cevap sahibi+1 yıl@Fetih2024 Bilmemki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çoğunlukla gitmediğim oldu sadece o iş için gidilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vaybe millet neler yaşıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEminimki seninde vardir benzer birseylerin
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar s@laklık yapmadım çok şükür
35 Yorumla
Soran+1 yılcanım ne alakasi var. Kiz yeni bosanmisti cinsel ihtiyaçları vardı. Guzel bir iki gün gecirdik herkes kendi yoluna gitti
Cevap sahibi+1 yılYa he he
Cevap sahibi+1 yılAynen fetih
+1 yılOldu hemde ilk buluşmada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yıloldu :-D
13 Yorumla
Soran+1 yılDetay versende okusak😁
- +1 yıl
yok be reis seks hikayeleri okuyalı çok oldu bizde hikaye olmayalım zaten millete reklam olmuşuz :-D
Soran+1 yıl👍
+1 yılOldu
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil oldu detay verirmisin
- +1 yıl
1 yıl kadar konuştuk ettik o beni tanıdı ben onu sonra buluşalım vs dedi öyle bi anda oldu
Soran+1 yılAnladım
+1 yılOlmadı
00 Yorumla
+1 yılçok oldu
00 Yorumla
+1 yılÇok defa
00 Yorumla
+1 yılDevamı neden gelmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay biraz farkli evrilmeye baslayinca ben uzaklastim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz