Cinsel Yaşam 2 ay Daha önce cinsel konuştuğum erkekle normal dost arkadaş kalabilir miyim? sedaulusy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Daha önce cinsel konuştuğum erkekle normal dost arkadaş kalabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. şu an tam bende senin gibiyim birşeyler yapalım beraber 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Bn yasadim. Dost kalamadim. Elim hep poposunaa gidiyordu. 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur knk canın isteyinxe zkşirsşniz 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yarın bi gün lazım olur diye kalabilirsin tabi 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden olmasın bu erkeğe bağlı 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kalamazsın çünkü sürekli konuşmak ister 0 2 Yorumla sedaulusy 2 ay Demi Yorumla HeadSh0t 2 ay Evet Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalamazsın fb olursun 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kalırsın tabiki 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İllaki yine konusursun 0 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Evet mümkün ama tadına da bakarsın bir kere 0 0 Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Kalamazsın. Komple sil hayatından 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bensem kalırsın 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Olabilir diye düşünüyorum 0 15 Yorumla Projectmachinee 2 ay Eee bende öyle diyom arkada bi şey ederler 😅 Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee olamaz diye düşünüyorum yazacaktım Yorumla Projectmachinee 2 ay Olursa da benim dedim gibi olur 😆 Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee bilemiyorum Yorumla Projectmachinee 2 ay Bilirsinde işine gelmez Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee ne bilim lan ben hayret bir şey benim hiç sevgilim bile olmadı ki Yorumla Projectmachinee 2 ay Kız kocan var ya 😅 Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee kocamla ayrildiysam arkadaş kalırım ahah Yorumla Projectmachinee 2 ay Ahahaha işte arkadal olsan da bazı şeyler devam eder 😅 Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee kocadan olmaz 😅 sevgiliye de bilmiyorum yorum yapamıyorum diye boşuna yazmadık agaaaa 😅 Yorumla Projectmachinee 2 ay Knk koca da olsa sevfilise olsa ateş barut patlama olur 😀 Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee boşanirsa ateş bitmiştir ağa 😅 Yorumla Projectmachinee 2 ay Hahaa bomba ne bk yers ysn mi diyon 😀 sende adamı silmeye dünden razı gibi 😀 Yorumla Ebru2777 2 ay @Projectmachinee e ben Zaten bosamısim evet aynen öyle diyorum 😅 Yorumla Projectmachinee 2 ay Tabi sen kendine her türlü bomba bulursun 😀 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. E et yaptunmi biseyler 0 0 Yorumla
Shelby111 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Bu pp de ki biri kalamaz pek djjd 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Sen kalamazsın 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu senin elinde kalabilirsin elbette 0 0 Yorumla
emreb001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay Eğer seni unutacalksa kessin atsın o arkadaş 0 2 Yorumla sedaulusy 2 ay 🤣🤣🤣 Yorumla emreb001 2 ay Gerçekler acıtır 😄😁yada tercihini kadından başka birşeye çevirsin net.. Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok zor :) 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Kalırsın 0 0 Yorumla
Gezdolas001 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Zor bir durum ya 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kalamazsin 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalabilirsin 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Zor o biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
şu an tam bende senin gibiyim birşeyler yapalım beraber
Bn yasadim. Dost kalamadim. Elim hep poposunaa gidiyordu.
Olur knk canın isteyinxe zkşirsşniz
Yarın bi gün lazım olur diye kalabilirsin tabi
Neden olmasın bu erkeğe bağlı
Kalamazsın çünkü sürekli konuşmak ister
Demi
Evet
Yapamazsınız sanki konu yine gider
Kalamazsın fb olursun
Mevzu sürekli yatağa kayar
Kalırsın tabiki
İllaki yine konusursun
Evet mümkün ama tadına da bakarsın bir kere
Kalamazsın. Komple sil hayatından
Bensem kalırsın
Olabilir diye düşünüyorum
Eee bende öyle diyom arkada bi şey ederler 😅
@Projectmachinee olamaz diye düşünüyorum yazacaktım
Olursa da benim dedim gibi olur 😆
@Projectmachinee bilemiyorum
Bilirsinde işine gelmez
@Projectmachinee ne bilim lan ben hayret bir şey benim hiç sevgilim bile olmadı ki
Kız kocan var ya 😅
@Projectmachinee kocamla ayrildiysam arkadaş kalırım ahah
Ahahaha işte arkadal olsan da bazı şeyler devam eder 😅
@Projectmachinee kocadan olmaz 😅 sevgiliye de bilmiyorum yorum yapamıyorum diye boşuna yazmadık agaaaa 😅
Knk koca da olsa sevfilise olsa ateş barut patlama olur 😀
@Projectmachinee boşanirsa ateş bitmiştir ağa 😅
Hahaa bomba ne bk yers ysn mi diyon 😀 sende adamı silmeye dünden razı gibi 😀
@Projectmachinee e ben Zaten bosamısim evet aynen öyle diyorum 😅
Tabi sen kendine her türlü bomba bulursun 😀
Baya zor ilk düşen diğerini avlar sushhssh
Olmaz buna beyni basmaz
cin şişeden çıkmış bi kere
E et yaptunmi biseyler
Bu pp de ki biri kalamaz pek djjd
Evet
Sen kalamazsın
Yeri gelir nırnal sohbette edilebilir
Yok... Bana da come 🫣🔥
Bu senin elinde kalabilirsin elbette
Zor olabilir ama olabilir
Eğer seni unutacalksa kessin atsın o arkadaş
🤣🤣🤣
Gerçekler acıtır 😄😁yada tercihini kadından başka birşeye çevirsin net..
Arkadaslik olur fug badi gibi düşün
Kalırız sıkıntı yok
Belkide
Hayır ilk azmada sekse dönüşür
çok zor :)
Hayır
kalırsın abla
Kalırsın
Sende az değilsin @sedaulusy
Zor bir durum ya
Kalamazsin
Erkeğe bağlı fakat zor olabilir