Cinsel Yaşam 2 ay Sevmediğin biriyle cinsellik yaşanır mı sence? nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 #nirhamm 🔴🔴🔴🔴#nirhamm 🔴🔴🔴🔴 Sevmediğin biriyle cinsellik yaşanır mı sence? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevmek başka şeySeks başka şey kayserilim Bunu artık sen de bilecek yaşa geldin. Seks için karşılıklı beğeni arzu tutku ve ten uyumu gerekir. O değil de sen evlenmiyor musun artık yaa? 0 0 Yorumla
Zıbın00 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 2 ay FB olduğunu sevmiyorsun meselaYa da gittiğin esc sevmiyorsun Masör ya da masöz sevmiyorsun Demek ki oluyor 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hoşuna gitmiyorsa hayır 1 2 Yorumla nirhamm 2 ay Nedn Yorumla Canknt35 2 ay Zevkli olmaz Yorumla
RedStilettoLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Fiziksel olarak yaşanabilir duygusal açıdan imkânsız 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evliliklerde bazan oluyor sevmesede görev bilip yapanlar olabilir 0 0 Yorumla
CamelotT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Bu tğr sorulara neden buladar takıldın dikkatimi çekti doğrusu 0 0 Yorumla
Antepia27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Sevmediğim değil de her sırrımı paylaştığım ile yaşadım 0 0 Yorumla
35YAMAÇ35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Ecs olanlar seviyor mu genelde çekim oldu mu illa ki yaşanıyor yaşarım hoşuma gitmesi yeterli 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence yaşanmaz ama bir dizi senaryosu tadında ortam denk gelirse ne olacağını bilemeyip şeytana uyabilirsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay zor durumlarda bence olur seve seve yani kız aşırı istekli arzulu ve dayanılmaz durumlarda ise seve seve zevkle şeyaparım 0 0 Yorumla
EsesliSemih Takip Et Xper 5 Yaş: 33 2 ay Yaşanır canım seks için rahatlamak için çok yaşadim 0 0 Yorumla
sezar9191 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 2 ay ihtiyaç cinsellik o anki ihtiyacın karşılanması için sevmeye gerek yok 0 0 Yorumla
Elifless Takip Et Xper 6 Yaş: 26 2 ay Asla yapılmaz iğrenç gelir 3 9 Yorumla Animetic_SheqiiL 2 ay Katılıyorum Yorumla Arzuahmet 2 ay Evlenmiyecen cinsellik yaşayacan Yorumla Elifless 2 ay @Arzuahmet tamam işte o durum sevdiğin kişiyle güzel sevmediğin kişinin kusurları kokusu hoş gelmez Yorumla Arzuahmet 2 ay O farklı o farklı şey bir gece olur biter Yorumla Elifless 2 ay @Arzuahmet nası yani diyorum ya o sırada kokusu kılı bişeyi iğrenç olur sevmediğin kişide Yorumla Arzuahmet 2 ay Bilmiyorum çok anlık yaptım tabiki bir beyeni olacak ama o sevgi değil elektrik önemli Yorumla Elifless 2 ay @Arzuahmet bilmiyorum ben yapmadım Yorumla Elifless 2 ay @Arzuahmet ama kocama bile sinirliyken mutlu olduğum kadar güzel olmuyo Yorumla Arzuahmet 2 ay O anki elektrik önemli sevgi o bambaşka bir şey Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Ben yaşamam ama yaşayanlar varmış 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Yok sadece yorulmuş olursun vakit kaybı 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. güzel ve seksi biri ise yaşanır sevmeye gerek yok 0 0 Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Yaşanır 1 1 Yorumla Arzuahmet 2 ay @Animetic_SheqiiL bu kadar abaza misin senjn gibi birini kimse istemez Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne gerek var 0 0 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Evet evet evet 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sevmek başka şey
Seks başka şey kayserilim
Bunu artık sen de bilecek yaşa geldin. Seks için karşılıklı beğeni arzu tutku ve ten uyumu gerekir. O değil de sen evlenmiyor musun artık yaa?
FB olduğunu sevmiyorsun mesela
Ya da gittiğin esc sevmiyorsun
Masör ya da masöz sevmiyorsun
Demek ki oluyor
Hoşuna gitmiyorsa hayır
Nedn
Zevkli olmaz
Fiziksel olarak yaşanabilir duygusal açıdan imkânsız
Evliliklerde bazan oluyor sevmesede görev bilip yapanlar olabilir
Bu tğr sorulara neden buladar takıldın dikkatimi çekti doğrusu
Sevmediğim değil de her sırrımı paylaştığım ile yaşadım
Ecs olanlar seviyor mu genelde çekim oldu mu illa ki yaşanıyor yaşarım hoşuma gitmesi yeterli
Bence yaşanmaz ama bir dizi senaryosu tadında ortam denk gelirse ne olacağını bilemeyip şeytana uyabilirsin.
zor durumlarda bence olur seve seve yani kız aşırı istekli arzulu ve dayanılmaz durumlarda ise seve seve zevkle şeyaparım
Yaşanır canım seks için rahatlamak için çok yaşadim
ihtiyaç cinsellik o anki ihtiyacın karşılanması için sevmeye gerek yok
Asla yapılmaz iğrenç gelir
Katılıyorum
Evlenmiyecen cinsellik yaşayacan
@Arzuahmet tamam işte o durum sevdiğin kişiyle güzel sevmediğin kişinin kusurları kokusu hoş gelmez
O farklı o farklı şey bir gece olur biter
@Arzuahmet nası yani diyorum ya o sırada kokusu kılı bişeyi iğrenç olur sevmediğin kişide
Bilmiyorum çok anlık yaptım tabiki bir beyeni olacak ama o sevgi değil elektrik önemli
@Arzuahmet bilmiyorum ben yapmadım
@Arzuahmet ama kocama bile sinirliyken mutlu olduğum kadar güzel olmuyo
O anki elektrik önemli sevgi o bambaşka bir şey
Hayır
Ben yaşamam ama yaşayanlar varmış
Yok sadece yorulmuş olursun vakit kaybı
güzel ve seksi biri ise yaşanır sevmeye gerek yok
Yaşanır
@Animetic_SheqiiL bu kadar abaza misin senjn gibi birini kimse istemez
Yaşanır.
Hayır tabiki de
Soktuktan sonra hersey sevilir