Cinsel Yaşam Sevmediğiniz biriyle seks yapar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yaparmisiniz seks tanimadiginizla Sevmediğiniz biriyle seks yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Seks yapmak için illa seviyor olmak gerekmez ki.Karşılıklı çekim ve arzu varsa ve kabaran bir şehvet duygusu varsa bunlar seks yapmak için gerekli zeminin varlığını gösterir. 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Sevmediğim için daha cok yorarım tenini kızartır yorgunluktan kıynaşamıyack hale getirirm hem kendimi rahatlatırım bölelikle hemde onu 🔥 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. yaparım evet.. sevmek ya da aşık olmak gerekmiyor.. ancak bir beğeni olmalı kafaların uyumu olmalı en azından 0 0 Yorumla
VictorValdes Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Niye yapmayim ki, hatta sevmedigimle daha rahat yaparım 0 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Sevmeye gerek yok fiziksel olarak begenip istiyorsam yaparım😉 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl ben yapmam ya. çoğu insan beni nefes alsın yeter şeklinde görür belki ama esasen çok seçiciyim. 0 0 Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sevmedikten kasıt?Tanımadığımla daha doğrusu azıcık tanıdığımla yaptım 0 0 Yorumla
Kedim7onu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tanıdığım biriyle de yapmam 1 1 Yorumla Şehzade60 +1 yıl Namuslu bayanları severim Yorumla
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Hayır hissetmediğim birisini mikemem 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tanımak güvenmek lazım. Ama duyguya gerek yok. 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen yaptın mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Seks yapmak için illa seviyor olmak gerekmez ki.
Karşılıklı çekim ve arzu varsa ve kabaran bir şehvet duygusu varsa bunlar seks yapmak için gerekli zeminin varlığını gösterir.
Sevmediğim için daha cok yorarım tenini kızartır yorgunluktan kıynaşamıyack hale getirirm hem kendimi rahatlatırım bölelikle hemde onu 🔥
yaparım evet.. sevmek ya da aşık olmak gerekmiyor.. ancak bir beğeni olmalı kafaların uyumu olmalı en azından
Niye yapmayim ki, hatta sevmedigimle daha rahat yaparım
Sevmeye gerek yok fiziksel olarak begenip istiyorsam yaparım😉
ben yapmam ya. çoğu insan beni nefes alsın yeter şeklinde görür belki ama esasen çok seçiciyim.
daha da pis şekilde, delicesine kaktırarak, hardına harddd
İhtiyaçlar dahilinde yapmışlığım oldu
Sevmedikten kasıt?
Tanımadığımla daha doğrusu azıcık tanıdığımla yaptım
Tanıdığım biriyle de yapmam
Namuslu bayanları severim
Yaparım, yapmışlığım var.
Hayır hissetmediğim birisini mikemem
yapmamak için bi sebep yok yapılır tabi
Neden olmasın. Hakkını veriyorsa mesele yok
Tanımak güvenmek lazım. Ama duyguya gerek yok.
kaynanami sevmiyorum ama yapardim
herzaman değil bazen oldukça fantazik oluyor
O andaki ruh halime bağlı
penisim kalkmaz ki yapayim.
Hayır beni istemeyen ile de yapmam
Yapmam
Sen yaptın mı
Yaptim. Yine yaparim
Güzelse yaparım
Güzelse yaparım
Asla yapmam
Evet