Cinsel Yaşam Sevmediğiniz biriyle cinsellik yaşar mısınız? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben yaşamam. İstesem de yaşayamam Sevmediğiniz biriyle cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hoşlanıyorsam elbette yaşarım, cinsellik yaşamak için illa delicesine aşık olmaya gerek yok. 3 0 Yorumla
coose Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Valla ne yalan söyleyim bende yaşamam çünkü öpüşmek swvişmek falan bınlar aşkla placak şeyler 1 7 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Aynı fikirdeyim Yorumla coose +1 yıl Öbür türlü escord a git aynı şey yani Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Bencede Yorumla coose +1 yıl Sevdiğin kişiyle herşeyi yaşamak istermisin sen? Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Evt Yorumla coose +1 yıl Ne güzel herkese böyle bir sevgili basip etsin allah. Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl 😊 Yorumla
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Sevmek değilde hoşlanmadığımız diyelim dikkatimi çekmeyen birisiyle yaşayamam 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevip arzulamadigim ilgi duymadığım kişiyle cinsellik yaşayamam.. 3 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Yaşanır yaşanmasına ama sevdiğin biriyle yaşamanın verdiği haz farklıdır ☺️ 0 0 Yorumla
CheekyScorpion Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 79% +1 yıl Seks tutkudur bazen sevmediğin kişi çok fazla haz verir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevmediğim biriyle hiç işim olmaz. 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yaşayamam ya illaki sevemesem bile bi çekim olmalı 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yok yaşamam 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Azinca yaşıyorum 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yaşayamam önce tanımam lazım biraz 0 0 Yorumla
Fenaaadam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yaşarım mesela seninle 0 36 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Orda görüşümü yazdım okursan sevinirim Yorumla Fenaaadam +1 yıl Senin görüşün umrumda değil Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl O zmn toz ol bidaha gelme sorularıma Yorumla Fenaaadam +1 yıl Gelirim site izin vermş sen kimsin Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Engel atarsam nah gelirsin Yorumla Fenaaadam +1 yıl Gelirim Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl He kesin kesin Yorumla Fenaaadam +1 yıl Gelirim senide atarım yatağa Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Defol git Yorumla Fenaaadam +1 yıl Gel hadi dm ye gel Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Gelmiyorum yol al Yorumla Fenaaadam +1 yıl Gel hadi naz yapma zevk alcaksın Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Sevgilim var oglum manyak mısın Yorumla Fenaaadam +1 yıl Olsun birşey olmaz gel sen Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Gelmiyorum Yorumla Fenaaadam +1 yıl Bekkliyorum senin için dm kutumu açtım Yorumla Fenaaadam +1 yıl Bebiş? Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Gelmiyorum. Yorumla Fenaaadam +1 yıl Lütfen ama kırma beni Yorumla Fenaaadam +1 yıl Üzcek misin beni? Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Evt Yorumla Fenaaadam +1 yıl Gerçekten mi 😔 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Hıhı Yorumla Fenaaadam +1 yıl Kalbimi kırdın 😔 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Çok iddalı konuşuyordun noldu da kalbin kırıldı Yorumla Fenaaadam +1 yıl Kırıldım işte sana, aşk olsun ,😔 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Pff erkekler Yorumla Fenaaadam +1 yıl Üzgünüm ,😔😔 Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Tm Yorumla Fenaaadam +1 yıl Bu kadar mı yani Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Yani Yorumla Fenaaadam +1 yıl Öyle olsun 😢 Yorumla Fenaaadam +1 yıl Aşk olsun ,😔 Yorumla Fenaaadam +1 yıl Ağlıcam şimdi Yorumla 0_Nyks_0 +1 yıl Of bi saçmalama Yorumla Fenaaadam +1 yıl Üzüldüm ama ,😔 Yorumla
Uzunsavas Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Hiç belli olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hoşlanıyorsam elbette yaşarım, cinsellik yaşamak için illa delicesine aşık olmaya gerek yok.
Valla ne yalan söyleyim bende yaşamam çünkü öpüşmek swvişmek falan bınlar aşkla placak şeyler
Aynı fikirdeyim
Öbür türlü escord a git aynı şey yani
Bencede
Sevdiğin kişiyle herşeyi yaşamak istermisin sen?
Evt
Ne güzel herkese böyle bir sevgili basip etsin allah.
😊
Sevmek değilde hoşlanmadığımız diyelim dikkatimi çekmeyen birisiyle yaşayamam
Sevip arzulamadigim ilgi duymadığım kişiyle cinsellik yaşayamam..
Yaşanır yaşanmasına ama sevdiğin biriyle yaşamanın verdiği haz farklıdır ☺️
Seks tutkudur bazen sevmediğin kişi çok fazla haz verir
Sevdiğimle de yaşamam. Evlenmeden yaşamam
Sevmediğim biriyle hiç işim olmaz.
burdan tanıştık buluştuk işimizi gördük ayrıldık
Yaşayamam ya illaki sevemesem bile bi çekim olmalı
Yaşamam
yok yaşamam
Azinca yaşıyorum
tabiki istemem
yasamam sanirim
yaşayamam önce tanımam lazım biraz