Bakireyim partnerimle ilk defa ilişkiye girmeye çalıştım ama nedense orası çok dar ve her seferinde yapmaya çalışınca canım çok acıyor diye ilerletemedim bu normal mi
2 ay
Bakireyim partnerimle ilk defa ilişkiye girmeye çalıştım ama nedense orası çok dar ve her seferinde yapmaya çalışınca canım çok acıyor diye ilerletemedim bu normal mi
Vajina genişleyen bir şeydir yeterince Islanmadığı zaman canın yanar bu erkeğin bilinçsizliğine kaynaklı bir şeydir yeterince Islanmadan içine alma yaptığın kişi tecrübesiz ya da yapmayı bilmiyor beceriksizim biri sanırım
Çok normal şu an çok dar
Yavaş ve zamanla açılır rahatlarsın
Sakin sakin ve yavaş yavaş deneyin anşden zorlarda yırtılır hastanelik olursun
Cevap
20Cevap
İyi akşamlar.
Sadece iki organın birleşmesi için aynı yatakta yatılırsa böyle olur
Adam sana önce bir emsin ki iyice sulan pat diye girmez iyice sulanman lazım
Acele etmeyin sulandırın krem vs kullanın zamana yayın geçer
Evet moral dir ama bunun için anlayışlı olması gerekir ve seni yeterince tatmin etmesi gerekiyor ıslaklığımın artması için ellerini dilini iyi kullanıyor olması lazım
Şöyle söyleyim kendini kasıyorsun. normalde esner. ama sıkımca okmaz ve canın yanar
Normal evet ama girmemesi pek normal değil. Demek ki bir şeyleri eksik yapyorsunız.
Normal sende kasıyor olabilirsin ama partnerin seni rahatlatamamış
Karşıdaki yapmasını bilmiyor öncelikle senin baya ıslanman lazım sonra vajinanın kaslarını rahatlattıktan sonra içeri girmeliydi
Dar kısmını abartma bence milyarlarca insan yaşadı bunu milyarlarca yıldır. Sen kendini kasıyorsun da ondan..
Onun yapamadığını düşünüyorum normal lakin alıştırması gerekirdi
Alışırsın bir kere girsin gerisi halledilir. Gevşe girwrken kasma
Normal sabunlasin mülakatı
Acele etme alışacaksın
Seni hazırlaması lazım direkmi akmaya calisti
Ah ahh becerıksız ben olsam show yapardım
Dar olduğuna senmi karar verrdin
Kastınmi
Çok normal değil canm
Neden illa yapmak istiyorsun
Yaşlar kaçtı peki
Kan geldi mi