Yani erkek bir türlü gelmiyor 1 saattir artık orası yanmaya başlıyor ve çok acı veriyor se KS
kadın artık durdurması gerekiyor dayanamadığı için..
Bu durumda yine de devam edermisiniz
Yani erkek bir türlü gelmiyor 1 saattir artık orası yanmaya başlıyor ve çok acı veriyor se KS
kadın artık durdurması gerekiyor dayanamadığı için..
Bu durumda yine de devam edermisiniz
Hafta sonu aynı şeyi yaşadık daha önce yaşadık bakıyorum canı yanıyor dur istersen diyorum ayrıca devam ediyor biraz daha yavaş başlıyor krem sürüp geliyor ama kendi durmuyorum Ertesin gun ariyor aşkım kaşınıyor yara oldu beni rahatlatmadan durmaz durdesemde
Islaklığın kaybolmaması , kadının kurumaması gerekiyor. Bu yüzden minicik bir parça katganlaştırıcı şart cinsellikte. Fakat tabii ki durup devam edilmemesi gerekiyor kesinlikle..
Cevap
24Cevap
Aynısı bende de oluyor zevk vermiyor acı veriyor artık bu da partner yeterli gelmediğinden bence
Konsere meselesi
Boşalamadığınızdan mı oluyor anlamadım
@GeceninSisi geç boşalıyor
Siz boşalıyor musunuz? Kim kime yeterli gelmiyor anlamadım
Evet bencede
@GeceninSisi Ben boşalıyorum ama o gelemedi bir türlü 😅
Sen yetemedin o zaman 😅 bu da saçma
@Emre_22- yo ben hep darım oda söyler bunu zaten binde bir olur böyle geç gelmesi ozamanlarda stop yapsın
Benim de 1 saati geçtiğim oldu ama kuruyunca zaten anlıyorsun. Kuruyan pek olmuyor onu alıştırmak lazım. Bazı kadınlar seviyor onu da ama ben kadına acı değil zevk vermek istiyorum
Bir süre sonra ben kuruyorum
Çok uzun sürerse
Peki bu süre esnasında orgazm oluyor musunuz?
Evet oluyorum ben çoktandır sonrada daha 1 saat erkeğin gelmesini bekliyorum ama gelmiyor.. o yüzden kurumaya başlıyorum
Bu sorun sizin için sonrası işkenceye döner. Bu her erkekle mi oluyor
Tek eşimle yapıyorum
Anladım konuşmanızı öneririm. Çözülebilecek bir şey
Ben bahsedilen ilişkideki erkek tarafıyım, çok yoruluyorum süre yüzünden, bazen çıktığım anlarda kısa süreli kuruluk ile karşılaştığım için 30-40 dakika sonra sonlanmadan bitiriyorum
Peki sen gelemedin diye kavga çıkarır mısın sinir yapar mısın
Evet ben genelde dayanmaya çalışıyorum yine hani ben geldim erkekte gelsin istiyorum sırf kendimi düşünmüş gibi olmasın diye
Yemin ederim aynısı bendede var artık isteksizleşiyorum o durum yüzünden yaa
🤣🤪
Al benden de okadar ve erkeğin acıma rağmen o ısrarını gördüğümde sabrım tükeniyor bir yerden sonra patlıyorum. Gelmezsen gelme.
Öyle tiplere vermeyin
Ve zevk alamıyorsun demi acı araya girince yaa valla ne olacak bilmiyorum alışır mı diye düşünüyorum hep
Evet hiç zevk almıyorum. Bazı acılar olur ama hafif tatlı bir acı zevkle karışık
Ama bazıları dayanılmaz zerre arasında zevk yok
Ağlayasım geliyor o an
Yani dayanmaya çalışıyorum sabr etmeye ama olmuyor
Orası bir saat pompalanirsa seninkide benimkide surtunmeden ağrır seni iyice sulandirip yapman gerekir
1 saat tabiki çok fazla azı nasıl iyi değilse fazlası da iyi değil bir noktasan sonra kuruluk yaşarsın partnerinin bjnlari düşünmesi lazim
Korkumdan bir şey diyemiyorum hemen kızıyor her şey hep çok gergin yaparken ama bilmiyorum neden hiç şefkatli değil
Sksimizin yarısı kavgalıdır her zaman
Skste kavga mı olur ya iştihım kaçıyor
Bahsettiğim kişi eşin mi sevgilin mi peki?
Şimdi bir yorumunda gördüm eşim demişsin eşinde açıkça konuş bu durumun senin canını acittigini söyle ve sinir durumunun da iştahını kaçırdığını söyle iletişim önemli yani seks kadar güzel bir şeyi işkenceye çevirmek gerçekten kötü.
Kayganlaştırıcı sürüp devam ediyorum böyle durumlarda:)
Dur derse dururum hatunu öldürecek halim yok ahahah
bende benzer durumdayım
kadın kurur keyıf kacar
devam etmek anlamsız oluyor oralla devam ettırıyorum genelde
dur derse içinden çıkarım ama durmam. bunun oralı var analı var bir üsrü farklı yöntemi var
Ara verin neye acele ediyonuz. yerindenmi kaciyo
O zaman biran evlenin kurtulun
Hiç öyle bir şeye denk gelmedim.
azıcık merhamet lazım.
kuruyorsundur
Evet 1 saat erkek uğraşıyorsa gelmek için ve bir türlü gelemiyorsa benim sabrım tükeniyor ve biraz kuruyorum ve daha da çok acıyor
Sürtünen maddeler ısı üretir ısı ile aşınma olur
Evet o yüzden
Devam edersem olacak zaten
Duşa girdim ağladım ya okadar bir yanma var
Evet mlsf
Seni ıyı ıslatamıyor
Yeteri kadar ıslanmıyorsun
Ederim tabi ama bi soğuturum orayı iyice ıslansın
Sizde öylemi oluyor
Tükürsün
Kuruyormu
Ahhahaha
Çok mu canınız yanıyor
Erkek bunu anlayabilmeli
Kötü ve üzücü
Mecburen duruyoruz
Evlimisin
Evet
Yalasın
Yalasa okey ama soktuğu an tekrar çok acıyor çünkü tahriş oldu bikere anca sabaha geçiyor yine normale dönüyor.
Keşke her erkek senin gibi düşünse
Kaçmıyor ya..
bebe yağı denen bir şey var niye o acıyı çekiyosun ki
@Dorukdopamin bebe yağı var bizde onu sürüyoruz başlarda yine idare ediyor tamam daha çok acı olmadan
Ama bir zaman sonra o yağ da fayda etmiyor çünkü vajina tahriş olmuş bile