İki gün önce ilişkiye girdik. İlk girince eşim erken boşaldı. Gece tekrar ilişkiye girdik. şu an kaşıntım var yanma var. Üst üste olunca mi böyle oluyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mantar belirtisi bir uzmana görün bende de var toparlıyor sonra eşimden tekrar bulaşıyor sizin de öyle olabilir
Teşekkür ederim 😣
hijyene neden dikkat etmezler acaba...
@Gizliteacher3434 her zaman dikkat ederim ve esiminde aynı özen göstermesini defalarca söyledim. Afederisniz ama taharet bile aldırmıyor. Erkekler hep mi bilmiyorum
ben zaten eşiniz için söyledim neden dikkat etmez diye... belli ki ondan tekrar size geçiyor ve sizi rahatsız ediyor... herkes öyle değildir en azından ben öyle değilim çok dikkat ederim her türlü...
Benim eşim böyle yeni evlendiğimiz de benim zorumla gusül alırdı ya cünüp cünüp işe gittiği bile olurdu çok kavga ederdim bu yüzden tuvalete girerdi kapı ara kapatmazdı
sen ciddi misin :( böyle bir adama ne kadar zamandır dayanıyorsun?
şu an benim eşim böyle.
yorumlar birbirine girdi sanırım hanımlar :) dilerseniz dm den konuşabiliriz :)
@Gizliteacher3434 7 sene oldu artık cünüp gezmiyor arada tuvalet kapısını kapatıyor falan değişmeler var ama kişisel temizlik sadece kıl tüyden ibaret bin de bir aklına eserse diş fırçalar falan neyse uzatmak istemiyorum siz de konuşacağınız bir şey varsa soruya görüş yazın lütfen 😊
Allah kolaylık versin @soran
@soran soruda görüşş paylaşmıştım :)
@görüş sahibi senin durum da kötü
Enfeksiyon olabilir ilişki sonrası oranın hijyen olmasına dikkat edin
Ediyorum zaten ilişki öncesi sonrası.
hijyen sorunu var bu net. ama prezervatif de var diyosun. peki ilişki esnasında vajinanı parmaklıyor mu? evli biri olarak soruyorum
Evet
bence penisten değil elinden mikrop kapmışsın. üst üste olmasından değil. akıntın nasıl?
Sarı renkte. Sislikte var.
hmm mantara benziyor. bi doktora görün. ayrıca ilişki öncesi ellerini temizlesin bari. ne kötü ya. ilişkiden zevk de alamaz insan. zevk alabiliyo musun bari eşinden
Fazla git gel yapmıştır o yüzden
Mantar olabilir sana bir şey sormak istiyorum
Mantaaar
İçine mi boşaldı?
Hayır korunuyor.
sulandın mı girmeden iyice?
Mantar
Esin temiz miydi
Genelde dikkat etmiyor ama korunuyor.
Vajina çok hassas bir organdır erkeğin temiz olmasına çok dikkat et normal de kaşıntı olmamalı kızarıklık filan oldu mu
yeni evli misin
Hayır
eşin her zaman mı erken boşalıyor?
Yo hayır
hijyene dikkat ediyor mu eşin peki
Etmiyor
işte sorun burada canım...
eşin hijyene dikkat etmeden bundan kurtulamazsınız... ilaç kullansın... tamamen geçene kadar da prezervatif kullanın derim...
Zaten prezervatif kullanıyor.
konuşabilir miyiz?
soruya görüş yazmıştım zaten :)