başlıktada gördüğünüz gibi...özellikle yanma ve acı duyma neden olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSorun şu tahriş olduğu için vajina ve insan idrarında ki asitsel maddelerin yakması çok normaldir. Ama bu çok fazla oluyorsa bir doktora görünmen gerekebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılsürekli böyle.kendimi bildim bileli.cinsellikten soğutuyor vallahi
- +1 yıl
O zaman dudaklarda bir incelik vardır. Oda tahriş de zedeleniyordur. Sana tavsiyem bazı kremler var birleşmeden önce (Hem erkek için hem de bayan için olanı mevcut) bunları kullanırsan tahrişi aza indirirsin. Tabi bir de ön sevişmeyi partnerin uzun tutarsa ıslaklığında bunun daha aza inmesine sebep olur.
Soran+1 yılhımm.önsevişme kısa.partnerim pek sevmiyordaaa.ne yazıkki.ben sorunu anladım galiba.sağol
- +1 yıl
Ne demek sorunun çözümü varsa çok güzel o zaman.
En İyi Cevaplar
+1 yılçok büyük bir penisten ya da hijyeni açıdan iyi durumda olmamaktan kaynaklanabilir. hijyenden sebepse dikkat etmeniz gerek, sonu can sıkıcı olabilir.
116 Yorumla
Soran+1 yılhiçbiri değil
- +1 yıl
ne peki? hem cevabı biliyosan bize niy soruyosun?
kist olabilir bir de üçünciü seçenek.
Soran+1 yıldiğer arkadaş söyleyince ne olduğunu kanısına vardım.yani yardımcı olmuş oldunuz.teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim ama feedback alabilirsek biz de öğrenelim :)
Soran+1 yılyeterince önsevişme yok ve cinsel birleşimdede kuruluk olması tahrişe yol açıyor.
- +1 yıl
tabi ya; nasıl aklıma gelmedi ki. ama bu birleşme esnasında da yanmaya yol açar siz sonrasında demişsiniz soruda.
Soran+1 yıltahriş olduktan sonra idrara çıkınca yanma oluyor.gayet mantıklı
- +1 yıl
orası mantıklı. ama kuruyken ilişkiye girilince ilişki esnasında da yanma olur.
ya epeyce tyutkulu arzulu bir hızlı seks denenebilir bu ıslanmayı sağlar ya da önsevişme uzun tutulmalı ve oral seks yapılmalı.
Soran+1 yılilişki esnasında yanma olmuyor.önsevişme kısa ne yapalım bunla idare edeceğiz artık.zorlayamam ya.
- +1 yıl
cinsel istek de az demek partnere karşı. o da etken çünkü ıslanmakta.
Soran+1 yıldoğru
- +1 yıl
zorla dğeil ya sevişme madem.
Soran+1 yılbu partner benim kocam oluyor.istemiyor ben napayım.yenisiyle değiştiremem ya.idare edecez
- +1 yıl
o halde böyle devam edeceksin ön sevişmeyi uzun tutmaya zorlayarak onu. ya da başkalarını fanteziler falan hayal edeceksins evişirken. bu da ıslanmana yardım eder.
Soran+1 yılistemeyen istemez.zorlayamam ya.neyse boşver ya.teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Hassas bölge olduğu için zorlama kaynaklı olabilir,aynı zorun erkekde de olabiliyor,gönlünü rahat tut.
10 Yorumlavajinan yeterince ıslanmadan ilişkiye giriyorsanız tahriş oluyordur. ayrıca bu duruma sistit deniyor sanırım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. normal.sürekli sıkıp sıkıp bırakıyorsun kendini ilişki sırasında idrar yapar gibi.erkekte kızda çıkar idrara.yanma hissi sürtünmeden.hassas bir yer çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmak lazım
Halk dilinde bel soguklugu yada vajinan enfeksiyon kapmiş olabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaslarla ilgili olabilir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşayan kızlar bilir
olmamalı sankı00 Yorumlaenfeksiyon..
05 Yorumla
Soran+1 yılnormalde yok.sadece cinsel birliktelik sonrası oluyor.
Soran+1 yılbir doktora görünmeliyim o zaman
Soran+1 yılçok temizim bu konuda hassasım biraz.sağol.
+1 yılerkeklerdede olurki.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki sonrası idrara çıkma ihtiyacı ve vajinada yanma neden olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat