İliski sırasında vajinamda yanma oluşuyo sizce neden olabilir doktora gitmeyi düsünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence de git ihmal etme muhtemelen enfeksiyon çıkacaktır. Çözümü basit şeyler için acı çekmene değmez. Kurtulursan seksten keyif almaya başlarsın
insallah kurtulurum
Doktorunuza başvurmalısınız mantar ya da tahriş olma ihtimali var.
Penis büyükse ve sert davranıyorsa çok normal. Hangi pozisyonda yapıyorsunuz, oda etki ediyor. Parmağını vajinana sok bak içeride ele gelen bir şey var mı
genellikle misyoner yapıyoruz, ama ayakta yaptığımız zaman da oluyor. ele ne gibi bisey gelmesi gerek onu anlayamadım?
Pozisyonları zenginleştirin ve ilişkiniz yavaş ve hıı olsun, yani sabit hızda kalmayın. Yani önceden fark etmediğiniz ama şimdi içeride herhangi bir şişlik vs var mı diye merak ettim. Vajinanız dar galiba, veya ıslanma sorunu var
ıslanma da herhangi bi sıkıntı yok fakat ele gelen kitle de yok. ztn olsaydı esim hissedirdi ve söyledi. yani sıkıntı ne bizde bilmiyoruz. eşim mutlaka doktora gözükmen lazım dedi cünkü ben zevk alamayınca otomatik olarak o da alamıyor yani her ikimizde rahat edemiyoruz doktor muayene etsin anlayalım sıkıntıyı
Evet bencede doktora gitmeniz gerekiyor. Penisi uzun ve kalınsa hepsini içine sokmasa daha iyi olur. Köpek pozisyonunu bir deneyin onda nasıl olucak
evet uzun ve kalın ondanda canımı acıtıyo olabilir
Öyleyse çok normal, senin vajinanda dar ve küçükse elbet yanma olur
galiba öyle çünkü esimde girmekte zorlandigini soyluyo
Yavaş yavaş girmesi lazım, uzun uzun oral yapması lazım. Kızma ama bu saatte neden eşinle değilsin
eşim evde değil. çalısıyor.
Ne iş yapıyor ki
niye
Merak ettim yani gece olduğu için, neden sinirlendin
sinirlenmedim sadece niye dedim
evde olsa da bisey olmuyo ki canım acıyo yapınca
Hmm peki. Bir şey denemeni istiycem yapar mısın, boy aynası var mı
var niye
Ayna karşısında bacaklarını yana iyice açar mısın, 2 parmağını en derine kadar ittir git gel yap, yanma olucak mı
niye böyle bişey yapıyım ki gece gece 😂
Yanma bu sekilde olacak mı anlamaya çalışıyorum
😂😂😂 gece gece maceraya gerek yok. almayayım
Peki, geçmiş olsun
teşekkürler.
Evet kesinlikle gidilmeli vajinal mantar olabilir ya da vajina florası bozulmuş olabilir.
teşekkür ederim bilgiler için mutlaka gidicem doktora.
Bu gibi şeyler yeni evlilerde oluyor ilişki ile beraber idrar yaparken yanma durumu kötü bir durum zamanla düzeliyor ama doktora gitmek de fayda var
bi yıldır evliyiz ilk aylar böyle değildi sonradan oldu bu durum
Konu benim anlattığım gibi mi peki? Bunun bir ilacı vardı sonrasında kaldırıldı direk etki ediyordu
idrar yaparken değil, cinsel iliski yasarken yanma oluyo girdigi zaman en fazla 10 dk iliski yasayabiliyoruz dayanamıyorum
Kasıklarda ağrı duydum bu da pozisyon ve rahime baskıdan ama ilişki sırasında yanma değil sonrasında oluşan yanma benim bahsettiğim
kasıklarimda da ağrı oluyo ama cok hafif daha cok yanma oluyo doktora gdicem bi caresi bulunur insallah cünkü çocukta istiyoruz
Kesinlikle bir uzmana görün çünkü bu durum seni cinsellikten sogutabilir... Zevkini yaşamak varken aklına takılan herşeyi istediğin zaman sorabilirsin yazabilirsin
teşekkür ederim hic zevk alamıyorum aksine iskence oluyo bana
İşte bu yüzden diyorum ya şu an senin zevk alman gerekiyor bu gibi durumlar seni cinsellikten soğutur
zaten sogutuyo yani
Seni çok iyi anlıyorum bu şekilde zevk tek taraflı oluyor buda izdirap olur
ben zevk alamadigim icin o da alamıyo ki. alamıyoruz yani
Kötü bir durum ya.. daha fazla gecikmeden git doktora derim ihmal etme.. acı değil zevk almalisin
Sert mi yapıyosunuz ya da bişey mi kullanıyosunuz
bişey mi kullanıyoruz derken?
Yani ilaç krem vs
yok sadece kondom takıyodu hamilelik olusmasın diye simdi kondomu bıraktık cünkü artk vbi cocugumuz olsun istiyoruz
Şekille alakalı bi sorun var mı
misyoner bide ayakta olanı yapıyoruz
Bizimde bi ara oldu çünkü
nasıl geçti
Burdan mı anlatim :)
özele gel o zmn
Yz o zmn
bence git doktora hemen
Yeterince ıslanman gerek. Rollex falan kullanın
Vajinayı sulandırmadan yaparsa olacağı bu
Acemiye denk gelmissin
nasıl yani?
Isi bilmeyen birisyke iliski yasamisn sulanmadan giris yapmis
ön iliski yapıyoruz aslında ama bilmiyorum dayanamıyorum acıyo
Sulandirmiyo iste isi bilmediginden
kuruys tahrişte olabilir
Kuruluktan olabilir.
Erteleme git.
tam olarak neresinde yanma oluyor?
girdiği zaman iç tarafta
ne zamandır seks yapıyosun peki?
bi yıldır evliyim bi sene oluyo onun öncesinde iliskiye girmedik hic ama ilk evlendigimizde böyle değildi son 2-3 aydır böyle e yanma oluncada hic iliskiye giresim gelmiyor acıkcası
Anlıyorum evli olmanız sizi daha ciddiye almama neden oldu. Ben doktorum bu arada umarım size faydam dokunur dilerseniz biraz daha detaylı konuşalım ki sizi doğru yönlendireyim
yok tesekkür ederim
peki rica ederim
Sertmi yapıyo
yok aksine yavas yapmak zorunda kalıyo acıyo diyorum cünkü nerdeeee o sert iliskiler 😕
Yaşın kaç
22 niye
Sordum bebde sevgilim sokuyom acıyı diyi
🤷♀️🤷♀️ benimkisi yanıyo nolcak bu kadınların hali ya bi cinsel hayatımız vardı o da zindana dönustü
Aynen afedersin tam zevkke geliyom cikariyomm
evet
benim esim öyle bagırınca kendi cıkarıyo
yok değilim az öncede söyledim ya yasimi 22 diye
Peki ben bu sefer jel sürüp içine giricem boyke olmuuo sevgilimin
Doktor biseyim yok demiş