Selam herkese tek bir ilişkim oldu ve onunla 1 sene boyunca cinsel ilişki yaşadım cok az görüştük ve yapınca da tek sefer ve 1-2 dk sürüyordu toplasan bir sene içerisinde 40 kere bile girmemistir içine bu yuzden ben de genişleme pek olmadı şu an yalnızım islakken parmagimın ucunu bile soktugimda cok dar ve yanıyor hala bu durum normal mi çünkü ben sanıyordum ki ilk bir kaç defadan sonra hemen genişler açılır büyür, 22 yaşındayım normal mi merak ettim bilgisi olan varsa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞöyle yine darsın. 1-2 dakika hiç bir şey. Genişlemesi için sana sabır gösterim içinde uzun süre kalacak seni germeyecek bir erkekle yapman lazım. Ben çok dar sevmem ama darı genişletmeyi severim
06 Yorumla
Soran1 yılZaten bu yüzden ilişki bitmişti hem istemiyordu hem de bu tarz ciddi sorunları oluyordu sonlarda Hiç kalkmıyordu bile doktora git dediğimde de kavga ediyordu Bu yüzden Ayrılık noktasında geldi
- 1 yıl
Sen sevişmek istiyordun o yapamıyor muydu
Soran1 yılİsterse yapardı ama kendini tutamayıp direk bosaldigi için hemen son aşamaya geçiyordu
- 1 yıl
Aman çok can sıkıcıymış
Soran1 yılAynen 🙄
- 1 yıl
Sen seks yapamamışsın ki genişleyip zevk alasın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılöyle bir şey değil vajina.. hurafelere de inanmayın.. sonuçta orası kas yapısına sahip.. geneşleyen bir yapısı var tabiki çocuk çıkıyor odan.. ama yerine geri geliyor.. takılma böyle şeylere..
04 Yorumla
Soran1 yılYok hurafelere inanan biri değilim zaten o yüzden herkesin fikrini öğrenmek için buraya yazdım çevremde yapan pek kişi olmadığı için
- 1 yıl
anlıyorum.. maalesef sanal dünyada kirli bilgi çok fazlasıyla var.. gayet normalsın sağlıklısın.. hayatın keyfini çıkar
Soran1 yılTeşekkürleeeer💕
- 1 yıl
rica ederim..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu kadar az ve kısa süreli yapılan seks de vajinan genişlemez başka cisim sokmadıgın icinde daracıktır hala
07 Yorumla
Soran1 yılEvet özellikle başka cisim sokmuyorum özellikle. Istemediğimden değil sadece giren ilk şey gercek bir penis olsun istiyorum çünkü o darlığın tadını partnerim alsın ki beni de mutlu etsin
- 1 yıl
en güzelini düşünüyorsun cidden o darlıkta sokunca aşırı haz veriyor hele erkegin erken boşalma ya da sertleşme sorunu yoksa sen o an içinde sokup çıkarırken erkegin penisinin her zerresini hissedince aşırı zevk alırsın
Soran1 yılAynen o nadir ve ozel anlar için saklıyorum 3 senedir erkek eli değmiyor 😅
- 1 yıl
3 sene mi oldu 😱 varya şu an dokunsalar patlarsin o zaman
Soran1 yılAynen tam o moddayım bu kadar zaman sonra birden Olursa aşırı heyecanlı hazırlıklı önemli olucak 😅
- 1 yıl
Hele o darlık islaklik felan yakar erkeği cidden içinden çıkarmak istemez
Soran1 yılAhahaha sen de bunları yazarken keyif alıyorsun herhalde
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGenişlemesi yaş geçtikçe oluyor sanırım düzenli ilikiniz de olmalı tabi
05 Yorumla
Soran1 yılAnladım yok Kesinlikle düzenli ve uzun süreli değildi
- 1 yıl
O yüzden dar dir evlilikte bile kaç sene sonra genişliyor
Soran1 yılBakalım
- 1 yıl
Böyle daha iyi boş ver dar olsun 😊
Soran1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)1 yılBir süre ilişki yaşamayınca vajina kendini biraz topluyor sıkılaşıyormuş diye duymuştum ama sende hala nasıl bu kadar dar ilginç
06 Yorumla
Soran1 yılÇok dar bacağımı açıp geniş duruyor mu diye baktığımda bayağı yapışık duruyor hiç açılmıyor o ara dokununca da aynı zaten kendimi tatmin ederken içine bi şey sokmuyorum asla
Cevap sahibi1 yılSen ilişki yaşamamışsın ki o halde 😂 hem bir şey sokmaman da darlığı korumanı sağlamış
Soran1 yılEvet maalesef 🥲 bi fırsat buldum o da kötü birine denk geldi
Cevap sahibi1 yılNe zamandır yalnızsın peki
Soran1 yıl3 yıl
Cevap sahibi1 yılBaya olmuş sen var ya şimdi volkan gibisindir dokunsalar 🔥 💦
Gizli Üye(36-45)1 yılBabayiğidine denk gelmemişsin yoksa bir esneme yapardı mutlaka
01 Yorumla
Soran1 yılBenim şansın seviyesini sen düşün 🥲
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç ve yaptığın kişi çok mu küçük şeyi vardı genişlemesi lazım
013 Yorumla
Soran1 yılBenim 19 du onun 25
Soran1 yılVe Hayır şeyi çok kalın ve uzundu Evet başkasıyla yapmadım ama daha önce görmüşlüğüm oldu
Cevap sahibi1 yılNe görmüşlüğün başka penis mi
Soran1 yılEvet ama yapmadım önceden
Cevap sahibi1 yılHmm daha kalın bir şey genişletebilir
Cevap sahibi1 yılSeviyor musun ilişkiyi
Soran1 yılEvet çok
Cevap sahibi1 yılYaşın çok genç ilişki yaşamaya devam eder misin
Soran1 yılTabi ki dünyadaki bütün canlılar dünyadaki verilen tüm renklerin yaşamak için gönderilmedi mi öleceğim zaten bari yaşayalım
Cevap sahibi1 yılÇok mantıklı düşünüyorsun bende öyleyim ama az önce başka tip farklı konuşuyordu sitede her türlü tip var
Soran1 yılDoğru
Cevap sahibi1 yılBurada msn
Cevap sahibi1 yılNasıl gidiyor
Kısa süreli olması değil de önemli olan araya zaman girmesi bu nedenle vajina kendini toparlar
08 Yorumla
Soran1 yılDemeye çalıştığım hiç zorlanmadı zaten performansa kötü olan biriydi girer girmez Birkaç saniye sonra bosalıyordu ve günde bir kez yapıyordu sadece Bu yüzden ben pek anlayamadım açıkçası zorlanmış gibi hissetmedim
Soran1 yılArtık yanında olabildiklerine yasatirsin
Soran1 yıl🥲
Soran1 yılYok Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle evlencek olan vajina darlığına bakmaz erkekler bekarete bakar
09 Yorumla
Soran1 yılEvlensin demedim? Ayrıca bunun için evlenmiyorsa g***** soğuk suya koysun daha güzel o zihniyetliler elenmiş olur öyleleri ile hiçbir muhabbete giremem Zaten her konuda ayrı kafadayızdır mutlu olamam asla öyle biriyle
Cevap sahibi1 yılSenin kafada olan erkek yok Türkiye'de olan sadece bekâret önemsiz der seninle yatar kalkar sonra ayrılır by gulu gulu
Soran1 yılO beni kullanırsa Ben de onu kullanırım zevkleri için bu dünyada yaşayan bir tek erkekler mi Ayrıca zaten evlenmeyi düşünmüyorum sırf evlilik koca uğruna yaşasaydın baştan Yapmazdım Zaten ben de bunu düşünerek karar verdim sonuçta değil mi başkalarının kararlarına saygı duyu madem sen çok değer veriyorsun önemli görüyorsun O zaman burada seks sorularına cevap verme kendine yakışanı yap
Cevap sahibi1 yılE deeene evlenmiycem başta niye uzatiyon bende boşuna bu kadar yazmadım
Soran1 yılKendi kendine celalleniyorsun her bu tarz sorunun altına yazan geri kafalı ya da dindar kesimler gibi
Soran1 yılBen sadece bu darlık normal mi dedim sen evliliğe bağladın ben birisi için sormuyorum kendim için sordum merak ettiğimden zaten yaptığım seti de saklamiyorum ayıp da bulmuyorum yanlış bulup yapanlar utansın benim kimseyle derdim yok
Cevap sahibi1 yıl8 saat sonra niye celallendin usta
Soran1 yılYeni girdim gördüm ayrıca konuyu boş yer bu boş yerlere getiren sensin
Cevap sahibi1 yılVay reis tamam ne oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılPp genislogine de bagli seninkinin dar oluşunada şu an hala dar mi yani senin
020 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl2 dk mi duruyordu bide icinde
Soran1 yılPenisi bayağı uzun ve çok kalındı Evet daha önce başkaları ile yapmadım ama görmüşlüğüm oldu Evet benimki Şu an bayağı dar yıllarca yalnız kaldığımdan sürte sürte dışı sarktı ama içi çok dar
Soran1 yılEvet maalesef Hatta bazen 10 saniye falan çok beceriksizdi🥲
Cevap sahibi1 yılYaa sende tatmin olamiyormuşsundur. Peki istek arzuda bitmiyordur bence cunku doyum noktasina ulasamiyordun dimi
Soran1 yılEvet bu yüzden çok tartışmaya başlamıştık Hatta sonlarda hiç kalkmıyordu bir anda düşüp büzüşüyordu Ayrıca sevişmiyordu öpüşmüyordu da Zaten bunlar için küçük küçük tartışa tartışa kavga ettik Sonra bitti
Cevap sahibi1 yılAma ilk seviserek başlanr sonra seni o kivama getirdikten sonra girilir hiç bilmiyormş. Ne kadar surdu
Cevap sahibi1 yılYanliş mi dusunuyorum
Soran1 yılAslında biliyordu Ve istemiyordu O sadece koyup hemen bitirip kendini rahatlatmak istoyordu baştan sona 2-3 dk sürüyordu en fazla
Cevap sahibi1 yılAma kadinlar sevismeden hoslanir ilk açılış öyle olmali literatür bu sen kac yasindasin
Cevap sahibi1 yılBazen canım sıkılıyor
Soran1 yıl22
Cevap sahibi1 yılHmm bende 28 tanisabilirmiyiz
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılNeden desem neden
Soran1 yılSanal sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılSanali kim seviyor ki tanisalim istiyorum
Cevap sahibi1 yılAnlaştik mi
Cevap sahibi1 yıl22 lim
Soran1 yılHerhangi bir menfaatimin ortak muhabbetimin olmayacağı biriyle tanışmak zorunda mıyım
Cevap sahibi1 yılOlucaksa
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. sıkıntı ne? dar iyidir zaten..
03 Yorumla
Soran1 yılBen de zaten öyle olsun isterim Sadece merak ettim acaba Bana mı dar geliyor yoksa böyle olması dar olduğunu gösteriyor mu gerçekten diye
- 1 yıl
darı anlamıyosan artık ne diyeyim.. seks yapmaya başlamadan önceyle fark yok gibisye halen çok dardır zaten ve bu iyi bir şey, vajina değilde anal da belli bir fark olur gerçekten, şimdi parmakla anüsü ve uzun süre anal yap ve tekrar parmakladığında kıyas yaptığında çok rahat girdiğini farkedersin bence. ama o da çok abuk bir fark olmaz
Soran1 yılAnlıyorum canım ben de bana çok dar geliyor diyorum ya önceki hali ne pek fark yok görünüş olarak dışarıdan Aynı Duruyor parmak çok dar 2 Parmak girmiyor diyorum
1 yılYok uzun sürmemiş ki
011 Yorumla
Soran1 yılEvet 🥲
- 1 yıl
Dar kalsın kalsın daha iyi 🤭
Soran1 yılAynen ben de kendimi tatmin ederken genelde sokmuyorum bu yüzden sürtüyorum ilerde bi ilişkim olursa beğensin ve güzel zevk alalım diye
- 1 yıl
Eee yani bakire gibi olursun böyle daha güzel
Soran1 yılYok zaten özellikle bakire olmadığımı belirtirim yapan da anlar bence tecrübeli ise
- 1 yıl
Anlama yolları nedir ki kan haricinde yorumda yorulma takip etsene 🙂
Soran1 yılBilmiyorum ama anlayıp anlamaması benim için önemsiz O ne düşünür diye yapmadım Bu yüzden Beni istemeyeni ben de istemem yol veririm
- 1 yıl
Seni istememek zor bence genç ve güzel sındır karşı koyabilmek zordur
Soran1 yılTabi genciz çıtırız
- 1 yıl
Vücudun nasıl merak ediyor insan 😍
Soran1 yılAllah bilir
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey. Vazo mu bu dokununca kırılsın...
017 Yorumla
Soran1 yılLclcgjxcljzd işte bilgim olmadığından dolayı sordum deneyimi olmayan kız arkadaşlarım Yok ya genişlemiştir o kadar yaptın diyordu Bu yüzden merak ettim ben de
Soran1 yılAhahaha aynen valla
Soran1 yılAy sorma hiç bu dünya buraya gönderilen bütün canlılara İçindeki bütün zevkleri yaşama özgürlüğü ile verildi kadında erkek de diğer canlılarda hepimiz aynıyız hiçbirimizin birbirimizden farkı yok neden kadın yapamaz erkek yapabilir diye bir sınırlama getiriliyor bakireliğin bozulması ile evliliğin ne alakası var Ben anlamıyorum
- 1 yıl
Dedim ya çünkü beyni yok ama fikri var.
Evleniyor dayak yiyor kocasına eşek gibi hizmet ediyor. Evlilikte kocası yatakta işini görüp k*çını dönüp yatıyor. Kadın orgazm nedir ömrü boyunca bilmiyor. Aşağılanıyor değer görmüyor ama bu mallar kendisinin değil evlenmeden seks yapan kadınların erkekler tarafından kullanıldığını düşünüyor. Bir toplum anca bu kadar g*ri zekalı ve emb*sil olabilir valla.
Soran1 yılGerçekten de böyle düşünüyor musun bilmiyorum kendi hayatında duygusal olarak yakınlık hissettiğin birine de böyle misin bilmiyorum ama düşüncelerini çok doğru maalesef böyle düşünenler olarak böylelerin arasında doğduk yaşamaya da devam ediyoruz özellikle bir kadın olarak bunlara laf anlatmaya çalışmak çok zor ama hiç umurumda değil kendim için yaşıyorum bu hayatı hiç de pişman değilim benden rahatsız olan benden öte de dursun daha iyi
Soran1 yılTeşekkürler Sen de öylesin belli ama önemli olan sadece doğruyu bilmek değil dürüstçe hayatında da bunu uygulamak
Soran1 yılVe samimi olmak
Soran1 yılÇok iyi zaten bu kafayla çok mutlu olursun sen inşallah
Soran1 yılSenin gibilerinden bazı şehirlerde hatta bazı bölgelerde bi tane bilr yok sırf bu yüzden 3 yıldır kimseyle konuşmadım bile
Soran1 yılDoğu Anadolu bölgesi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu kadarla genislemez
013 Yorumla
Soran1 yılZaten yapan kişinin de performansı kötüydü birkaç saniyede geliyordu pek içinde durmuyordu ztn günde bir kezdi
- 1 yıl
O ne ya öyle erkek olduğuna eminmisin. Eze eze inlete inlete bağırta bağırta yapmadiktansonra zevk alamazsınki. Öncesinde uzun uzun emmek yalamak lazım
Soran1 yılYok ya hiçbirini yapmıyordu sevişmeyi öpüşme bile yoktu benim ısrarımla sadece bu kadar oluyordu sevgisi vardı ama seks yapmak istemiyordu pek
- 1 yıl
Öhööö ot gibiymis o da canım. Önce kadinı yumuşatacksın memnun edeceksin. Önüne gelen seks yaptığını zannediyor işte
Soran1 yılHiç sorma 🥲
- 1 yıl
Yazık sana yaa
Soran1 yıl😪
- 1 yıl
Ne umutların vardır şimdi senin demi 😭
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Yaaa😔 vallahi üzüldüm
- 1 yıl
Fiziğin nasıl ki
Soran1 yılÜzgün olmamla fiziğim ne alaka
- 1 yıl
Acaba fiziğinmi etkilemedi o açıdan sordum
Yok uzun zaman olmuş yememişin daralırzgeri
03 Yorumla
Soran1 yılİyi bir şey mi bu
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki sana öyle geliyor.
06 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama iki parmağım girmiyor mesela asla zor hareket ediyor
Cevap sahibi1 yılBaşka zaman olduğunda girer
Soran1 yılAmin
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣
Soran1 yılKbkhkhjhjvhg
Cevap sahibi1 yıl💋💋💋💋b😅
İmkansız
03 Yorumla
Soran1 yılNe?
Soran1 yılEvet herkes anladı Bir sen anlamadın galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılboş ver
03 Yorumla
Soran1 yılNeden soru sorma uygulaması bu? 😅
- 1 yıl
Kafana tskma bahabında
Soran1 yılKafama takmıyorum da merak ettim sadece
Normal
01 Yorumla
Soran1 yılTamam sağol
1 yılÇok normal
04 Yorumla
Soran1 yılAçıkçası bunu yaşamayan çevrem Yok ya genişlemiştir bayağı deyince merak ettim bilenden öğrenmek istedim
- 1 yıl
Aslında genişleme hemen olmaz, kişiden kişiyede değişir bazı kızlarda daha uzun sürede genişleme olabilir yanii rahat ol çok normal
Soran1 yılTamam İyi o zaman teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılanlatayım
03 Yorumla
Soran1 yılÇok anlatmışsın yoruldun
- 1 yıl
o burada anlatılmaz
Soran1 yılTamam abi
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1-2 ay kısa süren seksler yapmiş birinin vajinasinin çok dar ve hassas olması normal mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım