Yakında evleneceğim ilk defa ilişkiye gireceğim düşündükçe içimi garip bir his kaplıyor bir suç işliyormuşum gibi tuhaf hissediyorum kaçasım geliyor neden böyle oluyor normal mi bu
3 ay
Yakında evleneceğim ilk defa ilişkiye gireceğim düşündükçe içimi garip bir his kaplıyor bir suç işliyormuşum gibi tuhaf hissediyorum kaçasım geliyor neden böyle oluyor normal mi bu
Adı üstünde ilk alışınca sorun kalmaz merak etme istek oluştuğu Zaman yaşamadan bilemezsin söyle düşün okula ilk başlar iken gitmek istemedin hastayım dedin ama sonra gittin kurtuluş olmadı ve alıştın okula
Cevap
14Cevap
Artık ne kadar bastırıldıysan Allah akıl fikir versin
İlk ve hiç yaşamadığın bir duygu olduğu için toplum tarafındanda baskılandığı için böyle oluyor sonra alışacaksın
Nişanlım ara sıra bahsettiğinde bile sanki bana zarar vericek kötü bişey gibi rahatsızlık hissediyorum çok sevmeme rağmen geçmez diye korkuyorum bu his
Ozman sevgilin sanan bunu düzgün anlatamıyor seni rahatlatamıyor kafana takılan soruları düzgün bir şekilde anlatabilirim
Bu zamana kadar yaşamanın günah olduğunu düşündüğün için
Yıllarca toplum tarafından dayatılan bu görüş seni şu an etkiliyor
Bu düşünce seni de eşini de mutsuz eder
Tam tersi düşünerek eşini mutlu etmeye odaklanmalısın
Evlilikte cinsellik çok önemli
Hiç bu konuları konuşmadınız mı
Düğün ne zaman
Bence kendini boş yere geriyorsun. Rahat ol anın büyüsünü hayâl et
Yıllardır boşu boşuna koruduğun bir şeyden vazgeçeceksin ve artık bir şey koruman gerekmeyecek. Bunun boşluğu seni rahatsız ediyor bence
Şimdiye kadar düzgün bi hayat yaşadığın için. Bunun psikolojide bi karşılığı var ama şu an aklıma gelmedi
Onun için evlenmiyorum
Ah bu kadınlar:))
Bende çok korkuyorum ya o günden 😱
Normal ilk defa ilişki yaşıcagin için
Vajinismus çıkabilir sende ya
Öyle hissstiren şey nedir
Hiç yaşamadığın için
Yetiştirilme tarzı
Normal değil
Kaç yaşındasın knk
normal bu
Tecrube ıster misin