Daha önce bir kere sevişme yaşamıştık ama girmeye çalışırken yeterince ıslanmadığım için zorlanınca geri çekmiştim kendimi.
Bu sefer yaptık, üç kez. İlkinde biraz acıdı tabi, sonra rahatladım. Tamamına kadar aldım. İkincide zorlanmadan aldım. Aradan birkaç saat geçti. Üçüncüde acele etti ıslanmamıştım yine. Söyledim parmaklarıyla yaptı inanılmaz zevk aldım. Sonra kucağında zıplamamı istedi bir yere kadar yaptım ama yoruldum bu sefer kontrolü o alıp hızlı hızlı yapınca zevk almaya devam ettim. Ama boşalmadım normal mi?
Bu sefer yaptık, üç kez. İlkinde biraz acıdı tabi, sonra rahatladım. Tamamına kadar aldım. İkincide zorlanmadan aldım. Aradan birkaç saat geçti. Üçüncüde acele etti ıslanmamıştım yine. Söyledim parmaklarıyla yaptı inanılmaz zevk aldım. Sonra kucağında zıplamamı istedi bir yere kadar yaptım ama yoruldum bu sefer kontrolü o alıp hızlı hızlı yapınca zevk almaya devam ettim. Ama boşalmadım normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Normal olabilir ilkinde zar aşılması biraz ağrılı olduysa bosalmadan bırakılabilir ikinci üçüncü seferden sonra zevk heyecan olur
yapacağını yapmışsın işte normalı var mı daha her şeyi yapmışsın üstünde bile zıplamışsın daha ne istiyon gelip yardımmı edelim yanii
Her erkekle, her penisle, her pozisyonla orgazm olamıyor kadınlar, çoğu kadın böyleymiş
normal böyle olması orgazma nasıl ulaşacağını bilmediğin için olabilir bu durum
Normal değil onun için daha hızlı seri ve sert birini bulmalısın ondan destek al
Nasıl yapıldığı da önemli
ilkte hersey normal
Partnerinin beceriksizliği
Normal sonra zaten anlar zevk alırsın
Aferin Çok büyük başarı yapmış
Normal. önemli olan zevk alman. iyi hissettin mi
İlk cinselliğim kankamlaydı
Zamanla tecrübelersiniz devam edin
Normal yani ilk deneyim heyecan ve stres etkisi var
Yaşlar kaçtı knk ikinizinde mi ilkti
İkimizin de ikinci ama yıllar geçmiş üstünden onun da benim de 1 yıl geçti
Ben 20 o 22
Bakire değildin sende yaniii
Erkek zorlandı mı penis zorlandı mı girerken
Evet ilk deneyim olduğu için başta zorlandı
Sonrasında kolayca girdi yani vajina hiç direnç göstermiyor mu darlığı ile
Gün içinde bir sonraki yapışımızda yine zorlandı sonra bunu söyledim önce parmağıyla oynadı sonra soktu öyle rahat girdi
Cıdden ılkde cok acı oldumu
Dayanılmıcak kadar değil partnerin yavaşça hareket ederek girerse daha az acır sonra alışıyorsun zevk vermeye başlıyor
Cok zevklımı abartıyolarmı
Cok korkuyorum
İlk korku çoğu kadının yaşadığı bir endişe, o an partnerin seni ne kadar iyi hazırlarsa o kadar rahat oluyorsun. Ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutup seni kıvama getirdikten sonra girmeyi denemeli zaten sen de ıslandığın için kolay giriyor o şekilde. Acı sonra zevke dönüyor ve o anlatılmaz yaşanır hoşuna gitmeyecek bir şey değil kesinlikle..
Canim jel alayımmı
Çok korkuyorsan al gerilme
Yazsan olur mu ozelden konuşsak burdan soramıyom erkek var olur mu
Yarın yapcaz
Yazıyım kullanıcı adını açarsan
Cıktım yaz
Devam etse alırdın
Olmasi muhtemel.
Normal değil
Dırek girince cokmu acı oluyor
Olmadan önce korkuyordum biraz hepsini nasıl alcam diye alıştıra alıştıra yaptı sonra bir baktım hepsi içimde diğer türlü acırdı
Hım jel surdunuzmu
Hayır
Sevısme kac dk yaptınuz yaslar kac
Ön sevişme 15 dakika falan ben 20 o 22
Hım ne guzel yapmıssın cokmu zevkkı seks
Kucak cıdden yorucumu
Evet yani zıplayınca yoruluyorsun zaten kasıklarda hassaslık oluyor
Bıde birden penus dık ya oturunca acı batma oluyomu
Yapcazda sevgılım korkuyor
İlk ılıskı ıcın jel gereklımı
Daha rahat hissetmesi için olursa iyi olur ama olmadan kız arkadaşını iyi hazırlarsan daha güzel hisseder, önce parmaklarınla ıslatıp sonra girebilirsin
Parmagımı ıcınemu sokayım yacasca
Önce yavaşça sonra hızlıca ben çok zevk almıştım bunu bana yaptığında zaten kız arkadaşının yüzünden anlarsın
Vay be parmakla cidden zevk oluyomu
Parmak birden hızlı yapsam olur mu kotu acımı verur
Kaç yaşındasın
20 y
Aramızda 2 yas var ben hiç yapmadım geç mi kaldım sence
Hayır tabiki geç değil
Nerde oldu ilk kim dedi
Otelde, ben sinyal vermiştim zaten o da sordu
Ne dedin ki
mastürbasyon yapınca boşalıyor muydum
Evet
Bir dahakine daha hızlı girerse olursun bence