Kizlar merhaba, 2 Ay önce evlendim düğünüm 2 hafta sonra ama biz kocamla birlikte olduk ilk birlikteligim reglimin ilk gününe geldi ama halbuki daha 10 gün vardı. Ama ona ragmen birlikte olduk. Hayatımın en acı verici 3 saatiydi resmen 3 saat uğraştık bi türlü olması gerektiği gibi olmadı benim canım fazla acıdı bu normal mi 3 4 günde anca kendime geldim. Ve birlikte olduktan sonra kan geldiğini hissettim regli kanı değildi. Evet dedim zar yırtıldı normal olarak bu kadar zorlamaya. Daha sonra biz 1 hafta sonra tekrardan birlikte olduk girdi bi süre sonra çıktığında ben ayağa kalkar kalkmaz her tarafım kan içinde kaldı. 2 kere böyle kanama olması normal mi ve üzerinden 5 6 saat geçti hala damla damla kanama oluyor korkmam gerekli mi yoksa bu olağan bir şey mi. Ve de 2. Kere olmasına rağmen benim canım hala ilk zaman ki gibi fazlasıyla aciyor sanki bıçakla karnımı oyuyorlar oyle dayanılmaz bir acı. Sorun bende mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bakirelik ilk bozulurken öyle için oyuluyor gibi acıması normal de sonradan acıması pek normal değil ya çok darsın ya da vajinismus
Vajinismus vardı evet ben ilk seferde hırs yaptım neden olmuyor diye olcak bugün bu diye o yüzden hem uzadı hem kendimj çok kastigim için canım acıdı.
Vajinismustan dolayı öyle acı çekiyorsun tedavi olman gerek
Nasıl ki tedavisi
Vajinismus tedavi eden doktorlara danışmalısın ama hemen kendine teşhis koyma belki sadece ilk deneyimin diye o kadar acı çekmiş de olabilirsin kendine biraz zaman ver belki alışırsın
İlk 4 5 ilişkide acı oluyor ve lekelenme oluyor zamanla geçer ve kapı açık diye acele etmesin eşin nazik davransin iyice alışana kadar
Evet o biraz abartmayı tercih etti sanırım aynisini ona yapmak lazım
İstediği zaman verme cezalandir akillanir şaka biyana dikkat etsin yara sonuçta orası alışma süreci var yavaş davraansa canın hiç acımaz keyif alirsin mutluluklar insalah
Teşekkürler saolun
Rica ederim dugununuz nasıl geçti istediğin gibi oldu mu her şey
Düğünüm 2 hafta sonra
Hee pardon Nikah kiyilmisti 😊
Kocan sana çok mu güveniyor da regl iken birlikte oldu
Ve sen nasıl kabul ettin böyle bir acıyı. Hem regl hem ilk ilişki
Güvenmekle ne alakası var ki
Yani ilk gün olduğu için öyle fazla bi regli kanı acisi vs yoktu
Yavrum sonuçta regl kanı gelebilir. Bakire olup olmadığını anlayamaz
Anladimm evet doğru diyosun ama içinde öyle bi şüphe varsa da 2. Kere birlikte olduk yine avuç doldurcak seviyede kan geldi şüphesi varsa kaybolmuştur heralde. Bir de biz 3 yıldır birlikteyiz ve evlendikten sonra istedim ben hep o da buna saygı duydu bence birazda ondan güveniyordur
Ya gene de ufak aptallık varmış herifte. Yaşlarınız kaç
Benim 23 onun 31
Kapmış çerezi 😅 20de el koymuş tâbi güvenir 😅
Ondan öncesi olmuştur da pek değil. Anal oral?
Evet evet o yuzden güveni sonsuz. Ben her şeyi onla gördüm.
Ondan öncesi olmadı ben kendimi evliliğe sakladım o da saygı duydu beni bekledi
Yani öpüşme de mi yaşamadın?
hayır korkma hayatım sorun yok bunlar normal şeyler eğer canın acıyorsan kayganlaştırıcı kullanın
Onunla denemistik zaten de zor seylermis bunlar
Zor değil sanılanın aksine kolay hep anlatılanlar yanlış olduğu için böylesiniz
ço kfazla stres yapıyorsun
Evet hep öyle büyütmelerinden kaynaklı kandan acidan bayılan oluyo diye anlatıp dururlar büyükler kızlara
Alışırsın daha çok güzel şeyler yaşayacaksın kokusuna yapmasına vs
normal zamanla düzelir alışır
Umarım
kolaylaştırıcı şeyler kullan yardımcı oluyor:)
Regl iken seks yapılmaz
İlk gündü
İşte hem sağlıklı değil hem de canın yanar
Saolun
Şimdi rahatça yapıyor musunuz
Yok valla aynı 2. Kere oldu işte 1 hafta sonra olmasına rağmen kan geldi avuç doldurcak biçimde o da bende şok olduk. Hala daha acıması var
Vajina içinde damar yırtılmış olabilir
Fazla zorladı ise
O kadar aşırı kan gelmesi normal değil
Ben çok korktuğum için ittim onu sonra tekrar ittim tekrar derken baya uğraştık. Evet bencede 2. Defada kan gelmesi değişik. Geçmezse acile gideyim en iyisi
Korkmana gerek yok
Önce vajinanı yalasın
Vajinan iyice sulaninca daha kolay alırsın içine
Yine kanama olursa
Evet doktora git
Dar olmasindan kaynaklı zarar görmüş olabilir ndokundugunda acı hissediyor musun
Dokunmazken bile var resmen yara olur ve tuz basınca yanar öyle bir acı
Peki islanma da problem yaşadin mı yani ıslaniyor musun ön sevişmede
Onda problem yok
Sana bir egzersiz önereceğim bunu yap farkı göreceksin parmağını vajinana sok ve kaslarını kontrol ederek parmağını sıkmaya ve birakmaya çalış
Karşındaki yapmayı bilmiyormul demek ki
Aslında benim ilkim o ama ben onun değilim onun ilk kez olmuyor. Defalarca yapan biri geçmiş hayatinda
Çok zor ayrılmak en iyisi
Hatun evleniyorum diyor bu ayrıl diyor abla sen ilişkine devam et hiçbir şey olmaz normaldir
Kocamdan mi ayrılayım
@kaplan2112 vallahi ya kocamdan ayırdı beni 2 dakikada hahaha
Normal böyle şeyler İlkin olduğu için sen takma bunları burada sen kulak asarsan yemin ederim ne evin kalır ne eşin kalır evlilik de kalmaz Allah mutlu mesut etsin inşallah
Ayeıl ayrıl
@kaplan2112 saolun amin inşallah ben de mi anormallik var diye sormak istedim ben
Şu an iyi misin?
Evet iyiyim teşekkürler
Üzücü gerçekten
normal takma kafana
On sevisme olmadi mi
Oldu
Tuhaf cok mu stresliydin
Evet baya sürekli ittirdim 3 saat uğraştık
Ondan olmuştur
Özet geçer misin
Gectim zaten