Güncellemeler
1 yıl
Sevgilimle ilk deneyimimdi Kaş gevşetici, uyuşturucu krem, kayganlaştırıcılı prezervatif her şey hazırdı. Canım yandı ama zevk aldım. Uyuşturucu krem onuda uyuşturdu bir şey hissetmediğini söyleyip gelemiycem deyip yarıda kesti. Orgazm olamadım tuhaf bi histi.
Güncellemeler
1 yıl
Oda karanlıktı ışığı açınca yorganımın kan olduğunu gördüm. Reglime 2 gün kalmıştı acaba o zardan yoksa erken gelen regl kırmızısı mı? Birde hızlandığı sırada yaparken vajinamdan sesler gelmeye başladı. Gaz gibi tuhaf sanki içim su doluymuş gibiydi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cok normalde. Kas gevsetici uyusturucu krem bunlar fazla gerek yok. Iyi bi om sevisme ve birlesme oncesi onun sana yaptigi oral , klitoral uyarim da birlesmede yeterli olur. His kaybi varken birlesme keyif vermez uyusturucu kreme gerek yok
Oda los olsun zifiri karanliga gerkr yok
Can acısı mutlaka olur sonuçta dokular yırtılmaktadır. İkinci ilişki de dahi kanama görülebilir. Kondom gereksiz olmuş biraz.
Hamile kalmak istemiyorum o yüzden hemde korunmak en iyisi
Hadi sen tecrübesizsin sevgilinde mi tecrübesiz
Yoo bana daha önce ilişki yaşadığını söyledi ama biraz öyle gibi bende anlamadım birde 5 yaş var aramızda yani benden büyük
Erkeğim diye gezmesin
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
İkinizin de ilk deneyimi sanırım da çocukta biraz canım heralde
14 yaşında yaşadım mükemmel Di o an sekse aşık oldum
Daha deneyimli partner seç, sende biraz video izle
O bakir değil daha önce çok kişiyle beraber olmuş. Muhtemelen kullandığım uyuşturucu krem onuda etkiledi penisine dokundu falan yok dedi bir şey hissetmiyorum. Çünkü bundan önce sadece ucuyla denemişti Zevk almıştık ikimizde
:))) iki acemiden maksimum bu cikar
O bakir değil daha önce çok kişiyle beraber olmuş
Mumkun degil :)
Anormal bisi okumadim
Hemen hepsi yasandi
Peki o kan kızlık zarım yüzünden mi geldi yoksa erken gelen regl kanımıydı acaba
Kizlik yari sert olsa bile giren girmis sonucta
Biraz tuhaf deneyim olmuş 😀
Uyuşturucu kemer ne gerek vardı ki
Kreme*
Bundan önce içime girmeye çalıştı çok canım yandı durdurdum. Jinekoloğa gittim vajinal anestetik krem ve kas gevşetici hap verdi
he buysa normal
Yani knk bir gun oncesinde yapmissin o yuzden regl mi yoksa bozuldu mi net bir sey diyemeyecem tek yol acip bakmak kontrol etmek. O sesler de muhtemelen islanmandan olabilir ve ya bir suru kayganlastirici vs kullandiysaniz ve tabi bazen gelebiliyor oyle gaz sesi o da normal bildigimiz hava yani hava sikismasi icinde haps oluyor o yani bir sey yok onda ama digerini dedigim gibi bakip kontrol lazim
Hmm peki teşekkür ederim
anladin mi
şu an açıp kontrol edemem Knka hala var biraz ağrım birde kan geliyor regl mi oldum yoksa hala kanamam devam mı ediyor anlamadım onuda birkaç gün bekleyip kontrol ederim
yani reglsen evet beklemekte fayda olabilir ama goruntu olarak zaten belli olur. Bekle bakalim gectiginde bakarsin anlarmisin bilmiyom ama anliyon mu
Zar kanaması
Neler
Neyler
Ne Normal mi anlamadım
Yaşlar kaç?
neler?