Ben bakireyim o da bakir ama yüzeysel bir şeyler yaşamış sorun şu aynı sınıftayız beni istiyor ben de istiyorum ama 1 yaş benden küçük ve heyecanlanıyor benimle konuşurken ben bu zamana kadar öpüşmedim bununla olursa her şey ilk olacak ama ne yapsam bilemedim biraz da korkuyorum ben 166 o 190
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Daha yolun başındasınız ilerde pişman olacağınız şeyler yaşamayın kendinizi korumak bu kadar zor olmamalı
bu zamana kadar kendimi korudum da noldu yine erkekler cinsellik istedi, hiç değilse ben de bişeyler yaşarım yaşım 24
Denginle karşılaşmayı beklemek yerine bunu yapacaksan sen bilirsin ama bunu yaşadıktan sonra çoğu erkek sana ciddi gözle bakmayacak ilerde anlarsın
Çok güzel konuşmuş bir erkek ilk kez mantıklı bir akıl vermiş. ergenlik hevesine kapılıp hayatının hatasını yapacak bu kız çocuğu.
@PalmiyeRose3 düşüncen için teşekkür ederim, umarım o hataya düşmez bir ömür unutamayacağı kötü bir anı olarak kalacak yoksa
Diğer abazanlar kız henüz kendini o çocuğa açtırmadan sıraya girmişler kullanmaya çalışıyorlar cinsel içerikli sorular özele çağırmalar falan
@PalmiyeRose3 işin kötü yanı o kız bunlara inanıp gaza gelip yaşarım ne olacak diye düşünüyor..
Ateş barut misali. Çok güzel bişe sanıyo bi erkekle cinsellik yaşamayı keşke elimde sihirli bi değnek olsa da evde kendi kendine dilediğnce mastürbasyon yapıp rahatlamanın bir erkeğin 5 dkda gelişinden daha zevkli olduğunu anlatabilsem beyinlerine
@PalmiyeRose3 bazılarına bu yetersiz geliyor sanırım ya da ergenlik düşüncesi mi bilmiyorum kendini ispatlama ihtiyacı duyanı bile gördüm buralarda
24 yaşındayım şaka mjsınız
24 yaşı sen olgun mu sanıyorsun?
Bende üniversite çok kızla seviştim. Birbirinize oral yapın. Dahada ileri gitmek isterseniz anal yapın.
Temkinli olmalta fayda var ilkler unutulmaz bunuda onutma
Dimi
Sorun olmaz istersen sende arkadan ver ön kapalıysa
Bilmiyorum ya
Daha önce arkadan verdin mi
Yok
O zaman biraz zor senin için aslında oral seks falan tatlı olur kendini yalata bilirsin ama senin cesaretin var mı arkadan verebilir misin
Yok oralarda de cesaretim yok
Arkadan veremem uyanırım diyorsun ama sevişmek isterse
Neden ciddi olmayacagin biriyle sirf merakin yuzunden adıni cikaracaksin?
İsteyemez miyim bu zamana kadar kendimi korudum da noldu
Isteme. Isteyeceksen disaddan biriyle iste uniden ayni ortamdn isteme
Niye
Radara girersin erkekler pistir o seni kullanir yarin ayrilirsin baska birine ismini verir oda kullanir. Rahat dur.
Çok güzel konuşmuşsun.
Konuşmak işe yaramiyor arkadaşda illede adım çiksın diyor
Bişey olmaz öpüşür okşaşırsınız biraz. Sonra konu kapanır gider.
hiç bişey olmaz devam et. ne güzel uygun ortamda oluşmuş.
Bncde
herzaman böyle denk gelmez hayatın tadını çıkarın
O çocuk az değil eğer gerçekten sevilmek istiyorsan dikkat et seninle olup seni bırakabilir
bir şey olmaz en fazla çıplak sürtünmeler vs okur ilerisi zaten olmaz
Öğret ablası. Kasintini alsın.
Ben tecrübeli değilim
O zaman da hamile kalırsın. İşi bilen adama vereceksin ki seni öğretsin. Öğrenmeden yapacağın sana korku yasatir
Bilmiyorum belki beceriklidir
Ağaca çıkmak ne len ilk defa senden duydum
Daha duyup öğreneceğin çok şey var
Bakireliği vericekmisin
Öpüşürsen arkası gelir
Uzun olması etkiliyo dimi seni kçkfhşe
Evet
Bilmeyenle yapma derim
Neden
Zevk alamazsın ve kötü bir deneyim olur
Evde olmasın olursa seni dağıtır
Dimi