Ben böyleyim herkesle sevişiyorum yargılamayın nutuk vermeyin. Sınıfımdaki çocuğa nasıl bir yaklaşım sergilemeliyim seviyorumda ama sevişmekte istiyorum nasıl söylemeliyim? Mesaj atmama sosyal ortamdan yüzüne nasıl söylerim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyargılamıyorum seni ama... sen öyle herkesle sevişiyorsan tecrübe diz boyudur sende aybalam, neden çekindin sınıfındaki çocuktan anlamadım... herkese gel gir yapmışsın... daha ne?
12 Yorumla
Soran+1 yılO farklı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılfarklı derken? fark nedir?
En İyi Cevaplar
iyi olduğu bir konuda yardımına başvur :) evdeki eşyaların yerini değiştirmeye çağır, ders anlattır, bilgisayara format attır vs. bir şeyleri bahane et işte
15 Yorumla
Soran+1 yılUtandım :))
Soran+1 yıl19 bir sene kaldım lise son
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit iki sürtün orasına burasına yanlışlıkla ellemiş gibi davran zaten hisleri uyanır sana karşı bişey hissetmiyorsa bile artık ister... Kolay gelsin midene kuvvet...😳
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ne yspıyorsanız yapın
Öncekileri nasıl ayarladıysanız bunu da öyle ayarlayın34 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadım sevgililerimle birlikte oldum hep topu topu 3 kişidir. Bununla arkadaşlık bile yok
Soran+1 yılSöylicem
+1 yılBen böyleyim herkesle bişeyler yaşıyorum diyorsun, bir yenisiyle yaşamak için ilk adımı bize soruyosun. Tam bir kezbansın.
28 Yorumla
Soran+1 yılTerslerse sinirlenirim
- +1 yıl
Ya allah aşkına hangi erkek elinin tersiyle iter böyle bir teklifi? Ki zaten yürüdüğn yol malum. Başına bela almıcak sorumluluk yok. İşini yapıcak ve olay biticek neden istemesin?
Soran+1 yılHaklısın hadi bakalım
- +1 yıl
Madem böyle bir korkun var, sana bir tavsiye ortam yaratmaya bak. biraz da alkol girince işin içine istesen de istemesen de becericek seni emin ol.
Soran+1 yılAlkol kullanmıyorum becermekte çok kaba oldu aşk yapmak diyelim :)
- +1 yıl
İlkil killinmiyirim. Sen içmicen zaten ay g*tüm çocuk içicek.
Soran+1 yılİçirtmem
- +1 yıl
Ayık kafayla da gitmezsin be gülüm
- 00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kağıt yazıp eline ver... Direkt belirtme ama dolaylı yoldan yazdığının seks istemek olduğunu hissetsin.
00 Yorumla
+1 yılillaki sevişecem diyorsan çocuğu bir gün bir yere davet et sonra evine çağır sonra da yatak odana...
00 Yorumla
+1 yılSadece yalnız kalacağınız ortamı ayarlayın. Konuşmana gerek yok. Beden dilinle anlat herşeyi :))))
05 Yorumla
Soran+1 yılo* sanmasın da
- +1 yıl
Çok alakasız birşey söylediğinin farkında mısın? Yüzyüze söylediğinde onu düşünmeyecekde direk olaya girince öyle mi düşünecek? Bana gelip birisi yüzüme dese " seninle sevişmek istiyorum " diye.. Ben çok kolay lokma derim. Ama en azından sevdiğin birisiyle anın gerektirdiği şekilde davranırsan birşey düşünmez... Ayrıca zaten herkesle sevişiyorum diyorsun. Bunu neden kafana taktığını çözemedim doğrusu...
Soran+1 yılo* değilim topu topu 3 kişiyle seviştim hoşuma gidiyor o çocuğuda seviyorum ve hep hayal ediyorum
- +1 yıl
Sen benim yazdıklarımın tek satırını anladıysan ben adımı değiştiririm :) Neyse önemlide değil. Söz uçar yazı kalır. Buna benzer bir sorunu olan arkadaş olursa en azından okur.
Soran+1 yılKafam onda düzgün düşünemiyorum :)
+1 yılFuckbuddy olarak düşünüyorsan sürekli kes ve gözünün içine bakarak işaret parmağını em aletine değmeye çalış felan işte ilgisini uyandır o sana gelecektir.
00 Yorumla
+1 yıldershanede bir kız sürekli önüme geçerdi frikik verirdi gülerdi felan dudaklarıma bakardı konuşurken çok etkileniyordum aslında önceeden ilgimi çekmezdi bu hareketlerle kendini farkettirdi
00 Yorumla
+1 yılgit söyle seninle sevişmek istiyorum diye bize denk gelmez anasını satim
06 Yorumla
Soran+1 yılKızmaz inşallah
- +1 yıl
karakter önemli gizlilik gerek bunun için ifşa edilmemen lazım. istersen yardımcı olabilirim yani giderebilirim ihtiyacını gizlilik çerçevesinde
Soran+1 yılOnu seviyorum ben sevişmek in değil yani
- +1 yıl
sevgiden çok sevişmek için gibi çünkü onunla yatıcagın zaman da soğuyacaksın 3 kişiyle olduğu gibi
Soran+1 yılOlsun
- +1 yıl
yani sonuc olarak benim dediğime geliyosun sevişiceksin sonra biticek en iyi ihtimalle fuck budy olayı olucak sadece ihtiyac yani teklif var ısrar yok
Adını orspuya çıkarırsın söylersen
15 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum
- +1 yıl
3 dakkalık zevk için hayatını karartırsın. inan ki altına imzamı da atarım o çocuk bunu herkese anlatır. ve havasını da atar. benimle kendisi yatmak istedi der. sonra ağızdan ağza dolanırsın. ağızda sakın olursun. milletin eğlenmek için dalga geçtiği tiplere dönersin. orspu denildiğinde akla sen gelirsin. erkekler sana gelip seni seviyorum demiycek. fiyatın ne kadar diye soracaklar. intihara kadar gider bu iş. bizim okulda da vardı öyle biri
Soran+1 yılZaten herkes o* sanıyor bari o* oluyim da hakkını veriyim lakabımın
Soran+1 yılAldım
+1 yılDirek söyle birde herkez vurmuş ben sana vurmam derse çok gülerim o zaman işte. Söyleyince cevabını paylaş bizimle.
00 Yorumlasınıfda git yanaş çocuğa konuş et tenha yerde dudaklarına aniden yapış
01 Yorumla
Soran+1 yılTenha yer yok sıkıntı o
bunu lök diye söylersen gözünde o... pudan farkın kalmaz.. uygun bir zaman ve yer belirlemelisin ya da belirletmelisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılbu çocukla neden sevişmek istiyorsun? ne özelliği var? ona göre bir şey önerebilirim belki
00 Yorumla yüzüne söyle ya da söyleme boş kaldığnız bir anda hafiften uygulamaya koyul devamı gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ters tepmez
Soran+1 yılAsabi bayağı sinirli bişey
Once arkadaslikla basla, sonra sinemaya falan gidersiniz. Sonra da arabada baslarsiniz, yatakta biter zaten.
00 YorumlaBiryere çağır sinemaya iyice yanaş kabul ederse sevişirsin zaten ;)
014 Yorumla
Soran+1 yılO kadar uğraşamam :))
Soran+1 yılÖnce bir konuşuyim umarım kızmaz baktım kızıcak hemen ağlar sarhoşum aşk yok sevişmek son çarem napim diyip kendime acındırırım :))
Soran+1 yılEvim :)
Soran+1 yılİçmiyorum ben içirtmem de :)
Soran+1 yılTamam ben yapıcam :)
Soran+1 yılFilm koyucam romantik sonra aman boşver filmi diyicem gelir devamı :)
Soran+1 yılOlmaz :))
+1 yılbirlikte yalnız kalabileceğiniz bir ortam fırsatı yarat geri kendiliğinden gelir :))
00 YorumlaKenara çek kulağına soyle ama dikkat et panik yapmasın ! Olmazsa bana gel :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇağır başbaşa kal hersey gelişir kendiliğinden zaten
00 Yorumlanutuk vermeye gerek yok. bulursun bir yolunu. hayırlı işler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce çıkmaya başla sonrada yavaş yavaş öpüşmeden başla elletme falan derken kendinizi çıplak bulursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be bizde nerde o şans gelip sevişelim diyecek:)
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha bende diyemedim
Cevap sahibi+1 yılÇağır sesiz sakin bir yere konuşmaya başla:) Yapış çocuğun dudaklara sonra konuşmanın devamı gelir:)
Soran+1 yılOkulda sakin bir yer var mı ki
Cevap sahibi+1 yılOkul olması mı lazım konuşmak istiyorum de merak edip gelecek eminim:)
Soran+1 yılNeyse ben bişeyler ayarlicam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak yargilamiyorum.. Hrrkesle sevisiyorum demissinya hakiki kasarsın işte git acikca söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakın oyna cocuga zaten hayır demicektir * reddedilmez
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzelimdir zaten kimse hayır diyemezde gıcıklık olsun diye yaparsa :))
Cevap sahibi+1 yılDiyemez o* skmek adettir
Cevap sahibi+1 yılGrup düşünürsen yaz bana
+1 yılvericiyim gel sanada verem de
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam. Nekadar da kötüsün ya
- +1 yıl
sen kötüsün bence sevişmek istiyorm diyerek ha sevişmen ayrı konu yatarsın sevdiginle ama her önüne gideni seviyrom diyipte sevişmek k. b bana ama bana yalan gibi geliyor senin o sevdim demelerin felan
Söyle direkt ne kaybedersin.
00 Yorumla
+1 yıldirek olarak git seni sitiyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılTerslemesin
- +1 yıl
ben olsam terslemem
nasıl bir çocukmuş merak ettim
00 Yorumla
+1 yılMuhabbetiniz nasıl elemanla
05 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yanıma gelip selap falan verir de ben pek konuşmuyorum onla
- +1 yıl
Hmm niye konuşmuyosun ayağına geliyomuş hazır :)
Soran+1 yılMizacım öyle
- +1 yıl
herkesle sevişiyorum derken cesaretin var diye düşündüm. ilk adımı erkeğin atmasını mı bekliyosun
- +1 yıl
Ne oldu yedin mi çocuğu :)
özgürsün bir kenara çek söyle korkun ne
01 Yorumla
Soran+1 yılTerslerde ve okula duyurursa
Herkesle sevişene akıl vermeye gerek varmı?
00 Yorumla
+1 yılyuhh bide taktik vermişler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Ne bekliyorsun kos hadi
00 Yorumla
+1 yılseni dopuktang enseye gadar yalarunnnn de gari
00 Yorumlailk once arkadaslik kur zamanla ilerle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Git konuş once nabzini yokla sonra mevzuya gir
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında çekici birisin seninle birlikte olmak isterdim diyim baktım eriyor mevzuya girerim :)
Soran+1 yılDaha neler var :)) bu biri sadece
+1 yıladres ver geliyim diye mesaj at.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın akşam bekliyorum ;);)
00 Yorumla
+1 yılçocuğun telefonu yok mu mesaj atıver...
03 Yorumla
Soran+1 yılMesaj olmaz
- +1 yıl
Neden olmaz ozaman buluşun tenefüs arası kulağina söyle ;)
Soran+1 yılDeniyicem
+1 yılgit senin görüşmek isterim de
03 Yorumla
Soran+1 yılKararsız kaldım ya
- +1 yıl
git konuş
Soran+1 yılHep arkadaşları var yanında neyse bir gün deniyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani bana hani bana? Ciddiyim..
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılNe dedim ki? Herkesle sevişiyorum dedin. Tek gecelik yaşasaydık birbirimizi. Mutlu etseydim seni ne var bunda?
Soran+1 yılDefol
Cevap sahibi+1 yılSen şaşırmışsın. Sanki seninki altın kaplama. Hem kendi diyor herkrsle sevişiyorum diye hem de zorjna gidiyor. Senin gibileri sulandırıp o halde bırakmak lazım. normalde karşı cinsimi kırmamaya özen gösteririm ama senin gibilerine hakettiği şekilde davranmak gerek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnızken açıl saçıl o anlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlız kalmıyoruz ki hiç 30 kişiyiz sınıfta
Cevap sahibi+1 yılOzaman okul çıkışı yakınlaş. Olamdı bana gel ne diyim :D
Şey de sen var bana vurmak de anlar hıammına
10 Yorumlagit yanına konuş
22 Yorumla
Soran+1 yılSeninle sevişmek istiyorum diye pat diye mi söylicem
İlk önce arkadaş ol
01 Yorumla
Soran+1 yılO zor işte
+1 yılFrikik ver bence sonrasi gelir.
00 YorumlaKucağına Atla Sikiş :D
00 Yorumlaseni istiyorumde anlalar
00 Yorumla
+1 yılSöyleyeceksin
010 Yorumla
Soran+1 yılYa terslerse
- +1 yıl
Terslemez. Devam
Soran+1 yılİnşallah :)
- +1 yıl
Senin gibi biri bana da lazım :)
Soran+1 yılToplum yüzünden benim gibi olamayanlar çok
- +1 yıl
Sen hangi ildesin, tespit yapıcam ona göre :P
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
İzmir'in kızları baska cidden. Bol şans ;) ama nasıl yaklasmasnı bil. Sana ilgi duyuyorum ve seninle aramda özel şeyler olmasını istiyorum de. Ne gibi derse, sevişmek gibi dersin , gülersin ve o anlar. Karar ona kalır :)
Soran+1 yılTeşekkürler :) deniyicem
- +1 yıl
Ben seni merak ettim, yanlış anlama tanımak için nasıl birisin falan diye, tavlamak için değil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılnereye atacaksın çocuğu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşındasınız
014 Yorumla
Soran+1 yıl19 canım
Cevap sahibi+1 yıltek gecelik mi istiyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılgüzel plana ihtiyacın var canım o zaman :))
Soran+1 yılVar var da :))
- +1 yıl
plan lazım mı
Cevap sahibi+1 yılzamanında bir kaç kez denemiştikk :)) alkol var mı
Soran+1 yılAlkol sevmem
Cevap sahibi+1 yılkullanmadın mı hiç
Soran+1 yılHiç
Cevap sahibi+1 yılo olsa bahanen olabilirdi , ev sorununuz mu var peki
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılevine davet edeceksin o zaman :))
Cevap sahibi+1 yılevine davet edeceksin o zaman :)
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAfiş yaptır.
00 Yorumla ;) ) )
...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. git konuş bence :D
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?