Hoca sınıfta öpüşürken yakaladı?

Arkadaşlar sizden istediğim görüşlerinizi belirtmeniz olayı anlatıyorum bugün sınıfta öğlen arasındayız sevgilimle ve öpüşüyorduk tam o sırada sınıfa nöbetçi öğretmen girdi bizi müdür yardımcısının odasına götürdü bundan iki gün önce ise bizi bir hoca sarılırken görüp müdür yardımcısının odasına götürmüştü müdür yardımcımız ailenizi mi arayalim yoksa ikinci bir tutanaga kadar bekleyelim mi diye sormustu bizde ailemizi aramayin tutanak tutun demistik fakat hoca tamam siz cikin demisti ve sonra imza falanda istememislerdi (imza atmadigimiza gore tutanak tutulmadi mi? ) simdi tekrar gidince hoca iki gun oncede geldiniz ben sizi uyarmistim dedi ve cikista bizi yanina cagirip bir daha sizi degil konusurken yan yana bile gormiycem dedi simdi tutanak tutup ailelerinizi ariycam dedi ama okul biteli cok oldu kimse ailemizi aramadi ve biz yine tutanak icin imza atmadik sizce nolucak ya da noldu bide tutanak tutulunca sicile isleme durumu falan oluyo mu basima hic boyle bir sey gelmedigi icin size soruyorum simdiden tesekkurler normalde okulda butun ogretmenler beni sever ve mudur yardimcisi eski sinif ogretmenimiz oldugu icin beni daha bir sever ama yakalayan hoca cok kıl bir hoca goruslerinizi ona gore belirtirsiniz 😢
Hoca sınıfta öpüşürken yakaladı?