Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşlerin cinsel yaşamında bazen performans sorunları olması oldukça yaygın bir durumdur ve birçok farklı nedeni olabilir. Önce sebebi anlamak önemli. En sık görülen nedenler şunlar olabilir:
1. Stres ve psikolojik durum
İş stresi, maddi sıkıntılar, yorgunluk, kaygı veya ilişki içinde gerginlik erkeklerde performansı ciddi şekilde etkileyebilir.
2. Sağlık sorunları
Hormon düşüklüğü (özellikle testosteron), yüksek kolesterol, diyabet, tansiyon, bazı ilaçlar veya sigara-alkol kullanımı ereksiyon ve performansı etkileyebilir.
3. Yorgunluk ve yaşam tarzı
Uykusuzluk, hareketsizlik, sağlıksız beslenme ve fazla kilo da performansı düşürebilir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
3 ayBunu onunla konuş yoksa o kendinin mükemmel olduğunu düşünebilir ama bir hayatına bak önce onun nasıl bir hayatı var aşırı çalışıyorsa o adamdan yüksek bir performans bekleyemezsin sigara içiyorsa alkol içiyorsa yediklerini içtiklerini dikkat eden bir adam değilse zaten o adamın performansı da çok iyi olmaz bir adamın hayat kalitesi gerçekten performansı için çok önemli eğer adamın hayatı o kadar da kaliteli değilse stres falan yapıyorsa yaşı önemli değil o adam bitmiştir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu bir psikolojik mi yoksa rahatsızlığı mı var ona bakmak lazım. Mesela bu konuyu konuştuğunuzda ne tepki veriyor. Ya da kendini geliştirmek için bir şeyler yapıyor mu, takviye gıda olur ya da beyinde başlayan şeyler olur. Onun dışında eğer bunlardan fayda görülmüyor ise bir terapist alabilirsiniz ki bu sayede daha net sorunlar ortaya çıkar. Henüz yeni ve çok gençsiniz bu tutkulardan uzak kalmanız hoş değil.
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
3 ayYaşadıkların çok üzücü. Çift terapisine gidebilirsiniz veya eşin bir cinsel sağlık danışmanından profesyonel destek alabilir. Daha geç ve uzun süreli erekte kalarak geç boşalma teknikleri var. Daha gencecik bir kadınsın, iki yıllık evliliğinde cinselliği ve orgazmı doya doya yaşamamış olman kötü gerçekten.
16 Yorumla
Soran3 ayAlnından öpeceğim senin en mantıklı yorum ahaha
- 3 ay
Ahaha teşekkür ederim, böyle düşünmene sevindim 😍
- 3 ay
Bildiğiniz biri var mı acaba sizin
- 3 ay
@Merweakcay Çift terapisi için mi?
- 3 ay
Yani evt benimde bir özel anlamda sorunlarım var bazı şeyler yaşayamadım bilmiyorum bile nasıl bir duygu yani hanii 🙂↕️
- 3 ay
@Merweakcay Beni takip edebilir misin, bir iki öneri yapabilirim arzu edersen :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
3 aySelam yorumlari okudum biraz ona göre cevap veriyorum ön sevişmeyi daha uzun tutmanız gerekiyor bunu deneyin 30dk sevişin çok gelir diye 30dk diyorum ama 1saate kadar çıkması lazım ön sevişmenin bence o zaman daha çok zevk alırsınız sen daha çok tatmın olursun TC inde bunları konuşmak anlatmak biraz tabu ama 😅 ön sevişmede mutlaka vajinanı okşamalı yalamalı vs…
ön sevişme onu rahatlatır psikolojik olarak ve bedensel bu sayede daha rahat olursunuz
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
3 ay10 dk önsevişme + 10 dk girip çıkma boşalman için yeterli aslında. Sadece seni ilişki anında aşırı tahrik edemiyor. Zihninden yakalayamıyor. Zihnini ele geçirse ve biraz da girip çıkma esnasında dili ve parmaklaeı çalışsa orgazm mutlaka olursun. Bunu otrup konuşmak lazım eşinle
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayBunun cevabını burada değil kocanı alıp karşına konuşman lazım, ayrıca bunun doktorluk ya da terapiyle alakası yok, kocan olacak herif spor yapması gerek, ha bu gitsin vücud şişirsin değil sadece karın kaslarını ve bacak kaslarını çalıştırması yeterli olur ve arada bir bir saatin üzerinde uzun yürüyüşler yapması belirli zaman sonra fark belli olacaktır, bu süre zarfı içinde kocan kendini kontrol etsin geri çekilip öpsün eklesin ve belirli zaman senin pozisyon olarak üst tecolman lazım,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayİnsani en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra
Bunu açık net eşiniz ile konuşun. O da kendini düzeltmek için çaba harcaması gerek. Yoksa çözüm eksikliği dışarıda aramaya yönelir insan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayVallahi ne diyeyim işin çok zor keşke beni işin yerinde olsaydım seninle cinselliği doyasıya sınırsızca yaşamak isterdim mesela ben farklı fantezilere yani evlilikte grup sekse bile sıcak bakıyorum eğer sen de ciddiysen ayrıldıktan sonra seninle ciddi bir yolda ilerlemek isterim çünkü hayat çok kısa cinselliği doyasıya yaşamak gerekir haksız mıyım?
00 Yorumla
3 ayO zaman iyi bşr motor yağıyla yağlayacaksın. Castrol magnetech tavsiye ederim. Bir de Servise götür Ya arkadaş siz bu insanı makinemi zannettiniz ya performans ne ya
01 Yorumla
Soran3 ayEvet ahahah
3 ayEn kotu sey
Allah kimsenin basically getirmesin
Bence bunu aranizda konusmaniz lazim
Acik iletisim. turkiyede olmayan sey nedense cok az kiside var
10 Yorumla
3 aySağlıklı çşftlersiniz gençsiniz sizin evliliğiniz 2 yıllık yorganı alevlendirme yaşlarındasınız orgazm olmak zevk tadmak hakkın.
Eşinle konuş bunda utanılacak bir şey yok bir trapi danışmsnından destek alsın yoksa sonrası sorunlu geçer üzülür
00 Yorumlaİlişki esnasında ona telkinlerde bulun bu şekilde bak daha çok tahrik oluyorum vs.. gibi onu kendi istediğin seviyede eğitmeye bak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
3 ayNe açıdan tatmin olamıyorsun yani hemen mi bitiriyor on sevime mi yapmıyor oldu bitti mi oluyor vs vs
00 Yorumla Bu erkeklerin çoğunda normal bir durum ama ikinciyi uzun tutabiliyırsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
00 Yorumla
3 ayTerapi, tedavi. Herşeyden önce karşılıklı açık açık bir sohbet. Neler istediğinizi, nelerden şikayetçi olduğunuzu açıkça konuşun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 978 cevap paylaştı. Eşin kaç dakikada boşalıyor? Bir de oral yapıyor mu sana
05 Yorumla
Soran3 ay10 dk yapıyor
Soran3 ayonlar 5 dk falan sürüyor içine sokup çıkarması da 10 dk
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
3 ayEvlenmeden önce cinsellik yaşamanın önemi burada ortaya çıkıyor
06 Yorumla
Soran3 ayO zamanda patlak diyip terk ediyorsunuz
- 3 ay
Ben o karakterde biri değilim, bekaret sadece dinci ve yobazlar için "namus" göstergesidir
- 3 ay
Kadının bedeni üzerinde sadece kendisi söz ve hak sahibidir
Soran3 aySenin gibiler çoğalsın ya
- 3 ay
Benim gibi düşünenleri de kadınların büyük çoğunluğu görmüyor görmezden geliyorlar
- 3 ay
Sana öncelik versin
Dr johonson kremini al eşin kullansın üstüne de combo al eczaneden bak seni nasıl meletiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayBitkisel takviyeler var ister kendi rızası ile istersen gizli saklı verebilirsin faydası oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
3 ayAldatmaya gidecek nereye kadar dayanacaksın ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanırım ilişkide ya da eşinde bşeyler eksik tespit edip ona göre yönelmen gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. seks araliklarini aç. Monotona girdiği için mastürbasyon kafasına geçmiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşin ile açıkça konuş. hem beklentilerini hem şikayetlerini dile getir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Seks için birisiyle görüş yani o şekilde rica edersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşiniz genelde nasıl motive oluyor, sadece cinsellikte değil, genel olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
3 ayÖncelik eşinle bunu konuşmak. tedavi olmasını sağlamak
00 Yorumla Bal karışım falan onu yesin veya önce oral yap sonra devam edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayKaç defa konuştun ve konuşurken nasıl dile getirdin
00 Yorumla
3 ayevlenmeden önce denememenin zararları
84 Yorumla
Soran3 ayCanım o zamanda patlak diyip kaçıyorlar pislikler
Soran3 ayHayır
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Biseyler yesin içsin sende çekici giyin normalde sabah akşam yapması laizm seninle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
3 aykonuşmayı dene sorunun bulunması anlamında profesyonel yardım da alabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBuraya yazıp abaza ilgisi peşinde düşeceğine git kocanla konuş o*osbu olmana gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayTerapiye gidin faydası olur sakin gözünü dışarı kaydırma kullanırlar seni adamada yazik olur
00 YorumlaBunu düzgünce anlat tedaviye yönel aldat diyen zaten babası aldatılmış çocuklar. Oda olmuyorsa ayrılırsın uslubunce ama aldatma kimseyi empati yaparak hareket et..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayMemnun olmadığın şey nedir. Kaç dk sürüyor. Sen ilişki esnasında boşalabiliyor musun
00 YorumlaTakviye aldırmaya çalış ya da doktora gideceksiniz bir süre sonra gözün dışarı kayar yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ay10 dakika içinde kalıyorsa bu iyi süre onun dışında onunla konus tatmin olamıyorum de gerekirse kendine oral yapmasını iste o zaman rahatlarsın iletisim önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
3 ayÇift ve cinsellik terapistine gidin ya da . bosanin
00 Yorumla Ya ben senin için birini bulayım o asana girsin ya da eşin performans için ilaç alsın
00 YorumlaStreslidir, kafası doludur. Biraz da iş sende bitiyor aslında. Kontrolü sen al eline.
00 Yorumla
3 ayEsine performansi sen vereceksin oneri
Istek taleplerini bizzat kocana sole
00 Yorumla
3 ayOnun yerine ben olsam sabah akşam seni tatmin etmek için çalışırdım
00 Yorumla
3 ayGeceden sabaha kadar sevişip seks mi yapmak istiyon
00 YorumlaOyuncak al kendine eşin seni skrken onuda diğer deliğine sokmasını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayNasıl ya ben bile eşim olsun akşam sabah sağlam çalışıp doyurayim istiyorum 24 cmle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yeterli performans nedir
01 Yorumla
Soran3 ayben boşalmadan o 10 dk içinde boşalıyor
3 ay2 senedir hala Oyle mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayBaşkasına vererek çözebilirsin
00 Yorumla Doktara gidin bence
#Hükümdar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
3 ayfişi duruyosa iade et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinle konuşabilirsin bu konuyu komuştun mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Yataktamı verniyor yoksa ilgi falanmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBana yaz sana önereceğim kaçşey var uzun tutar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani 2 seçenek var
00 Yorumla
3 ayEyvah! Geliyor bir aldatma şeysi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
3 ayYapabileceğin bazı şeyler var tabii ki
00 Yorumla
3 aygüç arttırıcı kullandır
00 Yorumla
3 ayBaşka biriyle dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 620 cevap paylaştı.
3 ayBeş yapmadan beraber olduğumu birakmam
01 Yorumla- 3 ay
Sorun sen ee neden mi
00 YorumlaEvlenmeden önce test edecektin performansı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBöyle çiçekler hep kör bahçıvanlara kalmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayne tarz bir performans eksikliğinden basediyorun?
00 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar