Eşim ilk boşalmasindan sonra ikinciye devam etmiyor onun icin bir seferde bitiyor olmasi yetiyor. 2. icin ne tavsiye verirsiniz? On sevisme haric icime bosalmasi 15 dk kadar suruyor. İlkinden sonra 2. sertleşmesi icin oral yaparsam kalkiyor ama ben istiyorumki o istesin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılOnce sebebini dogru anlaman gerek...
Erkeklerde ve kadınlarda ( dinlenme ) refrakter donemi kacınılmazdlr. Bu surede organlar orgazm pesinden beyine sinyal gondermeyi dokuların dinlendirilmesi amacı ile keser ve bu donem icinde duyarsızlaşır , ugrasınca da acı benzeri bir his verir. Kadında bu donem 10 dk ile 30 dk arasında ama erkekte yaşa gore yarım saat ile genc yapıda 1 gun orta yas ve sonrasında da bir kac gun ile bir haftaya dek uzar.
Kısacası malzeme uretimi asamasıdır ve bu donemde yeterli malzeme olusmazsa libido da kendiliğinden harekete gecirtmez.
Bunların anlamı ; erkek dogada tukenen ve dolan canlıdır ve dişiye benzemez dolayısı ile 2ci icinde erkegin dinlenme donemini beklemen gerek zira doğa hemen kıskırtılmayı doku ve sinir hasarını engellemek amaclı bloke eder.
Bu ayrıntılara dikkat edersen istediğin kendisinin de gun yorgunluguna gore gerceklesebilir. Ancak 3 cü genelde aynı sebeplerle zor olur zira tukenen erkekte sinyaller acı hissetmeye donecektir.
Kadında bir sınır yok, dinlenme donemi gecince canı istedigi kadar devam etmesi mumkun ve her sonraki orgazm oncekinden daha guclu olur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıl
Eşinizin ikinci bir cinsel ilişkiye devam etmekte zorluk çektiğini anlıyorum. İkinci bir ereksiyon için her erkeğin bedensel ve zihinsel olarak toparlanma süresi farklı olabilir. Bazı erkekler hemen ikinci bir ereksiyon yaşayabilirken, bazıları daha uzun bir süreye ihtiyaç duyabilir. Bu normal bir durumdur ve herkesin cinsel yanıt süreleri farklı olabilir.
Eşinizin ikinci bir ereksiyon yaşamasını istiyorsanız, bunun için bazı stratejileri deneyebilirsiniz:
1. İletişim: İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi açıkça eşinizle paylaşın. Ona ikinci bir ilişkiye devam etmek istediğinizi söyleyin ve onunla birlikte bu konuda nasıl hareket edebileceğinizi konuşun.
2. Rahatlama ve dinlenme süresi: Eşinizin bedensel ve zihinsel olarak toparlanması için yeterli zamanı vermek önemlidir. İlk ilişkiden sonra biraz dinlenmeye odaklanmasına izin verin. Rahatlatıcı bir ortam yaratın ve gevşemesine yardımcı olun.
3. Ön sevişme: İkinci bir ereksiyon için ön sevişme süresini uzatmak ve cinsel uyarımı artırmak önemli olabilir. Ön sevişme sırasında eşinizin cinsel uyarılması artabilir ve ikinci bir ereksiyon yaşaması daha olası olabilir.
4. fanteziler ve farklı uyarımlar: fanteziler, oyunlar veya farklı uyarım yöntemleri kullanarak cinsel deneyimi çeşitlendirmek ve eşinizin ikinci bir ereksiyon yaşamasını teşvik etmek mümkün olabilir.
Her erkeğin cinsel yanıtları farklıdır ve bazen bazı dönemlerde daha hızlı bir şekilde ikinci bir ereksiyon yaşanabilirken, bazı dönemlerde daha fazla zaman ve uyarıma ihtiyaç duyulabilir. Önemli olan, birbirinizi anlamak, iletişimde kalmak ve birlikte deneyimlerinizi keşfetmektir. Eğer endişeleriniz devam ederse veya daha fazla rehberlik isterseniz, bir cinsel terapist veya danışmanla görüşmek size yardımcı olabilir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yorgun olmadığı zaman dilimlerinde sevişin. Boşaldıktan sorna uyku çöküyor herife... :) Ve o ilk orgazmdan sonra kıyafetini değiştir gecelik giy saten ya da tül vs. Artı o 2 seks arasında meyve şöleni getirebilirsin yatağa ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler beğeni için.. Deneyecek misin peki ;)
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şaka mı gece de 1 posta nedir hele kadın isteyecek daha sarilirken 2. posta iicn sertleşir geceyi minimum 3 posta ile bitirmek kadının enerjisini bitirir zaren
00 Yorumla
+1 yıl1 tanede bitiyosa sevismeyi uzun uzun icine girmesine izin verme cabuk bosalıyosada 9 sıg 1derin taktigi ise yarar
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
cabuk bosalıyosa 9 kez yarım gircek 1 derine köklemek dedigimz
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçinde fazla kalamıyorum hiç olmazsa yarım saat içinde kalsa. Bence bir postada mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlamak mümkün
00 YorumlaKarşımdaki kadının yataktaki performansı ve bana yaklaşımı iyiyse aralıksız devam ederim yoksa hevesim kaçabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu tetiklersen oda ister heycanlatip biraz fanteziler yarat ve ilk boşalma sonrası 15 20 dakka gerekir ki eski performansına yaklaşın canim
00 Yorumla
+1 yılOral yapmadan önce yıkamasıni soyle sağlık sorunları yaşarsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama oyle kalkip yikayacak tekrar yapacak biri degil
- +1 yıl
Sağlığından oldugin zaman terk ederse ne yapacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılsana bi krem önereceğim birde kuvvet macunu çok işe yarar sabaha kadar 4*5 kere yaparsınız
00 Yorumla
+1 yılsenin kendinin istekli olduğunu göstermelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok kısaymış ya üzüldüm ilaç kullansın dicem yaşı gençse iyi değil bilemedim yani:)
00 Yorumla 2 ye çok alışkınmısın, yoksa 1. çok erken geliyor sen orgazm olamıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Adam değil o baktın olmuyor sevgili yap Sağlam 😘
01 Yorumla- +1 yıl
Yoh artık :) :) :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde böyle kadınlar ahhh ahhh :D sen devam de 3-4 olsun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılGecedr 6 kere yaptiginiz oluyordu simdi en fazla 2 olmasi hoş degil
Cevap sahibi+1 yılvar mı senden bir tane daha :D
Soran+1 yılNiye ya kadin herzaman ister yani ben oyleyim
Cevap sahibi+1 yılbaşka yoksa sen gel o zaman :D
+1 yılOral en iyi yöntem ve onu arzulu görmek istiyorsan sende arzuyla yapmalısın oralı
219 Yorumla- +1 yıl
Eşi bitmiş oral yapmak bile kurtarmaz
- +1 yıl
@Asprin0080 bence öyle değil
- +1 yıl
Oral yaptıktan sonra tekrar iner birleşme zor olur
- +1 yıl
@Asprin0080 kendisi arzulu olursa inmez
- +1 yıl
Sorun orada işte arzulu mu bilemeyiz. arzulu değilse zor yani
Soran+1 yılArzulu yapiyorum zaten kalksin diye kalkiyorda zatende ben istiyorumki 2. Ye o gelsin ben baski yapmayayim
- +1 yıl
O arzulumu sen değil önemli olan onun arzulu olması 2. ye
- +1 yıl
Başka şeyler yapıyormusum peki tekrar birliktelik için
Soran+1 yıl@Asprin0080 yani genelde orasi yaliyorum bazende surtunuyorum
- +1 yıl
Tamam ama yapmak var yapmak var
- +1 yıl
Daha ileri gidebilirsin mesela
- +1 yıl
Nasıl yani yapmak ama yapmak var nedemek anlamadım
- +1 yıl
@Asprin0080 yani istekle güzelce yapmak lazım
- +1 yıl
Onuda soruyu soran kişi için geçerli iyi bilmesi lazım
- +1 yıl
@Asprin0080 evet
Soran+1 yıl@Asprin0080 mesela?
- +1 yıl
Meselasını yazarsam ban yerim kusura bakma
- +1 yıl
Bende aynı işte
- +1 yıl
Şikayet ediyorlar etmeseler söylerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık rutine dönmüş iliskileriniz. Rutinin dışına ciksan iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler tek performanslıdır. İş stresi gündelik yorgunluk aslında burada biraz da sana iş düşüyor
00 Yorumlasajdjjjsfj sad storry
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin performansı düşükse bişey yapamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekki tek seferde sana doyuyor. birde oyle bak
00 Yorumla
+1 yılBu konu hakkinda esin ne soyluyor
00 Yorumla
+1 yılSeks arkadaşı bul abla. Seni bir güzel s… . d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim oral yapsa üç kere yaparım ama hiç yapmıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakviye gıdalar alsın mutlaka
00 Yorumla
+1 yılNe yönden düşük
00 Yorumla
+1 yılİstersen özelde konuşalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Cazibeni kullan
00 Yorumla
+1 yılYani ideali 3 falan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOralyapman lazım uzun surebılır sıkılamam dersen
04 Yorumla
Soran+1 yılTekrar kalkana kadar yapiyorum zaten