Konu bebekten açılıyo bana arada korunmadıklarını söylüyo.
3 ay
Konu bebekten açılıyo bana arada korunmadıklarını söylüyo.
Korunma, korunmama bebeğe yönelik bir eylem. Ha ister istemez bazıları anlatınca aklına, hayaline ilişen bir çift gelebilir. Hatta doğurganlık ihtimalinin artmasına yönelik pozisyon söyleyebilir, boşaldıktan sonra bir süre içinden çıkmıyor diyebilir doğal şeyler.
Hatta altıma yastık koyuyoruz diyebilir.
Özellikle bayanlar yaşanılan cinsel ilişkileri aralarında paylaşmak konusunda biraz daha açıklar. Bu şekilde bi yaklaşım onda da söz konusudur sadece.
Aranızda samimiyet ve sohbet derinliğinize bağlı bir şey bu. Elbette özel konular herkesle konuşulmaz ama o frekansı aldıysa konuşadabilir tabi.
Bizim komşular da aynı maalesef ama en düzgün en ahlaklı insanmış gibi kendisiyle aynı dini ve siyasi görüşlerde olmayan insanlara ahkam kesmeyi de biliyorlar
Cevap
72Cevap
Geniş midesizler. Dışarda ahlak diye ölüp bitiyorlardır
Bunların ahlak din anca dilinde
lafa gelince ahlaklı oluyorlar
ama davranışlarda göremiyoruz onu
mahmutlara gidiyordum otobüste kız regl olduğunu analtıyordu sesli sesli. Herkes konuşuyor artık normal şeyler. Sende alışırsın. özellikle kadınlar günde kocalarının penislerini resimleyip kapıştırıyorlar mqwfwfwf Eskiden anlatırlardı şimdi görsele döktüler güzel kardeşim.
bence sen büyütüyorsun, cinsellik doğal bir şey, ayrıca konuşmak doğruyu ya da rksiğini görmeni sağlar , sadece her önüne gelenle değil samimi bulduğunla yapılan sohbet iyidir , bence büyütüyosun kafanda
O daha ne ki benim bir komşum var neler neler anlatıyor artık ister istemez kocasını hayal etmeye başlıyorum
Sen evli misin
@Delioğlaaan hayır
Kadınlar kendi aralarında hangi pozisyonda yaptıklarını bile anlatıyor bizzat dinlemiştim neler yapıyorlar neler
Yok hani bu normal bir süreç sizin bastırılmış duygunuz işte dini duydunuz işte böyle boş şeyler ya senden kaynak ondan kaynaklı değil bence problem senin Hani o ön atölyesini dışarıdan
O komşunla iletişimini kopar uzak dur Belli ki mahremiyet algısı yok kuş beyinlinin çamuru Sana da sıçrar böylesi insanlarla komşuluk etmeyin iletişim kurmayın evinize misafir kabul etmeyin
Aile hayatı ve özel hayatın gizliliği diye bir şey kalmadı insanlar artık gevşek ağızlı ve oldukça gereksiz
O dediğin eskidenmiş, dünyanın sonu geldi.
Kadınlar cinsellik konusunda çok terbiyesiz cinsel hayatlarını arkadaşlarına anlatıyorlar ama bu normal değil
kadınlar bunu yapıyor, siz nasıl yapıyorsunuz onu öğrenmek istiyor bence
Ben evli değilimki
o zaman daha da sıkıntılı
Doğru değil ama kadınların genelinde bu durum oluyordur
Ben çok şahit olmadım
Olmuşsun işte
Kadınların çoğu arkadaşlarıyla bu tür muhabbetler yapıyorlar
Ben çok şahit olmadım
Ben bile şahit oldum 😃
Detaylı konuşup kaynatıp farklı fanteziler düşünecek
Sende anlatınca senin ve eşinin vücut ölçülerini öğrenecek. Sonrada grup ve eş değiştirmeye gidecek
Ben de sevmiyorum böyle sohbetleri insanlar çok geniş
mesela benim korunmama gerek yok. sperm sayım çok az. korunmadan seks yapabilirim
Bunlar mahrem konular da bazılarında mahremiyet kavramı olmuyor. Özellkle de kadınlar
Yani terbiyesizlik ya sana ne yani değil mi sinirlenince bir şey yok
insanlar geniş, yani bazılarıda ona buna anlatmaktan zevk alıyor diye düşünüyorum
Yani anormal durum mu korunmadigini demiş fantazisini anlatmamis
Karaktersiz ve ahlâksız. Yatak mahremiyet, özel alandır herkesle konuşulmaz anne baba dahil.
Devir hic iyie gitmiyor acikcasi, cogu sey banada ters geliyor😁
İnsanlar şaşırmış valla
Aynen
Kadınlar bazı konularda daha açık sözlüler birbirlerine karşı... hatta kadınlar hamama çırılçıplak giriyorlarmış.. erkeklerde bu durum hayyatta yaşanmaz... kadınlar cinsellik konusunda biraz daha rahatlar...
Bu tarz seyler paylasan insanlarin gizli swingercilar oldugunu düşünüyorum
normal değil mi karı koca sonuçta.
kadın hamile kalırsa kimse kadını taşlamaz bence :)
Kadınlar bu konuda biraz geniş ve rahat diye düşünüyorum
Penisine sahip olan neden korunsun ki? Benim erkek arkadaşımda pre takmaz. Kendine çok hakim.
Sonuçta çocuk için korunulmaması lazım hem kocası hem de ten tene değerek yapılması daha da haz
Komşun eşiyle olan özel şeylerini sana niye söylüyor biraz edep yahu
Abla ben aile ortaminda kadinlarin ne konusmalarina sahit oluyorum bi bilsen
ne gibi?
@ptal insan cok valla böyle bizene sizin iğrenc şeyinizden Allahm ya
İnsanlar artık çok geniş hatta gelin grup yapalım diyebilecek durumdalar
Bence aile ile ilgi hele yatak odası ile ilgili hiç bir şey başkasına anlatilmamsli
Kocasını sana pazarlıyor
Yok daha neler orası aklıma gelmedi
Evlimisin?
Bizim ortamlar daha fena maalesef
İmsanlar artık özel anlarını paylaşır oldu ne yaptıklarını filan evli arkadaşımda söylüyor bazen
Mal insan hareketleri bence uyar
Kesinlikle
Kadınlar böyle şeyleri birbirine anlatıyomu
Anlatanlar var
Genişler yazık kafalarına
Hem de ne geniş
İnsan belli bir sınırı geçince sınırı kalmaz
Korunmuyormuş işte ne güzel
Neden korunsun ki kocası sonuçta
Bir şey olmaz hoslanmiyorsan direk şöyle
Ya hamile kalırsa
İnsanlar çok geniş olmuş.