Evet, bundan genelde kim çekinmez ki? Gururla bağıra bağıra yapanlar var elbet ama ben o konuda biraz çekingenim sanırım. Partnerim çok bağıracak inleyecek gibi olursa genelde kolumu ısırtıyorum, sonra kolum morarmış şekilde geziyorum :) Ayrıca ısırması da inlemesi kadar keyifli oluyor, sadistlik falan değil ama ne bileyim hoşuma gidiyor, hem komşular da duymamış oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yok alınmamalı. Topluca azdırma programı çerçevesinde, tüm apartmanın sevişmesini teşvik etmek amaçlı gırtlağınıza mikrofon bile koyabilirsiniz. Hatta fiziki durumunuz müsait ise kasık ile kalça arasına da yaka mikrafonu koyabilirsiniz.
Aksi taktirde zayıf gelen sevişme sesi çocuklu ailelerde aşırı strese yol açabiliyor.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu sebepten ötürü o kadar çok ten uyumum olduğu ilişkim bitti ki.. bu konuda çok hassasım kimse o an ne yaptığımı ettiğimi bilsin istemem. inlemeler tabiki olmalı ben bile patlama anında abartı olmadan bağırabiliyorum ama karşımdaki çok bağırınca bütün konsantrem bozuluyo aklıma direk komşular geliyo çünkü.
06 Yorumla
Soran+1 yılAğzını kapa
Cevap sahibi+1 yılağzını kapatınca konforunu düşürüyor zevkin ve bu sebepten ötürü kısa tutmak zorunda kalıyorum
Soran+1 yılYo azdırıyo beni ağzımı kapatması
Cevap sahibi+1 yılemin olun benide ama 10 dakika boyunca ağzı kapatmak.. ne bileyim onun yerine zevk aldığı yerlerini göğüslerini, klitorisini okşamak daha çok keyif veriyordur eminim ki.. belki beni haksız bulabilirsin şu an ama bahsettiğim bağırma öyle tahmin ettiğiniz bişi değil. fener ucl ligini kazansa öyle bağırmam muhtemelen. acıdan felanda değil. tipik 16 cm kalın bi penis ne bilim 20 küsür boyutlarında olsa neyse derim
Soran+1 yılKarı manyak ozaman
Cevap sahibi+1 yılheh oh be
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen alamıyorum çünkü evim yeni tek yaşayan biriyim duvarlar çok ince partnerim ise kendini tutamıyor boşalma esnasında çığlıklari duyoyorlar ve şikayet bile geliyor yonetimden bana ama yapacak bişey yok bende nasiplensinler belki onlarında libidosunu yukseltiriz 😀 hosumada girmiyor değil yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
komşular erkekse uygun olmaz önlem almak lazım. çiftse aileyse durumlarına göre dikkat edilir. tek kadınsa önlem almaya gerek yok. dinlesin kudursun adama bak helal olsun 1 saat inletti desin belki onada yardımcı olma durumu olur böylece...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılTabii, önceden kapı kapı gezip "Birazdan sevişeceğiz de, kulaklarınıza tıkaç benzeri bir şey bulun lütfen" diye uyarmak gerek. En güzel önlem budur. Adettendir. 🤦♂️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet duyuluyor inleme sesleri üsten alttan yan komşulardan duyduğum oldu otelde bile ateşli seks sesleri beni bile bosaltti
00 Yorumla
+1 yılHayır evin her yerine mikrofon koyun ve ses telleriniz kopana kadar bağırın malzeme çıkar onlara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Çocuk olanakadar devam sonra zaten aman sessiz diyeceksiniz
00 YorumlaGereksiz bence evde ses kısalacaksa nerede yapılacak?
00 Yorumla
+1 yılSeks yapacağım zaman kimse umrumda olmaz. Zaten bekarım ama yinede kimseyi umursamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine ben de bir kadın var resmen sıkıntılı. O kadar çok bağırıyor ki bazen ağzını kapatıyorum. Duysunlar diye yapıyormuş
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadın ruhsal hasta ozaman
Cevap sahibi+1 yılHahaha evet biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKomşular duyacak kadar da ses çıkartmıyorsunuz herhalde 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç gerek yok ben onları dinliyorum her gece onlar da dinlesin 😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılAsla
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir
Onlar yaşamıyor mu
Pardon da00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmüstakilde oturuyoruz o yüzden gerek yok veriyorum coşkuyu...
00 Yorumla
+1 yılVilla da oturuyom abla ama 19 yaşındayım hiç yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç seviştin mı diye sorsana 😂 Ama almam hiçbir şey umrumda ol olmaz ya 😀😍🔥🔥Siz alıyor musunuz peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir seks yapıyorlar da komşular duyacak kadar ses çıkıyor acaba 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBağırtacgim zaman eşimin ağzını kaparım boşalmaya yakın çok sert giriyorum çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuymalari daha etkiler beni 😈 hatta izlenme ve izleme fantezm var
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😇💥
+1 yılbiz hiç önlem almıyoruz
susturucu mu takalım :D
00 Yorumla
+1 yılEvet bazı önlemler sen Aliyor musun ( bazen önlemler de fayda etmiyor)
00 YorumlaBence gerek yok onlarıda leylek getirmedi sonuçta
00 Yorumla
+1 yılHerhalde sesler çok yükseliyor 🫠
00 Yorumlahiç takmadığım bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne gerek varki. komsularda dinlemesinler yani
00 Yorumlayalıtımlı evde oturun o zaman utanıyorsanız :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaksine duysun diye daha sert oluyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır önlemi başka bişey için alıyorum 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇoğu kişi ilk başlarken alıyor ama zevk almaya başlayınca sessizliği bozuluyor annemden biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç umursamam inan
00 Yorumla
+1 yılduyan duysun daha da gaza getırır dınlemelerı
00 Yorumlayapmıyorum ki önlem alayım
00 Yorumla
+1 yılTam tersi duymaları hoşuma gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu inliyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar çok bağrıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar sesli mi oluyor 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüstakil ev gibisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAkliniz fikriniz sekste abaza sapiklar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTv aç müzik falan aç
68 Yorumla- +1 yıl
+18 kanal acarsa tv de
Cevap sahibi+1 yıl@barmen112233 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@KayaJuan hayır da onzaöan acmasına gerke yok açacaksa mahmut tuncer halayı falan acsın ki anlaşılmasın ahahaha
- +1 yıl
kac kısı yapacaklar bu ısı yatak odasında halay takımı caıgırıyosunuz :))))))))))
+1 yılBende merak ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılortalığı inletin :)
00 Yorumla o kadar çok mu inliyorsun?
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır duyan duysun
00 Yorumla Yoo. Onlarin da sesi geliyor zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok mu bağırıyorsun
00 Yorumla Hayır daha sert yapıyorum duysunlar diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç gerek yok sal gitsin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç umursamam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hiç almam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herre tv açıyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sessiz yaparız
00 Yorumla
+1 yılKendini kasamam
00 Yorumla
+1 yılAlınmalı tabi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği