Mast yaparken onu düşünmeden yapamıyorum ama normal de karşılaşsak yüzüne bakmıyorum. Karısı çok iyi biri ama adam belli ki çapkın sürekli bana bakarken yakalıyorum. Buni fark ettiğimden beri evlerine gidip gelmeyi kestim karısını bize çağırıyorum. Ama ne zaman mast. yapsam hep onu düşünerek yapiyorum neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılMüsait bir an da seni yalnız iken denk getirip çok hoşlanıyorum senden seninle sevişmek istiyorum dese ve kimse bilmeden bunu yaşama imkanın olsa ne yaparsın cevap burada gizli 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla olmaz eşine kıyamam ki hiç hak etmiyor o bunlari :(
- +1 yıl
O zaman mastürbasyon yaparken düşünecek başka birini bul bence yoksa 1-2 yanasma da gardın dusuverir mazallah
- +1 yıl
eşine kıyacağın birilerine yönel madem :)
En İyi Cevaplar
Sadece hayal olarak kalacaksa bundan eminsen mesele yok. Sonuçta orgazm sırasında bin türlü kisi gelebilir aklina bu normal. Ama bence eşiyle de görüşme bundan sonra.
24 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo musun her sorumda seni bekliyorum. Sorularla seçerek ilgilendiğini düşünüyorum çünkü. Asla boş konuşmuyor gerçekten yardımcı olmaya çalışıyosun. Seni seviyorum ya iyi ki varsın. Abi olarak mı arkadaş olarak mı ne olarak bilmiyorum ama şu siteye beni bağlayan tek insansın. Mantığına hep ihtiyaç duyucam sanirim. Akıl hocam gibi bişey oldun. Hiç gitme ve lütfen adını da söyle 😚
- +1 yıl
İsmim Haluk Alp ;) ve bu mükemmel yorumunla beni onure ettiğini söylemem gerek. Kendin için bir akıl hocası istemek egosu olmayan insanlara has bir özelliktir. En azından ben buna inanıyorum. Senin de genç, egosuz ve doğru bildiği yolda ilerlemeye çalışan biri olduğun aşikar. Bu durumdan kurtulman için maalesef düşünmekten dw vazgeçmen gerek. Çünkü bir süre sonra saplantı haline gelecek bu ve gerçek olmasi için can atacaksın. Sen iyisi mi kendine yakışanı yap. Düşünmemeye çalış ve eşiyle de münasebetini kes.
Soran+1 yılSüpersin Haluk dediğin gibi yapıcam. Hatta senin için yapıcam :* iyi ki varsın sakın gitme :(
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok vahim bir durum.. O adam sana hadi gel benim ol dese hiç düşünmeden atılırsın kollarına.. Bunun adı derindeki arzulama..
25 Yorumla
Soran+1 yılHayır atlamam. Bekar biriyim ve bakireyim herşeyden önce. Sonra eşine bunu yapmam çok iyi bir komşu ve çok iyi bir insan. İyi de bir eş olduğunu düşünüyorum hiç hak etmiyor bunu. Bu yüzden göz göze bile gelmiyorum adamla
Soran+1 yılPeki ne yapabilirim :( evlerine gitmiyorum eşi bize geliyor artik, sabahları karşılaşmamak içjn okula bile geç gidiyorum
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkür ederim :(
Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. Umarım bu tavrın devam eder.
04 Yorumla
SoranNeden?
Soran+1 yılGidip gelmeyi falan kestim o kapıdayken okula geç bile kalsam çıkmıyorum bekliyorum. Eşi çok iyi bir kadın çok sevimli iyi bir insan onun benim yüzümden üzülmesine dayanamam hiç hak etmiyor :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Gizliden de olsa hayranlık var ya da mast sırasında heyecanlı geliyor düşünmek zevk veriyor size..
25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtulucam bundan :(
Soran+1 yılEvli olmasa evet p*rno açıncada aklimda hep o var
- +1 yıl
:) :)
icgudulerini uyandirmis hani cekici bir yani olmasa bile seni etkilemis o sivri bakislari, tamamen alt psikoloji (yani senin kontrolun altinda olmayan) benzer birdey benim de basimda vardi, kurtulduk sonradan allahtan
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil kurtuldun?
Soran+1 yılVay be o derece yani :/
+1 yılben de komşunun karısı düşündüm birkaç kere bence anormal durum yok... çünkü bu fantazi o an nasıl tahrik olmuşsan o gleiyor aklına
10 YorumlaNe kadinlar varne olmadik kisileri hayallerine sokan... seninki de normal.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOndan cinsel anlamda etkileniyorsun, başkasına ait olması da seni ayreten cezbediyor.
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet durum tam olarak bu galiba :(
- +1 yıl
hele birde adam büyükse onunda ayrı bir etkisi olur genelde.
Soran+1 yıl32 33 falan olması lazim
- +1 yıl
evet etkiler 10 yaş civarı var aranızda. Gerçi görünüş olarakta genç göstermiyorsa tamamdır. Eşide mi o yaşlarda?
Soran+1 yılEşi 28 flndır heralde
- +1 yıl
anladığım kadarıyla eşiyle de aran baya iyi. Tabi belden aşağı konuşacak kadar değil. Eşinde de öyle fazla bir kıskançlık durumları da yok gibi. Sonuçta komşun irtibatı koparma. Biraz tepkini göster kaçtığını anlasın sonra normale dön derim. Korkmana gerek yok tecavüz mü edecek sanki.
Soran+1 yılNe biliyim öyle bakıyodu ki hep sanki fırsat bulsa konuşacak benimle. Eşine gelince bence o kadıncağız olan bitenin farkinda. Eşini bana bakarken falan yakalar utancı yüzünden okunurdu.
- +1 yıl
konuşsun ya nolacak sanki. Sen istemedikçe bir şey yapamaz, yaparsa tecavüze girer zaten. Şimdiden düşün eğer bir şeyler dediğinde sert tepki mi vereyim, yumuşak mı tepki vereyim, yoksa şartlar sunarak istediğinden tam ya da kısmen kabul mu edeyim düşünmeye başla :) Kısmi de fana olmaz mast. yapacağına adam yalasın dursun oral yapsın :) Aslında şartlar sunarak baya bir şey kaparsın adamdan gerçi evli ama aldatsa hanımı boşarım falan diyecek cesareti yok gibi senin anlattığın gibi utanıyorsa. Ama öyleyse bile boş geçmez bir şeyler alır. Geniş açılı bahsettim biraz seç beğen :)
Soran+1 yılKısmen falan da olmaz hepsi aldatmak demek asla olmaz
- +1 yıl
peki anladım. Sen evli misin yoksa? Aldatırsa o aldatacakta :)
Soran+1 yılBekarım
- +1 yıl
neyse eşinden izin alırsan yapabilirsin ancak dersin :) Birde bu durum erkeklerde yaygındır. Ben mesela güzel gelmeyen hatta çirkin gelenleri düşündüğümde oluyor bazıları cinsel yönden etkiliyor çirkin olması ayrı bir etki yapıyor hatta bazılarının.
Soran+1 yılTuhafmışsın
- +1 yıl
ya tuhaflık değil aslında seksilik ayrı güzellik ayrı. Gerçi bazen seksilikte olmasa da cinsel yönden etkilenebiliyorum o ayrı mesele. Tamam yüzü seksi olanda bayanlarda oluyor ama seksilik aşağı kısımda daha çok. Birde çirkin oluyor ama bakışları seksi olabiliyor falan filan.
Soran+1 yılHmmm anladim
- +1 yıl
aşağıda eşine kıyamam demişsin eşine kıyacağın birilerine yönel madem :) :) Ya aslında eşine söyle her şeyi nolacak ki. Benim eşimi düşünerek yapamazsın mı diyecek :) Ama tabi pat kadar söyleme önce eşinle aranız nasıl, evlilik nasıl gidiyor v. s ile başla aşama aşama o kısma gel. Ya da başka birisinin eşini düşünüyormuş gibi anlat oda ne var bunda herkesin başına geliyor böyle şeyler v. s derse o dediğim adam senin eşin dersin. Sonuçta erkekler karını düşünüyorum diyemez ama bayanlar diyebilmesi lazım. Ya da sana bir şey söylecem de ya da vazgeçtim de oda meraklansın habire sorar sende kızarsın sonra dersin diye diye söylersin o zaman kızmaz kızacağı varsa da :)
Soran+1 yılYok daha neler ya nerede yasiyosunuz siz hangi kadın kaldırabilir bunu
- +1 yıl
Uşak'ta yaşıyorum enteresan şeylerle çok karşılaştığım ya da duyduğum oluyor. Hem bunda ne var çoğu bayan yapıyor şaka yollu senin adamda amma yakışıklı çok şanslısın falan v. s diyen çok oluyor. Aşırı kıskançsa o ayrı meselede normal kıskançlık düzeyindeyse eşiyle gurur duymaya başlıyorlar. Kaldırmadan ziyade rahat konuşabilme kaldırıpta gerçek yaptım demiyeceksin ki. Mesela bazı arkadaşların eşi hamileyken bulabiliyorsan birilerini yap demiş.
Soran+1 yılDeli saçması bunlar
- +1 yıl
ok rüyamda gördümde diyebilirsin rüyanada kızacak değil ya :) Neyse fazla uzatmıyayım. Bayanlarda aynı erkekler gibi aslında bu siteden bir çok kez gördüm, bu sitenin bu yönünü çok sevdim. Erkeklerin başından geçenler aslında bayanlarında başından geçiyor.
Soran+1 yılYa benim niyetim karısına bisey demek değil kocasıyla da bişey yaşamak istedigim yok saçmalıyosunuz resmen rüyana neden girdi düşünüyosun ki giriyo der siz kadınları zerre tanıyamamışsını iyi günler
- +1 yıl
yok düşünmedim öyle dersin konuyu açmak istersen iyi bir yöntemdir. Tanımaz mıyım çok iyi tanırım kadınları. Ama tabi erkeklere göre daha kompleks durumdalar kadınlar bile kadınları anlayamadığı çok dururum oluyor ama genel itibariyle tanırım.
+1 yılBakış açın güzel, yani adamın eşini düşünmen, O nun üzülmesini istememen gayet insanice ve bunun için gerekeni yapmaya çalışıyorsun zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma mastta onu düşününce bile suçlu hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Ya ona bakarsan, mast. da günah cancan ne etcez :) yani bu düşünce seni başka yanlışlara taşımıyorsa, taşımayacaksa bence sakıncası yok, sonuçta bunu ialn etmiyorsun yani cümle aleme, değil mi? Bilmiyorum ben öyle düşünüyorum yani :)
Soran+1 yılDoğrusun :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkomşunu anlatsana belki onun yerini tutacağın biri çıkar rahat rahat sevişirsin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de diyodum beni takip edenlerden gelen olmayacak mi
- +1 yıl
anlamadım seni takip edenlerden birisi seni mi istemisini bekliyrdun :)
Soran+1 yılHayır takipci listemden biri yazacak mi diyodum sen yazdin. Cinsel yaşam müdevami seni :)
- +1 yıl
ahhaha sen kimsin tanıyormuyum seni :)
+1 yılçünkü seni nasıl arzuladığını biliyosun ve sende onu arzuluyosun artık aynı durum benim başımaada gelmişti komşumun karısı
12 Yorumla
Soran+1 yılOff ya :(
- +1 yıl
ne oldu neden ofladın ki
Biraz istem dışı aklına gelmiş çok kafana takma bence. Bir taşkınlık yapmıyorsan hayal hayalde kalır
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılGündüz değil zaten ben okuyorum o da çalışıyor. Aksam eşi çaya kahveye çağırıyor bir tek benimle anlaşıyor binada genç çok fazla yok. Görmeyelim birbirimizi diye gitmiyorum sen gel bize diyorum hep. Adam dikiyor gözlerini üzerime ayırmıyor. İlgisi var bariz fark ediliyor. Eşi de bence farkinda hatta bazen görüyor çok utanıyor kadıncağız
Soran+1 yılinşaAllah :(
+1 yıliçten içe istek var ona karşı bu kesin adam az cesaret edip asansörde yanaşsa işlem tamam:)
18 Yorumla
Soran+1 yılDeme 😱
- +1 yıl
görünen köye kılavuz gerektirmez diyeceğim ama bu bile gereksiz bence görmeyen gözle bile görülüyor bu:)
Soran+1 yılNeyse apart. asansör yok ;)
- +1 yıl
farketmez merdiven boşluğundada olur otamat sönsün:)
Soran+1 yılYok sığınak abartma :D
- +1 yıl
abartmıyorum olacağı söylüyorum sen komşuna gitmeyerek ben elimden geleni yaptım diye vicadanı rahatlatma sevdasındasın:)
Soran+1 yılGörmüyorum o da beni görmüyor ne yapabilirim ki başka
- +1 yıl
valla bilmiyorum ama hiç masum değil mast. onu düşünerek yapman seninde ilgin olduğunu gösteriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende komsumun karisi hayal ederek yapiyorum sikinti yok zevkine bak
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaş kaç bu arada, belli yaşlarda olgun ve evli erkeklerden hoşlanman etkilenmen, hatta birlikte olmayı istemen normal
04 Yorumla
Soran+1 yıl23 bence normal falan değil :(
Cevap sahibi+1 yılküçükte değilsin, hani ergen misin diye sormuştum
Soran+1 yılYa hayır heves falan ne biliyim yasak aşk fantezisi falan yok burada karisina asla kıyamıyorum bile düşününce
Cevap sahibi+1 yılunutursun merak etme, geçici bir heyecandır o
+1 yılAda'm bilinç altına yerleşmiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle baska bir teni hayal etmen senin fantazilerin oldugunu gosterir
00 YorumlaNormal değil ama olası. Kim yapmıyor ki bunu?
12 Yorumla
SoranSuçlu hissediyorum halbuki asla yüz vermiyorum gidip gelmeyi bile kestim
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekte düşünme de :S
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayin lütfen ya :/
- +1 yıl
Tamam... :(
+1 yılHayalde sınır yoktur, Devammm
10 YorumlaHoşlanıyordu dur ilgi
11 Yorumla
+1 yılİğrençsin biliyor musun
20 Yorumla
+1 yılartık haluk u düşünürsün
09 Yorumla
Soran+1 yılHaluk mu? Ne alaka anlamadım?
- +1 yıl
sen yaptığın yorumları okumuyorsun galiba.. aşağıda akıl hocan haluk varya:)))
Soran+1 yılAnladım da ne alaka onu düşüniyim diyorum?
- +1 yıl
mast yaparken ne olacak:)
Soran+1 yılTanımadığın adamı mı kıskanıyosun sen ya
- +1 yıl
kıskanmakmı? kimden neden kıskanacağım
Soran+1 yılEe sana ne oluyor da takılıyorsun adama?
- +1 yıl
komşunu düşünme haluğu düşün dedim neden takayımki
Soran+1 yıltamam saol diyim kapansın en iyisi
o adamı içinde istiyorsun işte..
04 Yorumla
Soran+1 yılİçimde ağzımda önümde arkamda :(
Soran+1 yılHayır 3 kat üstüm
+1 yılSeninde gonlun var iste ver gitsin 😆😊
12 Yorumla
Soran+1 yılYa üf yürü git 😂
- +1 yıl
Olmasa onu dusunmezsin sadece evli oldugu icin kendini frenliyosun yoksa neler yapicaksin bir bilsen 😆😊😀😁
Yanıyorsun Faruk abi...
314 Yorumla
Soran+1 yılÖf sen gidip aşık olduğun kızı bir yerlere etiketlemeye devam etsene
Soran+1 yılBen açarim birazdan şöyle övdüğünüz böyle bittiğiniz biri var mı diye damla hemen etiketle mış mış aşkınızı yaşa tamam mi
- +1 yıl
aaa çirkef
Soran+1 yılStalklamış bir de herifi yaa 😂 nasıl iticisiniz mıç mıç
- +1 yıl
Fesat karı =)
Soran+1 yılSenin neyini kıskaniyim ya aksine normal yorumlarında takip ettiğin biriydin ama o kadar ergenleştin ki bir anda orfa etiket burfa etiket durmasan her sorunun altinda aşk meşk olgunluk sıfıra indi. Hoş bana yokluk var diyip de böyle bir siteden kadın düşürünce senin durumun benden daha vahim görünüyor. En azından ben asosyal değilim buralara kadar düşmedim.
Soran+1 yılKimsin sen ya aynı yolda yürüyemez misim Allah aşkına. Egonu da al kaybol ahlaksızmışım sizin gibi görgüsüz değilim en azindan ilişkimi sakız etmiyorum orda burada ergen gibi.
Soran+1 yılGerçekten gittikçe gözden düşüyorsun. Bu kadar sıkı stalk yaptığına göre o senden fazla istiyor zaten ortada. Ne yaparsanız yapın ya harbiden itici oluyomuşsunuz demek ki hoşlanınca. Tüm dünyan buradan biri olmuş ve orda burada evden bakkala bile çıkamayan kızlar, evden bakkala bile çıkamayan kızlar diye ezber yapmış gidiyorsun. İnsan dev aynasında bakmaya görsün kendini işte.
- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılYakında verirsin sen o adama
02 Yorumla
Soran+1 yılOf saçmalamayın ya göz göze bile gelmeylim diye her sabah okula geç gidiyorum ben !
- +1 yıl
Durum böyleyse vermen an meselesi
Normal degil bir an once aklindan cikar iradenle
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıksa
Hayalindeki gibi biri mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :( ama eşini çok seviyorum çok iyi bir insan iyo bir komşu ve asla hak etmiyor bunu kıyamam ben ona adamla karşılaşmamak için gidip gelmeyi kestim o kapidayken okula geç kalsam da bekliyorum çıkmıyorum :(
+1 yıldişkkat et bencre de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyazık kocana
114 Yorumla
Soran+1 yılBen evli miyim dedim be yazdın hemen 23 yaşındayim okuyorum bekarim daha
- +1 yıl
o daha kötü evli olsan kocan seni tatmin edemiyor yazık derdim şimdi bekarlar bitti de mi evlilere takılıyorsun derim
Soran+1 yılYa o bana bakiyor ben mi bakiyorum gidip gelmiyorum bile evlerine dedim detayi okumadin heralde boş konusuyosun
- +1 yıl
e birde gidip gelseydin ne yapayım gitmiyorsun diye aferin mi diyeyim? görmemen bile gerekiyor
Soran+1 yılGörmüyorum zaten deli midir nedir sendem aferin bekleyen kim ukala !
- +1 yıl
:D ukala da olduk iyi mi neyse kendine sevgili yap onu hayal et elalemin kocasıyla uğraşma. sen evli olsan seni kocanı hayal etseler hoşuna gider mi?
Soran+1 yılBak hala nutuk atıyor ! Ulan farkindayız ki yapmıyoruz bisey dimi !
- +1 yıl
bu yapmamış halin mi ballisi :D bir altına yatmadığın kalmış geri kalan her şeyi yapmışsın zaten
Soran+1 yılNe yapmisim be manyak !
- +1 yıl
adamı dikizle sonra hayal et mast. yap sırada ne var sence?
Soran+1 yılAy harbiden nasıl bir yokluk varsa bunu bile kıskanıyosun demek. Şu zırvalamayi başka biseye bağlayamıyorum
- +1 yıl
ne kıskanacağım seni kızım ben :D tanımam etmem sadece soruma cevap ver sıradaki adım sence ne olacak? böyle kalmaz bir süre sonra hayal etmek yetmeyecek kendimden biliyorum
Soran+1 yılbir de bana sövüyorsun kendine bakmadan
- +1 yıl
yahu sen soruma cevap versene :D
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. yap ama onla olma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonusabilirmiyiz sorucagım seyler var sana
05 Yorumla
Soran+1 yılSor burdan
Cevap sahibi+1 yılburdan sorsam burdan sorardım zaten.. merak etme istemediğin bişey olursa engellersin
Cevap sahibi+1 yılatmıcakmısın
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılmerak etme sapık değilim ben iki soru sorucam daha sormam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasiniyorsun bence
05 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmaliyosun ya
Cevap sahibi+1 yılAdama meyilin var yalniz kalsaniz direk yaparsiin
Soran+1 yılYapsam şimdiye kadar on kere yapardim yapmadim. Boş konuşma
- +1 yıl
Sen yapiyosun galiba yanliz kaldiginda baksana tecrubelisin vesselamm
Cevap sahibi+1 yılIi ben bos konusuyom sende dolu hayallerle mast yap hadi by
+1 yılsen kaç yaşında