Ben daha önce yaşamadım ve açıkçası önem veriyorum böyle şeylere. O eski kız arkadaşıyla beraber olduklarını söyledi. Bu durum benim kafamı çok kurcalıyor. Ne yapmalıyım?
3 ay
Ben daha önce yaşamadım ve açıkçası önem veriyorum böyle şeylere. O eski kız arkadaşıyla beraber olduklarını söyledi. Bu durum benim kafamı çok kurcalıyor. Ne yapmalıyım?
Sana olan davranışları vede hareketlerini seni önemsemesine sen bak ve duygularınızı birbirinize olan hislerinize bağlanmaya çalışın ve saygı gösterin bitmesi gereken yerde olumsuz konuyu karşılıklı bitirin anlayışlı olabiliyorsunuz uyum içerisindetseniz tadını çıkarın zamana bırakıp hayatı paylaşın.. ☺️ güzel olmaz mı!!
Ayrılın derim afedersiniz ama siz bakireyken o niye bakir değil o zaman kendisi gibi ilişki yaşayan birini bulsun sizin içinizi kemirir bu durum bence hiç ilişki yaşamayan bir partner daha sağlıklı olur sizin için
Cevap
21Cevap
Seviyorsan gözün görmez gadası
Böyle şeylere takılma daha önemli şeyler var düzgün biriyse kurcalama derim
Ya mecbur kabul edersin
Ya sevgili değiştirip kimseyle olmamış ararsın
Ya da durumu esitlersin 😄
Kendini Onun Deneyimine ve Tecrübesine Bırakmalısın ve Tadını Çıkartmalısın...
Kendine göre birini bulabilirsin ben mesela hiç yaşamadım bu yaşa kadar
Hiç bişey yapma neden sorun ediyorsun ki dürüst olmuş söylemiş yalanda söyleyebilirdi
bunu kafaya takacaksan gerçekten sorunca yapamam artık onla dersen çözüm belli
Ya deveyi güt ya diyardan git başka çare yok
Eski kız arkadaşımda tecrübeliydi arkadan falan vermiş kabullenmesi güç olsa bile sorun etmedim sadece kendimi yanında ezik hissettim
Ayrıl istemiyorsan. Düzgünce söylemiş. İçin almayabilir tamam ayrıl yoluna bak sende.
Ayrıl o zaman bu durum seni baya rahatsız ediyor beliki
Hiç seviştiniz mi peki?
En iyisi sen onu yap ogret
ee normal değil mi
Senin bakire olmanı şart koştu mu?
aaa cok kötü olmuş bu
Eyvah! Dünyanın sonu ak😂
Ayrıl tabiki
Bunu sana söylemişse bence sifonu çek
Ayrıl
Başkasına bak
bence ayrıl