5 aydır sevgiliyiz. Aşırı seviyorum, o da seviyor hatta bir şeyler yaşadığım ilk kişiydi onun da öyle. Ama oral yaparken falan yapamıyor yani çok kötü ilk başlar hatta çok zorlandı yaparken yapmak istemiyor gibi bunu bana çok yansıttı zevk de alamadım. Tamam bırak yapma dedim inatla yapmak falan istedi sanırım kırılcam diye ya da kendini düşük düşürmek istemedi bilmiyorum. Özgüven düşüklüğüm vardı o iyice arttı ve sanırım en hoşuma giden oralden soğuttu. Sevişirken falan çok hızlı işin ortalarına dalıyoruz direk. Hoşlanmıyorum aşırı yetersiz kalıyor. Bazen kıllar falan rahatsız ediyor almasını istedim. Bunların yetersizliği benim gördüğüm başka birini istememe neden oluyor. Napıcam?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bazen kıllar falan rahatsız ediyor almasını istedim." Sen de yetersiz olabilirsin. Normalde kıllı olmasını partnerler genelde istemez. Ama çoğu da anlayış gösterir, çok büyük sorun etmez. Bilmiyorum, kimin nasıl ne yaptığını.
"Sevişirken falan çok hızlı işin ortalarına dalıyoruz direk" burda ikinizin de hatası var.
Eğer hoşlanmıyorsan ayrıl ama onu üzme. Cinsellikte iyi değilsin falan deyip kalbini kırma bence.03 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla öyle demem zaten daha şimdiye kadar hiç o an belli bile etmedim, sadece geçen en son yine ısrarla yapıp öğürünce bir daha asla yapmanı istemiyorum deme diye tartışma çıkardım ister istemez ama yapmayı deneme diye bu 1 değil 2 değil çünkü
Cevap sahibi+1 yılBİraz noktalama kullan ya. Söylediğin hiçbir şey anlaşılmıyor. O bunu dedi bu gitti o geldi sonra olmadı ve gitti geldi ama oldu ama olmadı. Resmen bu şekilde yazmışsın. Okulda türkçe dersi vermiyorlar mı? Ben gerçekten anlamıyorum. Avrupadaki ingilizce sitelere bakıyorum herkes düzgün yazıyor ve noktalama kullanıyor. Bu Türkiye'de noktalama kullanmayı, yazmayı bilen çok çok az.
Cevap sahibi+1 yılİnan ki yazdıklarından hiçbir şey anlamadım.
En İyi Cevaplar
Vajina kokuna ve tadına alışamamıştır belki doğrudan çocuğu suçlamamiz yanlış bence. Zamanla uyumu sağlamanız dileğiyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılacaksın benim eşim de öyle malesef sen yine evlenmeden anlamışsın evlendikten sonra çaresi yok ayrıl uzatma sevişirken insanı zirveye çıkarmak yerine paralı bacım gibi hissettirip yerin dibine sokuyor her ilişki işkenceye döndü 😔
717 Yorumla- +1 yıl
Çok seviniyorum senin gibi evlilik ma yaklarını evlenmeden sekse karşı olanların bu hallerini gördükçe. Beter olun
Cevap sahibi+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 sizi sevindirdi isem ne mutlu bana 😀
Cevap sahibi+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 mutlumuyum mutluyum sebebi önemsiz 😂
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Bu bir dramdır REDHOTLİNE07 dangalağı yine bir cinsel soruda kadın avlamanın peşinde
- +1 yıl
@KSOrdinaryüsü dangalak senin babandır burada av da yok avcı da hele bu kezbanla asla işim olmaz da senin küçük beyin algılayamıyor maalesef
- +1 yıl
Kes lan dallama senin ne m. al olduğunu bilmiyoruz sanki nerde cinsel soru sen orda amacın ne bilmiyoruz sanki :D
Cevap sahibi+1 yıl@KSOrdinaryüsü boşverin ciddiye alsam ben alırdım ya kalitesi belli zaten uzatmayın siz de
Cevap sahibi+1 yıl@mertbay77 sabrediyorum
- +1 yıl
Bende bu yüzden ayrılmaya çalışıyorum ve şuanda boşanmaya yanaşmıyor sinir oluyorum. Ben ilişkide Ön sevişme Oral seks hepsini yaşayıp sonunda karşılıklı olarak boşalmayı tercih ederim. İlk zamanlarda belki alışır zamanla düzelir dedim ama bosaymış. Doğru düzgün istek yok ön sevişme yok en iyisi boşanmak. Evlilikte cinsellik olmazsa olmazdır bence. Ama pek karşılıklı istekli ve cinsellik isteyen çiftler maalesef birbirini bulamıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Bel07 aldatmaktansa ayrılmak en doğrusu hayatı boyunca herkes birini bulur birbirini bulmak çok az insana nasip olur diye boşa dememişler
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik iyi olmazsa hep buruk kakıcak ilişkin. Ben sevgilimden ayrıldım mesela. Duygusal olarak bitti denebilir. Ama onunla bir gece geçirmek için vazgeçebileceğim çok şey var. Aşk ne kadar önemliyse cinsellikte o kadar önemli yani
41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşman lazım. O sana yapmıyorsa, sende ona yapma kökten çözüm.
30 Yorumla Bizde sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ama oral konusunda oda aynı ben ağzıma bile boşaltıyorum her seferinde çocuk yapamıyor ya da yapmıyor korkuyormuş bakireliğime bişey olur diye tamam bende bozulmasın diyorum hassasım diyorum ama bari oral yapabilse bende buradakilerle konuşuyorum onlarrı düşünüyorum napıcam ki zamanla geçer mi acaba?
31 Yorumlaben şunu anladım Türkiye de ilişkiler bir erkek çok istekli olur arzulu şehvetli olur ama ilişki içinde olduğu kız yetersiz kalır hatta cinsellikte hemen hemen hiç bir şey bilmiyor ve yetersiz kalıyor bir diğeri ise bir kadın kültürlü bakımlı ve tam yaşanacak kadın seksten anlayan sınırsız doyumsuz bu sefer çıktığı ilişki içinde olduğu erkek ya bencil olur sadece kendi istekleri yapma eyleminde ve duyarsız olur seks sadece mikmek biliyor yani öyle değil bir de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş iki tane tam istekli uyumlu arzulu ateş ile barut misali çıkanı görsem mutlu olacağım
10 YorumlaYazmışsın ama tam sorunları yazmamışsın sanırım sana oral yapamıyor, ön sevişmeyi bilmiyor ve sen ona oral yapamıyorsun. Birbirinize odaklanıp acele etmeden yavaş yavaş yapın herseyi müzik eşliğinde olabilir hemen içine girmesine gerek Yok ya da içine girince tak tak diye hızlı hızlı sokup çıkarmaya gerek Yok tadına varması lazım daha fazla detay için yaz istersen
00 Yorumla
+1 yılYa gidip başka biriyle takılacaksın ya da oturup yüzüne vura vura bunları anlatacaksın.
Yatak ilişkileri iki kişinin zevk alması ve mutlu olması amaçlanarak yapılır. Eğer bir taraf diğer tarafın beklentilerini karşılayamiyor ve ısrarla buna devam ediyorsa, karşı tarafa saygı duymuyor ve bencilce hareket ediyor demektir.00 YorumlaOral yapamamak nedir arkadaş? Hayır tani yorgun olursun şu olur bu olur erkeğin kaçışıdır, yani en kolayı, nasıl yapılamaz😱
Ne güzel kadınlar böyle heba oluyor, benimde karşıma oral yapmayan ve yaptırmayanlar çıkıyor. Adaletin batsın dünya..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliste bu yüzden tecrübesiz erkekle olmadim olmamda.
tek yolu isi ona birakmicaksin cikicaksin üstüne nasil istiyosan öyle yapicaksin ögreticeksin artik baska cagren yok511 Yorumla- +1 yıl
oral diyor neyin üstüne çıkıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@tolunayyyy ondan kolay ne var oturcak kafasina ya da 69
Cevap sahibi+1 yılbilmemek ayip degil ögrenmemek ayip, madem tecrübesiz biriyle birlikte ögretebilir yasak degil
Cevap sahibi+1 yıl@murat__33 aynen
Cevap sahibi+1 yıl@murat__33 iste buda tecrübesizlik, gir cik gir cik bosaldim bitti dön arkani yat. iste bu yanlis iki tarafta ac kalir, tecrübesiz biri bilmez, ama tecrübeli biri tek kendi zevkini düsünmez
- +1 yıl
Bu bir dramdır REDHOTLİNE07 dangalağı yine bir cinsel soruda kadın avlamanın peşinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bir platformda bir kadınla sanal arkadaş olmuştuk. Tamamen senin sorununa sahipti. Ona "birlikte olalım ama sana sadece oral yapacağım" dedim. Önce şiddetle karşı çıktı, sonra sadece oral yapıp diğer şeyler için kendini tutabilen erkek olmaz dedi vs. Bir şekilde denemeye ikna ettim. Hem sevgilisini terk etmeden bu sorunu çözmüş oldu hem de sadece oral yaptırdığı için vicdan yapmadı.
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki sevgi durumuna bakıcan varsa hataları düzelterek devam edersin sevgi de bittiyse ayrılırsın
10 Yorumla
+1 yılSenin işin zor valla
güzel vücut pürüzsüz ten ve saniyede 300 devirlik bir erkegin sırtı yere gelmez getiremezsinde öyle birini bul 😁10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral yapmayı sevmeyen erkek kadınını mutlu edemez. sonu da ayrılmak ya da aldatmak olur. bu kadar basit. senin istedikler, ini ben eşime yapmak stiyorum. bende de bunların hiçbirinde hoşlanmayan bir eş var.
10 Yorumlayalamak bir zevk aslında ama herkes yapamıyor işte, sevgilisinden tiksinenler var, nasıl yapsın,
tiksinmese oral seks bayanı da uçurur, erkeği de, yalamayı, dili kullanmayı severim ben00 Yorumla
+1 yılBirşeyler yaşadığım ilk kişiydi diyorsun ama en hoşuma giden oralden soğuttu diyorsun iyiki ilk kişiymiş oraller ilişkiden sayılmıyor galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim orali ilk kez deneyişi değil heralde aptal mısınız 4. kez falan yaptı hepsinde de yapamadı bunu o kadar yansıtıyor ki. 2 sinde falan öğürdü gayet temizken. temiz tuttum hep bir şey yaşama ihtimali olan günlerde, ve ilk yapmayı deneyişinden tut diğerlerinde de yapabilse sorunsuz o kadar hoşuma gitti ki anlamıyorsun heralde
- +1 yıl
Vala aptal olan sensin küçücük beyninle laf cambazlığı yapıyorsun rahatına bak
+1 yılYapa yapa öğrenir ablası
31 Yorumla- +1 yıl
beslenme onemlı dıkkat et
Başkasını bul cinsellik de hayatın bir parçası ve hayatın her zamanında insanların saygısı önemli (kişisel temizlik, karşılıklı istekler vb)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oral sizin icin bukadqr onemlimi oral yapamiyor diye sevdiginden ayrilacak kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yılkonu oral değil sadece fark ettiysen cinsellikten soğur oldum özgüvenim kırılıyor tamam yapma deyince ısrarla yapıyor, yapamadığını iyi hissetmediğini bana hissettirince kötü oluyorum ya da onu tamamen mutlu edip kendim ayrı kalıyorum. kendimi mutlu edemiyorum o an. ve herşey yaşandı bitti durumuna geliyo. doğru düzgün öpüşmeden bile tutkuyla ortasına dalıyor
Oyle biriyle bu iş yürümez eninde sonunda başka birini deneyeceksin. Evli olmadan bunu farkettiğine şükür et ve ayrıl tam bağlanmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sana şefkatle yaklaşmak istiyor. Bu konuyu başka noktalara çekmen yanlış.
10 Yorumla
+1 yılUyansana direk ya da birinin hesabından bunu onun görmesine ama sen olduğunu anlamamsını sağla
10 Yorumla
+1 yılne güzel işte ikinizde ilksiniz beraber öğrenin işte
00 Yorumla
+1 yılAh bana denk gelmiyor boyleleri kahroluyorum yaaa :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl canım çok zor bir şey mi. Seviyorsan ihtiyacını başkasıyla karşıla ama güvendiğin birisi olsun ki başına bela olmasın
00 Yorumla Yanlış kişiyle cinsellik yaşıyorsun.
Bu işin sonu görünüyor.00 YorumlaKonuş söyle düzgün bir dille nasıl mutlu olacağını anlat oda ona göre hareket edip öğrenecektir
10 Yorumla
+1 yıloral için konuşmalısın
ya da sen yönlendirmelisin..
oralsız bir seks olamaz10 YorumlaHerşey seks değilde beş ay ne daha bir ömür de kendini tanımayan insanlar var iken hemde bence kendini bir sorgula
#Hükümdar00 Yorumlabir erkek oral yapmıyorsa ya acemıdır a. mla alakası yoktur ya da a. m kokuyodur kıllıdır temız deyıldır v. s.
Yanı o suyun tadını aldıktan sonra yapmamak zor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 aydır çıktıgınız insanla nasıl sevısıyosunuz ya gercekten cok ilginç
410 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin gibi mal değil demek k
Cevap sahibi+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 hahahahahahahhahahahaha sen azmışsın dıye herkes mı azmış olmalı. bız mı malız. bence sen hayatı boşlamakta malın önde gidenisin ;)
- +1 yıl
Züğurt tesellisi içinde olduğun için kızamıyorum sana kezbanım 😊
- +1 yıl
tebrikler güzel cevap
Cevap sahibi+1 yıl@tolunayyyy sktr gt ya gerzkalı lan sız herturlu pislgı yaptgnz ıcın karsınızda ki kişileri de oyle görüyosunz. kişi kendinden bilir işi. ne dıyosan de valla zerre kadar umrumda değilsin senın gibiler insanlarla ilişki bile kuramaz ıkı cıft laf edemez burda klavyenın anasını aglatırsnz tebrk edıyorm
Cevap sahibi+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 sktr gt ya gerzkalı lan sız herturlu pislgı yaptgnz ıcın karsınızda ki kişileri de oyle görüyosunz. kişi kendinden bilir işi. ne dıyosan de valla zerre kadar umrumda değilsin senın gibiler insanlarla ilişki bile kuramaz ıkı cıft laf edemez burda klavyenın anasını aglatırsnz tebrk edıyorm
Cevap sahibi+1 yıl@tolunayyyy pardon sıze yazmıcaktım
- +1 yıl
böyle bir konuşmana normal bir ertkeye böyle hitap etmemelisin bende burda herşey yazarım ama terbiyem müsade etmez yorum yapmışız ister beyen ister beyenme ama saygılı ol
Cevap sahibi+1 yıl@tolunayyyy ben de terbıyelı konusuyorum sizinle ya bı gıdın :D cınsler
Birini isteseydin gizli olmazdin, otur acik acik konus beklentilerini soyle o da sana soylesin.
00 Yorumlamotivasyon eksikliği oluyordur muhtemelen. birbirinize konsantre olamıyorsunuz
00 YorumlaOnu sevecen gelip bana verecen. 🤣🤣
Herkesin yapısı farklı kimi cinsellikte çok ateşli istekli kimi böyle soğutucu00 Yorumlaişte bazen sevgi bile aldatmaya ya da aldatılmaya engel olamıyor.. cinsellik ihtiyactan da öte tutkuyla yapılacak bir eylem
00 Yorumla
+1 yılNe aptallar var ya, evlenmeden bunları yaşıyor olması ayrı edepsizlik. Bir de bunun yüzüne sevdiği adamı bırakanlar ayrı terbiyesiz.
Her şeyiniz bu olmuş arkadaş, şaka gibisiniz.11 Yorumla
Soran+1 yılcinselliğin ilişki üzerinde ki önemini bilmiyorsun galiba. Bazen cinsellik aradaki tüm tatsızlıkları tatlandırır düzeltir. Bazense birbirlerini tamamlayamayınca tamamen bozar. Herkesin kontrol edemediği istekleri var. Bence sen boş yorum yapma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKS KizlarSoruyor EKİBİNE SESLENİYORUM
Yazmak mı
Konuşmak mı? Sizce diye soru yayınladım anında sildiler.. Millet görüyorsunuz pislik yayınlar engelleyen eden yok. ?00 Yorumlaerkek arkadaşının arkadaşlarından destek alabilirsin tabi erkek arkadaşının haberi olmadan :)
00 YorumlaBunu konuş ve araya fantaziiler filan katın. Bence bal ya da buz kullan. Ayrıca kıyafet fillan giy farklı farklı. Çünkü ileride sorun olur
00 Yorumla
+1 yılTiksindiysen uzatmadan ayril canım eger ki bir birleşme ya da sevişme yasanacaksa muhakkak bayan da erkek de temiz olmali. her şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilolu musun, orası mı kararık, kokuyor mu, bilmeden anlayamayız
02 Yorumla
Soran+1 yıltemiz gidiyorum ve hiç kararık değil pembe kendisi ısrarla yapmak istiyor yapamadığı hep kötü olduğu için yapma diyorum yapmayı sevmiyorsun yapma diyorum ısrarla yapıyor geçen öğürdü acayip rencide oluyorum
Cevap sahibi+1 yılAptal olmalı, başkasını bul kendini düşürme çok
Yatakta kadında erkekte tecrübeli olacak onu bunu bilmem 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşının seni doyuramaması sonrasında senin çeşitli bahaneler bulmana kadar gitmiş olay. artık kafanda bu olayı bitirmiş gibisin. bu olayın sonu farklı erkekler olmasına kadar gider benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılsen onu yönlendir o zaman acemilik zamanla öğrenir
10 Yorumla
+1 yılOnu yeterli konuma getirebilirsin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLanet olsun ya seni gibi tipler hiç karsima gelmiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin olmasaydı benle yap derdim anlattıklarına bakılırsa her anlamda aradığın kişiyim
00 YorumlaDeğiştirebilirsin, henüz geç değil
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle erkekleri nerden buluyorsunuz benim gibi her göreve hazır askerler varken fjskdjkfs
00 Yorumla
+1 yılHer zaman söylerim sevmek başka şey seks başka şey
10 Yorumla
+1 yılOral sevmez herkes seven yalar yutar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine gizli patner bul sevgilin oldugunu konuyu bilen
00 Yorumla
+1 yılKonusmalısın, tokmakçı bulucak halin yok ya 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha beşinci aydan erkenden başlarsanız olacağı bu
10 Yorumla
+1 yılFikirlerini soyleedinmi arkadasina
00 Yorumla
+1 yılBence bitir herkes dengini bulsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tam yerine düştün seç beğen al :D
00 Yorumla
+1 yılBidaha yatmıcan onunla
Bu kadar basit00 Yorumlaonu sevıcen başkasına verıcen
00 Yorumla
+1 yılAyrılık yolu gözüküyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabana soyle yardım eder
10 Yorumla
+1 yılSeviyosan katlan ama başkasını bul sikici
00 Yorumla
+1 yılO kalsın cinselliği başka birinde ara
00 Yorumla- Devamını Gör (21)