Erkek arkadaşım cinsel bir şeyler yaşamak istiyor, ne yapmalıyım?

Cinsellik için ilişkimiz çok yeni. Sevgilimle uzak ilişki yaşıyoruz, ayda bir buraya geliyor. Yine de ailemle tanıştı, ilişkimiz için onay aldı. 3 aylık sevgiliyiz, arkadaşlarını falan da tanıyorum. (İsimlerini numaralarını vs) Yaklaşık bir aydır konuyu hafif hafif cinselliğe getiriyor. (Birlikte duş almak, bekareti bozmadan bir şeyler yaşamak, göğüslerimi görmek) Bu konuda ne olursa olsun ben kendimi hazır hissetmiyorum. Tamam ben de arzuluyorum bazen onu, ama kesinlikle ondan bir şey talep etmiyorum konu da açmıyorum. Bekaretin bozulup bozulmamış olması önemli değil bence, cinsel olarak biraz bile bir şey yaşamış olursan kullanılma riski var diye düşünüyorum. Erkek arkadaşıma bu konuda kusura bakmamasını, onun isteklerinin elbette olabileceğini ama bunun için erken olduğunu düşündüğümü söyledim. Yine de dün görüntülü konuşurken göğüslerimi görmek istediğini söyledi. Üstüme geliyor biraz, huzursuzum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum.. Beklentilerini karşılamayacağımı açıkça anlattım ona. Benden özür diledi...
Erkek arkadaşım cinsel bir şeyler yaşamak istiyor, ne yapmalıyım?