Ben bakireyim ilk defa geçen gün kendiliğinden beni çok istediğini söyledi bıkmışçasına aslında en çok ben istiyordum ama bu zamana kadar hiç adım atmadı sizce bunu söylemesi adım atmayı deniycem demek mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tamam ama sen sonunda pişman olabir sin çünkü bakire sin sonuçta, yavaş yavaş başlar bence sanal falan
Sanal yapıyoruz 3 yıldır zaten 3 yıldır ilk defa böyle bir şey söylüyor
Yakında ummadığın anda gelir hadi der buna eminim sadece şu an bakire olman onu biraz tutuyor bence, sen istiyor musun o önemli
Kesinlikle çok istiyorum
Yap gitsin o zaman ya sende rahatla oda çok mutlu olursun emin ol korun ama
İlk defasında ertesi gün hapı kullanıcam sonra ki günler prezervatif kullanır o ben hissetmek istiyorum içimde o sıcaklığı ve içime boşalsın
Çok mantıklı bir düşünce bende onu diyecektim sana ilki içine olsun, ama güzel geniş bir zaman ayırmanız gerekiyor bunun için bugün gibi dolu dolu sen de lobido tavan anladığım kadarıyla
Ben ona aylardır istediğimi söylüyorum zaten ama ilk defa geçen gün dedi işte yani ben çok istiyorum hazırım
Çok iyi geçecek emin ol buna yani bundan sonra durmadan isteyecek sin yani çok farklı bişey ya, yeterli ıslaklık olsun hiç sorun olmaz
Ben çok fazla ıslanıyorum hatta ondan rahatsız olur mu onu düşünüyorum
Sana müthiş bir fikir vereyim fazla ıslanmak ta erkeğin erken boşalmasını sağlar, gitmeden önce mastürbasyon yaparsan yeterli sağlıklı bir ıslanma olur daha iyi olur yani
Evet mantıklıymış mastürbasyon yapıp gitmek ama kanamam olmayabilir ben kan görmek istiyorum ilk de o yüzden biraz zorlanalım
Tamam işte ıslaklık azalınca daha kuru olacağı için kızlık zarının esneme payı azalacak yani kan gelecek bide birden girmesi de işe yarar yani ama ıslaklık az olursa iyi bir kanama olur
Esnekleşirde hiç kanamazsa
Hayır ya olur mu sen mastürbasyon yapınca zaten ıslanma iyice azalacak bide nişanlı nın ki yeterli büyükte ise baya bi kanama olur emin ol
Birden yüklenme si lazım yani
Dimi yavaş yavaş olursa kanamaz
ya da sen üste çık kontrolü eline al birden gir o sana kıyamaz yavaş girer, bide senin şey geride mi ilerde mi onu bilmen lazım geride ise çok iyi olur emin ol
Ona bak
Yani hafif içte ama çok hafif ve çok dar yani normal mastürbasyon da bile esnerlen çok canım yanıyor
O zaman süper olacak her şey yani buna emin ol, ama sen üste çık çok işe yarar çünkü sen daha iyi yaparsın ben buna eminim
Bide sık sık yap bu ara mastürbasyon çok işine yarayacak senin emin ol
Ben üstte olmak istemiyorum kontrol erkekte olmalı kucak pozisyonu pek ilgimi çekmiyor
O an sana kıyamaz diye dedim o zaman misyoner senlik belinin altına yastık koy tam açığa çıksın tam bir giriş olsun, bacaklarını da beline dola bak nasıl güzel geçiyor
Oda başlamadan mastürbasyon yapmalı ama erken gelir çünkü o an
Evet ben onu saksoyla halladerim diye düşünüyorum
O zaman daha müthiş olur işte tam kendine gelir adam, güzel geçecek ben biliyorum sen hakkını vereceksin, arka arkaya 5 i falan bulur yani
Daha önce yaptın mı ki oral seks
Yani birkaç deneme mevcut
Bana yazar mısın bişey diyecem sakıncası yoksa
Diş değdirme bari aman
Knk hemen öyle kendini teslim etme kızlığını bozdurup ne yapcan sonra bir ömür boyu pişmanlık ☺
Nasıl yani
Bırak istesin seni arzulasın ama hemen de kendini ona verme biraz dene bakalım onu ☺
3 yıl oldu
Evet ben çatladım beklemekten onu valla ilişkide bu konuda ben erkek o kadın sanki amma naz yaptı
Sende ne bekliyorsun illa o olacak diye bir kaide yok ver başkasına gitsin
O olmalı onunla istiyorum başkasıyla istemiyorum yani sadece onu arzuluyorum
Valla beni de görsen deli gibi arzularsın bir dk bile beklemezsin knk 🙂🙂
Hayır öyle değil duygusal bu olay
Knk inşallah ilk ilişkinde istediğiniz gibi girmez de 30 saniyede bosalır da sende zevk almamazsın ☺☺☺
Sen kaç yaşındasın ya
25 yaşındayım emin ol senin yaşın kadar ilişkiye girdim belki çok rahat çok profum bu arada sadece testis geçiyordum ☺☺☺
Farkettim
Ona seni istiyorum de, canım seni çekiyor de, söyle bunları işte ama, kıymetsiz olursun. Sonu senin adına hüsranla biter. Sevgiler
Yüzeysel sürterek yapabilirsiniz giriş olmazsa senin için iyi olur
aynen bundan sonra muhtemelen yürümeyi bırak koşacak sana :)
Sen bakiresin diye belki senden bir adim bekliyor. Bas basa yanliz kalmadınız mi hic?
Sen adım at?
Nasıl bir şey yapabilirim peki
Onu azdirip kucağına cikabilirsin mesela. Eğer ki o da istiyorsa seni engellemez ve senin de isteğini görünce kontrolü devralır. Baktın ki engelliyorsa belli ki senin ona kalacağından korkuyordur.
Adım atacaktır kışkırtmayı başarırsan tabi
Adım atabilir sen biraz körükle ateşi
Senden adım istiyo
Ağzıma almak istiyorum de gerisi gelir
Hiç mi yanlız kalmadınız
Ne alaka
Sen yaklaş
İllaki ister elektrik veremiyosum
Hadiiiii
Olabilir