Cinsel Yaşam 3 ay İlerideki eşimden her gün seks istesem yapar mı? (Sayfa 3) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 466 İlerideki eşimden her gün seks istesem yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 70 kişi beğendi
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Yapmaz sende ilk sexden sonra herhun istemen 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle geçeçeğine emin olabilirsin🤣🤣 0 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 3 ay şu an keşke evlensek dicem nerdeyse aradığım 🌹👏 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapar da ne yapar? Birleşmek başka sevişmek başka! 0 0 Yorumla
furkanmıoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Gayet güzel yerinde istek bence yerine getirilir 0 0 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Ne guzel bilana kadar devam 0 0 Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Her gün ne ya ben her dakika isterinm 🥰 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben varım ne zaman evleniyoruz 😘 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı. Seni küçük istekli sanal bakire 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oyle olmuyor bu işler 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yapmaz aylar geçtikçe sayı düşer 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herseyşn bikarsılıgı var 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her gün yapamaz 0 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Seve seve yapar hatta bağırta bagirta 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendini niye bu duruma sokuyon ki 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Emin ol o senin kadar beklemiyor şu an 0 0 Yorumla
Remremrem321 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Hizmet edeceksen olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay valla ben yaparim 2 1 Yorumla Omer2730 3 ay Ya ne güzel ben de senin gibi doyumsuz bir kızla evlenmek isterim Bu arada bekarsın gerçekten ciddi anlamda seni tanımak isterim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Yaa o işte çok kötüyse işkence gibi olur 2 1 Yorumla UEmre3434 3 ay Nasıl yanii Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Umarım hayâl ettin gibi olur 🙏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Karşılıklı bir şey ve libidosuna bağlı bir durum 0 5 Yorumla Cevap sahibi 3 ay İlk bir ay ne öyle bir şey değil bu Yorumla Soran 3 ay Nöyle bir şey Yorumla Cevap sahibi 3 ay O istesin yapmim ben istim yapsın karşılıklı olan bir şey bu Yorumla Soran 3 ay Ya tabiki öyle ama beni istemiyosa niye evlendi ilgisi yoksa Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yav yavrucum sen kendin diyorsun o istese ben istemem diye sen Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 3 ay Sanmıyorum 5 1 Yorumla PEDBEAR 3 ay @Eylülgns2 ben hala hergün yapıyorum bazı günler 2 atıyorum neden sanmıyorsun Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ideal eş adayı seçiyorum seni :) 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Başlarda her gün olur zaten 0 1 Yorumla gone_with_the_wind 3 ay İlk bir ay sorun olmaz defalarca yaparsın zaten Yorumla
Angelo_x Takip Et Bilge Yaş: 36 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Azdirirsan yapar 0 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk başlarda yaparsınız. Sonra havanız diner 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ilerdeki eşine bi sorayım 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nerede öyle senin gibi 0 0 Yorumla
Serkan98144 Takip Et Yoda Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. İşte yeter her gün yaparmi bilmem ben yapardım 0 3 Yorumla Serkan98144 3 ay Dayanbilrmisn peki bu acıya Yorumla Soran 3 ay Acıyo mu Yorumla Serkan98144 3 ay Bilmiyorum uls bn Yorumla
Nikastavros10 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 3 ay Söylemene gerwk yok bazen günde 2 kez ayakta 0 2 Yorumla Soran 3 ay O kadar da değil Yorumla Nikastavros10 3 ay Neden olmasım Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Yapmaz. 1 0 Yorumla
BoğaAslansix Takip Et Xper 7 Yaş: 30 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Tabii seri bagla 0 0 Yorumla
Çakmaqueen Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 40% 3 ay İlk seneler evet 0 1 Yorumla Uuuuu432 3 ay Yaşamış gibisin Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapar yapar 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben yaparım 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kırmazdım seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Yapmaz sende ilk sexden sonra herhun istemen
Öyle geçeçeğine emin olabilirsin🤣🤣
şu an keşke evlensek dicem nerdeyse aradığım 🌹👏
Yapar da ne yapar? Birleşmek başka sevişmek başka!
Gayet güzel yerinde istek bence yerine getirilir
Ne guzel bilana kadar devam
Her gün ne ya ben her dakika isterinm 🥰
Ben varım ne zaman evleniyoruz 😘
Seni küçük istekli sanal bakire
Oyle olmuyor bu işler
Yapmaz aylar geçtikçe sayı düşer
Herseyşn bikarsılıgı var
Her gün yapamaz
Seve seve yapar hatta bağırta bagirta
Kendini niye bu duruma sokuyon ki
Emin ol o senin kadar beklemiyor şu an
Verir merak etme yaş kaç
Evi yakarsın o ateşle
Hizmet edeceksen olur
Shshd ateş başa vurmuş
valla ben yaparim
Ya ne güzel ben de senin gibi doyumsuz bir kızla evlenmek isterim Bu arada bekarsın gerçekten ciddi anlamda seni tanımak isterim.
Yaa o işte çok kötüyse işkence gibi olur
Nasıl yanii
Umarım hayâl ettin gibi olur 🙏
Karşılıklı bir şey ve libidosuna bağlı bir durum
İlk bir ay ne öyle bir şey değil bu
Nöyle bir şey
O istesin yapmim ben istim yapsın karşılıklı olan bir şey bu
Ya tabiki öyle ama beni istemiyosa niye evlendi ilgisi yoksa
Yav yavrucum sen kendin diyorsun o istese ben istemem diye sen
Sanmıyorum
@Eylülgns2 ben hala hergün yapıyorum bazı günler 2 atıyorum neden sanmıyorsun
ideal eş adayı seçiyorum seni :)