- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayKanka ver rahatla ya. Senin gibi pek çok insan böyle cinsel yoklukta olduğu için hemen aşık olup evleniyor sonra pişman oluyorlar. Sırf sana cinsellik verecek diye bir erkeğe neden hizmet yapıyorsun birazcık aklını kullan nolur. Sen her ne kadar belli olmadığını düşünsen de cinsel açlık çektiğin her şekilde anlaşılır ve kendin gibi insana denk gelirsin. Sonra ilişkiniz cinsellik üzerine oluşan bir çıkar ilişkisi olur. Zaten pek çok Türk erkeğinin kafası "vermezse onu aldatırım" diye çalışıyor. Evlendiğinde bir de ilk aydan hemen üstüne atlarsan erkeğin bir yerlerini kaldırman çok olası. Sonra senden bunu sürekli bekler sanki zorunlu görevinmiş gibi. Nasıl ki bir çocuğa istediği tatlıdan sürekli verirsen şımartırsın, en ufak şeyde başına kalkar. Zaten normalde de pek çok erkek evlilikte kadını seks kölesi olarak görüyor. Çocuk olunca bir müddet ilgileniyor sadece. Temizlik yemek desen tamamen kadının görevi oluyor. Yani senin durumunda bir esc senden daha avantajlı konumda oluyor. Çünkü sırf düzenli cinsellik uğruna belki de büyütemeyeceği bir çocuk yetiştirmeyeceği, çok ağır bir hamilelik sürecine girmeyeceği, elalemin sülalesi ile uğraşmayacağı, kendisine kadınlık görevi altında saçma sapan şeylerin dayatılmayacağı bir hayata atılmıyor. Gerçekten insanlar kendisi gibi olana denk gelir ve sırf cinsel yoklukta olduğu için evlenen bir erkekten kimseye hayır gelmez. Geçmişte ne yaşadığını kimseye söylemek ve hesap vermek zorunda da değilsin çünkü erkekler zaten geçmişi konusunda dürüst değiller. Bu arada ben negatif bir insan değilim, bir sürü farklı yaşlardan farklı yerlerden insan tanıdım, gerek gerçek hayatta gerek sanal ortamda. Artık kimse bakir değil ve çoğu kişi de sözde Müslüman. Ha benlik sıkıntı yok ben zaten dinsizim ama kimsenin de cinsel zevklerini gidermek uğruna büyük yükler altına girmesini istemem. Çünkü o ilişkilerde en çok etkilenen dünyaya gelen çocuklar oluyor.
118 Yorumla- 3 ay
Bu arada yanlış anlaşılmasın, evlenmeden yaptın diye hiçbir şey olmuyorsun. Namus bacak arasında bulunmuyor. Esc örneğini durum karşılaştırması yapmak için verdim.
Soran3 ayHizmet etmek derken bu öyle bir hizmetten mütevvellit değildi kastettiğim. Ben severek evlenmek isterim sevdiğime hizmet etmek isterim hizmet dediğim yemek yapmak ev temizlemek değil elbet sonucta tek başına yaşarsam da bunları yapmam gerekecek. Bana yardım eden ve arkasını toplamak zorunda kalmadığım biri olması kâfi öteki türlüsünün denk gelmesi çünkü zor. Kendi ataerkil toplumundan geldiğim ailemde de bu yok çünkü biraz realistik bakiyorum. Hizmet dediğimse mesela akşam oturmalarında canımız tatlı çektiginde güzel sunumlarla hazırlayabileceğim şeyleri önüne getirmek gibi şeylerden kastediyorum sevdigim insana bunları yapmak bana yük değil mutluluk verir. Onun dışında burada dediğim ilk zamanlardı aslında ve haklısın ama ben zaten utangaç olacağımı düşünüyorum bu şekilde bi üstüne atlama olamaz o yüzden. Sadece doğal olarak o bu şekilde olur mu gibisinden bir meraktan sorduğum bir soruydu. Her şeyin kararınca olanı güzel olur. Çokta ciddi bir soru değildi açıkcası
- 3 ay
Dediğin gibi her şey karşılıklı olmalı zaten. Sitede bunu ciddi ciddi soran çok fazla insan var o yüzden ben de öyle yorum yaptım.
- 3 ay
- 3 ay
Öyle bir şey demedim ama hasetlik arayan insan tabi öyle yorumlamak ister. Feminizmi hakaret niyetiyle kullanmaya çalışan adam müsveddesine de şunu demek istiyorum feminizm olmasa senin annen bacın şu an sokakta bile dolaşamıyordu.
- 3 ay
canım yorum
Ondansonra ortalikpicten gecilmiyo - 3 ay
Yorumun toplumsal normları s... iyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
3 ayYapar Hatta senin için iyi dileklerde bulunayım Umarim İleride çok aşık olduğun arzuladığı bir adamla evlilik yaparsın da seni korunmasız gün ağarana kadar mutlu eder😃
50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
3 ay1 ayda doymazsın ayrıca sen istediğin zaman erkeği ilişkiye hazır yapabilirsin. Eski eşim 23 yaşında evlenmişti benle ve uzun süre sabahları aleti öpücüklerle kaldırıp ilişkiye hazırlardı günde birkaç kez ve birkaç saat içine girmeden veya emmeden rahat bırakmıyordu. Bazen kayınvalideye ya da anneye giderdim ki takımlar rahat etsin 3-4 sene sonra ayrıldık yine benzer tecrübesiz kızla olmak isterim
20 Yorumla
3 ayYa zaten evlendiğin de olması gereken bir durum. Sen zina yapanlara bakma. Şimdi normalleştiriyorlar. Ama tabiki kişi evlendiğin de muhakkak ilişkiye girecek. İlk zamanlar zaten her iki kişi de de o istek olur. Tabiki kişiden kişiye değişir. Ama muhtemel bir şey tabi. Ama doğrusunu yapıyorsun. Evlenmeden o hatayı yapmayın.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayMerak etme, o da zaten bu yüzden senle evleniyor
41 Yorumla- 3 ay
Evlilik sadece cinsellikmidirki
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Seviyorsa karşılıklı olursa neden olmasın
00 YorumlaEşin senin helalin oluyor, o senin nasibin. Evlenmeden ilişkiye girmemen güzel bi'şey. Evlenmeden önce birisiyle ilişkiye girersen onun gözünde basit birisi olursun seni cepte görür. Evlendiğin kişi ise helalin. Zaman zaman haftada yaparsanız olur zaten.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
2 aySen bı tadını al önce bakalım, Hergun istemen garanti değil, belki herif tam bı öküz çıkacak sadece kendi zevklerini düşünecek, hiç tasvip etmediğim yerlere yönelecek, belki de içeri girer girmez 1 2 dakikada bitecek,
Ozaman 2 dk lik keyif için banyo etmeye değmez diyip vermiyceksin bile00 Yorumla
3 ayErkeğe göre değişir ama benim libidom aşırı yüksek ve evleneceğim insandan hergün isterim onu her sabah özel bölgesini emerek uyandırırım sabah ayrı akşam ayrı cinsellik yaşarım yine de doymam bazı erkeklerde istek düşük olabilir yüksek olanlarda var benim gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 aySana tavsiyem evlenmeden önce herşeyi açık açık utanmadan konuşup anlaşmak lazım ki ilerde mutsuzluk olmasın, canın hergün seks isterse illaki kocan karşılığını vermek zorunda, yani bu konuda dişiliğini kullanıp kocanı @zdırmasını çok iyi bilmen lazım, aynı şey kocan içinde geçerli, nezaman isterse seninde mırın kırın etmeden isteklerini yapman lazım,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O istese de ben istemem her gün demeyecektin. İlerideki evliliğinde öyle bir durum inşallah yaşamazsın. Yalarsan o evliliğin bitmesi ya da aldatılman kaçınılmaz olabilir. Sen sen ol evleneceğin müstakbel eşinle uyumlu tam uyumlu ol, özellikle ten uyumu, seks uyumu, tatmin olma uyumu, cinsel ilişkilerdeki sınır uyumunuz tam olmalı. Olmazsa olmaz. Bunu sakın unutma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Evlilikte istek ve uyum karşılıklı olmalı 😌 Her gün aynı ritimde olamayabilir, önemli olan birbirinizin sınırını ve arzularını anlamak. Sevgi ve samimiyetle paylaştığınız her an değerli, ama tek taraflı beklenti bazen zorlayıcı olur 🙂
40 Yorumla
3 ayEşine bağlı istekliyse her gun degil her saat başı ister
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
3 ayYani tabii ki yapar, erkeğin görevi bu, karısını mutlu bir kadın yapmak. Hele ilk ayların heyecanıyla sabah akşam seni zevk içinde inletmek ister herhalde :)
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ay1 ay düzenli yaptıktan sonra zaten ona yeterlidir bulun bence öyle eş merak etme. Senin gibi bir kadın her eve lazım gerçekten..
İstemezse ilk 1 ay da her gün yapmak sen onu baştan çıkarmasını bildikten sonra o isteyecektir yapsın.
00 Yorumla Knk sende benim gibi doyumsuz ve istekliysen biz net aç kalıcaz hepsi limitsizim (doyumszm) diyip - bakiye çıkan oluyor 🥹
1324 Yorumla- 3 ay
Yani ama eşin doyurması şart ya yoksa gözün dışarı kayar
- 3 ay
Aynen öyle haklısın bakire misin peki yaşın kaç
- 3 ay
Yaptığın kişi sevgilinmiydi doyuruyormuydu semi
- 3 ay
Çok aşırınaxgımsın o zaman ya fbn miydi senin peki kimdi bunkişi
- 3 ay
Hm anladım şu an kim var peki doyuran boyun kilon kaç
- 3 ay
Cidden senin gibi kadın nasıl aç kalır hayret ederim ya kadının taş gibi halisin ya sekstede senden isteklisi yoktur böyleseyse fiziğin afet ya doyamaz sana kimse ya bayadır açsın ya nerede yaşıyorsunki
- 3 ay
Çok uzakmışsın ya cidden konuşalım mı peki mesaj at
- 3 ay
Basmazda zaten sen duraman ya
- 3 ay
Harbiden Kanada da mi yaşıyorsun?
- 3 ay
İyiymis New York dayım bende
- 3 ay
@Positive12 ya fake bu inanma aklı başında kız yazar mı böyle bir şey hele ki böyle abazanların olduğu bir yerde
ben de bu yaşıma kadar ona sakladım. yaşın çok genç. bu konuları düşünmek için erken. hobiler edin hayatta daha keyif alacağın şeyler var. hayat sadece bundan ibaret değil..
02 Yorumla
Soran3 ayYa değil zaten düşünmüyorum sadece ilk zamanlar dedim
3 ayBence güzel bir davranış da bulunmuşsunuz ama seks istemek için hizmete gerek yok, ben de sizin gibi kendimş ona saklasım şu an nişanlım benim gibi libodosu yüksek biri
00 Yorumla
3 ayBen de daha kimseyle ilişki yaşamadım
Kendimi karım olacak kişiye saklıyorum
Umarım senin gibi biri rast gelir
Temiz e temiz gelse ne iyi olur
Ayrıca ben de evlenince her gün s.. yapma düşüncesindeyim çünkü bunca yıldır zina olduğundan dolayı hiç yapmadığım bir şey
Kendi helalimle ilk zamanlarda her gün isterim :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
3 ayCicim ayları zaten öyle ama işler güçler vs derken artık cicim ayları da kısaldı. 1 ay. Hatta 1 hafta 10 günden sonra işler güçler, borçlar bekliyır oluyor çoğunun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
3 ayBir kadının tek isteği hergn kendini zktirmek olabilir mi yaa. Ne kadar düşürüyorsunuz değerinizi...
07 Yorumla
Soran3 ayNe abarttınız ya ilk zamanlar diyorum ayrica ben onu kullanmış oluyorum o değil
- 3 ay
Abartı değil ki. Kullanmak da değil mevzu. Biri çıkar beni kullan her gün yatarım senle söz dese mesela? Burada benim değiinmek istediğim şey kendinizi bu kadar objeleştirmemeniz. E sen onla alakası yok diyorsun bana da eyw en iyisini sen bilirsin demek düşer.
Soran3 ayBenim kriterimmi sandın sen bunu ben sadece merak ettim
- 3 ay
E sorduğun soru direkt öyle zaten. HEr gün sevişsin demişsin ne anlamamı bekliyorsun ki :D
Soran3 ayHer gün degil ilk zamanlar her gün*
- 3 ay
Zaten belli bir seviyeden sonra erkek sıkılıyor. D İlk günler olur merak etme.
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
3 ayBeni senin erkek versiyonun düşün o kadar sakındım ki bende öyle bir eş istiyorum hergün yapmak isterim evlendikten sonra ben yaparım
10 Yorumla
3 ayİlk bir ay seni düşmanı gibi sksn istiyosun. Makul bi talep
20 YorumlaZaten ilk zamanlar sen yeter desen de o tependen inmez merak etme.
Karşındaki de sağlıklı bir insan sonuçta.00 Yorumla
3 ay
Anlik adam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayBu spontane gibi gelişen bir eylem, kendiliğinden zaten oluşan şeydir. Program gibi düşünme yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen istemesen bile o ister istatistiklere göre yeni evli çiftler ilk yıl haftanın 6 günü seks yapıyormuş o 1 günde herhâlde dinleniyorlardır
00 YorumlaYapmicak kimse yoktur. Emin olabilirsin. Sen yeter ki eşini sev ve saygı duy o da sana karşılığını verecektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayhergün istesen yaparda sende azıcık onun istediği fantazilere uyum sağlaman lazım
03 Yorumla- 3 ay
ilk bir ay. doyana kadar yaparsınız
Soran3 aySaglamam.
- 3 ay
çabuk boşanırsınız
3 ayKişiden kişye değişecektir. Ben her gün yapmayı isteyecek taraftayım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
3 ayHer gün seks yapmayan yapamayan o potansiyel olmayan şeyi kalkmayanla evlenmeyin zaten
Ama. mormal olanı haftada 3 dür
Azginlar her gün yapsın00 Yorumla Hergün yapamaz, iki günde bir yapar, seninle evli olmak isterdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBende kesinlikle aynı senin düşüncedeyim ve yapmadım bende diyorum ilk bir sene falan heralde hemen hemen her gün yapılır onca yılın birikimi merakı giderilir acısını çıkartıcım diye ahshhs
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayMerak etme ilk haftadan sonra sende o da her gun istemezsiniz. Bal yiyen baldan bikarmis. Bir soz var eskilerin. Belar onu bir şey sanir amma evlendigi gun usanır diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Olmaz olmaz her gün yap Bir daha mı Geleceğim dünyaya
00 Yorumla
3 ayBen olsam her gün yapardım çünkü çok azgınım biriyim
00 Yorumlaİstendiği kadar yapmalı iki tarafta özenli olmalı bu konuda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
3 ayKeşke benden istese Ben her Allah'ın günü yaparım
00 Yorumla Aşırı derece de istekli birisine denk gelirsen günübirlik değil saat başı Kayar sana
00 YorumlaEvlenmicem ama her gün seks i cok isterdim hem de her gün her firsatta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
3 ayTemiz bir ev, sıcak bir yemek 😍😍 böyle kadın ister de seks yapılmaz mı bee
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
3 ayEvliliğin ilk yıllarında olabilir bu dediğin ama zaman geçtikçe sıradanlaşıyor
00 Yorumla
3 aySen her gün dayanabileceğine inanmıyor musun ki?
00 YorumlaŞüphen olmasın, o konuda sorun çıkaracak olan neredeyse çıkmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı.
3 ayBen isteyen tarafneşim şsteksiz ozaman hayat işkencesi başlıyor işte
00 Yorumla Umarım bende sen gibi her gün isteyen birini bulurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle sevgiliyi pamuklara sarar hergun 2-3 kere yaparim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cicim ayları dediğimiz dönemde olan bu zaten merak etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayBen de öyle diyorum ama her gün yapacak ess nerdeeee
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İç dünyasında sekse yeri olan seksi seven birine denk gelirsen yapar diğer türlü imkansız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umarım dilediğin gibi olur. Önemli bişey ama o ilgiyi gösterimi bilemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapar niye yapmasın ki kör istedi bir göz allah verdi iki göz 🤭
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayDışardan anabolik steroit almadığı sürece hiçbir erkek hergun seks yapamaz
00 Yorumla
2 ayYapmaz ben flörtumden istiyorum 5 ten sonrasına yok diyor bana göre her an yapılabilen bişey sınır olmamalı ama insanların bünyesi kaldırmıyor herkes bir olmuyor o yüzden senin istemen değil eşin de o potansiyel var mı o önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayher gün başta belki ama sonradan sıkıcı olacaktır. sende istemeyeceksin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayEğer o erkek bensem tabiki senin için elimden geleni yaparım çünkü ben istekli sınırsız bir erkeğim kadının kölesi olurum. 🤩❤️🔥🙈
00 Yorumla
3 aySeks için evlenilmez. Bu başlıktan seks için evlenilir anlamı da çıkmaz. Anladığım kadarıyla tutkulu bir insansın.(sadece cinsellik anlamında değil) Hayatı birlikte lezzetle yiyebileceğin bir insan arıyorsun. Umarım aradığını bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBen de hiç yaşamadım, evlenince normali bu olmalı bence.
Bir ömür beklediğin şey mutlu etmeli.
Çok güzel düşünüyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayHastasınız Siz bütün kadınlar böyledir evlenene kadar istekli gözükür evlendikten sonra hep başı ağrır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayİlk zamanlar yapar bence. Bende evlenince yaşıycam ilk, evlenmeden yapmam. İlk zamanlar hergün yapabilirim sanırım oda isterse tabii 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayÖlüler sanıyor ki diriler her gün helva yiyiyor seninki de o hesap 🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran3 ay😒
Gizli Üye(36-45)3 ayHayallerle yaşıyorum programının bu haftaki konuğu gizlican
02 Yorumla
Soran3 ayİlk 1 ay yapamayacaksa bilemedim. Zaten böyle isteksiz olsa ben hic istemem onu
Cevap sahibi3 aySeni duvardan duvara vurmak lazımda işte denk gelecek mi
3 ayHer gun seks isteyen kadin bulsam bac taci yaparim. Oyle bir kadina denk gelmedim. Dilerim sizde bu isteginize karsilik verecek biriyle evlenirsiniz. Güzel bir seks hayatiniz olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde bu kadar istekli kadına libidosu düşük erkek denk geliyo 😂😂
00 Yorumla- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar