Cinsel Yaşam Eşimin her gün seks yapması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yanlış anlamayın onu çok seviyorum ama sadece merak ettim, her gün illa ki oralara geliyoruz o yakınlaştığı için tüm çiftler mi böyle? Güncellemeler+1 yıl Ve bu beni sevdiği arzuladığı anlamına mı geliyorr Eşimin her gün seks yapması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yeni evli olunca hergun istemesi normal sana bir sıkıntı verirmi bilmiyorum ama gençken yapın tadını alın 0 0 Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl libidosu yüksektir ve evlilik yeni ise normal bir süre sonra bıkar tek tüke indirir karşim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabiki tüm çiftler böyle değil ama olması gereken bu bence :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha yeniyseniz normal sen birde zaman geçtikten sonra gör sen istersin o istemez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum hsdhhssnsmjdhc Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl çok oluyor kaçıncı yılki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 yaklaşık Yorumla stabecks +1 yıl çok normal Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler ☺️ Yorumla stabecks +1 yıl sende olayın zevk kısmına baksana Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normal degil. ama olumsuz bisi degil sonucta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden normal değil Yorumla hasegec +1 yıl bunun normal olmasi icin evliliklerin en az %51 inde uygulaniyor olmasi lazim. cok zor cok enerji ister zaman ister, su faturasi odemek icin para ister :)) Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl tabi normal baskasina mi gitsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka öyle bi şey mi dedim Yorumla severimsormayi +1 yıl gizli olmasn sorcaktim da neyse oyle bisi dedin demedim Yorumla Soran +1 yıl Ne soracaktin Yorumla severimsormayi +1 yıl merak ettiklerimi soru cevap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ne kadardır evlisiniz ki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaklaşık 1 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normal yeni çift arasında Yorumla Soran +1 yıl neden evlilik ilerledikce bitiyor mu da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zamanla azalıyor Yorumla Soran +1 yıl Herkeste değildir bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle oluyor herkeste... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Adam seni arzuluyor mutlu olmalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkürlerr☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip et siteyi bazı kadınlar mutsuz kocası sırtını dönüp yatıyormuş yazık onlara Yorumla
evlilikarefesinde1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeni mi evlisiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaklaşık 1 yıldir Yorumla evlilikarefesinde1 +1 yıl Amma enerjiniz varmış 😂 biz de yeni evliyiz Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tabi normal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Rice ederim ve sana tavsiyem hiç bikmadan ne zaman isterse ver yoksa pişman olursun Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Gözü başkasina kaymazsin diye Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağ ol ama ztn öyle biri değil: ) Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl 😀😀😀😀😂😂😂😂 Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Normal ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Minionica +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Nöropsikolog Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normal. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaş kaç yaa dahaa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Daha derken? 23 yaşındayım. Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Ne biliyim küçük gibi geldin de ne kadar oldu evleneli yeniyseniz olur daha hergün :) Yorumla Soran +1 yıl Yaklaşık 1 yıl Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Hmm daha dur ya istesin tadını alsın çocuk var mı onda sonra pek olmuyor da Yorumla Soran +1 yıl hayır yok Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Hmm iyiymiş tadını çıkar boşverr kaç oluyorr dm atsana bende vişeyler diyicem sonra sileriz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizde öyleyiz normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağ ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seks iyi bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ztn kötü demedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks bu arada zormu ilk kez yapicaz da Yorumla Soran +1 yıl hayır değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk kez sevgilim korkuyo Yorumla Soran +1 yıl İş sende bitiyor anlayisli davran Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jel sureuimmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yeni evli olunca hergun istemesi normal sana bir sıkıntı verirmi bilmiyorum ama gençken yapın tadını alın
libidosu yüksektir ve evlilik yeni ise normal bir süre sonra bıkar tek tüke indirir karşim
Peki teşekkürler
tabiki tüm çiftler böyle değil ama olması gereken bu bence :)
Teşekkürler ☺️
Daha yeniyseniz normal sen birde zaman geçtikten sonra gör sen istersin o istemez
Sanmıyorum hsdhhssnsmjdhc
çok oluyor kaçıncı yılki
1 yaklaşık
çok normal
Peki teşekkürler ☺️
sende olayın zevk kısmına baksana
normal degil. ama olumsuz bisi degil sonucta
Neden normal değil
bunun normal olmasi icin evliliklerin en az %51 inde uygulaniyor olmasi lazim. cok zor cok enerji ister zaman ister, su faturasi odemek icin para ister :))
tabi normal baskasina mi gitsin
Ne alaka öyle bi şey mi dedim
gizli olmasn sorcaktim da neyse oyle bisi dedin demedim
Ne soracaktin
merak ettiklerimi soru cevap
ne kadardır evlisiniz ki
Yaklaşık 1 yıl
normal yeni çift arasında
neden evlilik ilerledikce bitiyor mu da
zamanla azalıyor
Herkeste değildir bence
Öyle oluyor herkeste...
Adam seni arzuluyor mutlu olmalısın
Ya teşekkürlerr☺️☺️
Takip et siteyi bazı kadınlar mutsuz kocası sırtını dönüp yatıyormuş yazık onlara
Yeni mi evlisiniz
Yaklaşık 1 yıldir
Amma enerjiniz varmış 😂 biz de yeni evliyiz
Tabi normal
Teşekkürler
Rice ederim ve sana tavsiyem hiç bikmadan ne zaman isterse ver yoksa pişman olursun
Neden
Gözü başkasina kaymazsin diye
Anladım sağ ol ama ztn öyle biri değil: )
😀😀😀😀😂😂😂😂
Normal ya
Teşekkürler
Rica ederim :)
Normal.
Teşekkürler
Yaş kaç yaa dahaa
Daha derken? 23 yaşındayım.
Ne biliyim küçük gibi geldin de ne kadar oldu evleneli yeniyseniz olur daha hergün :)
Yaklaşık 1 yıl
Hmm daha dur ya istesin tadını alsın çocuk var mı onda sonra pek olmuyor da
hayır yok
Hmm iyiymiş tadını çıkar boşverr kaç oluyorr dm atsana bende vişeyler diyicem sonra sileriz
normal
Teşekkürler
Bizde öyleyiz normal
Anladım sağ ol
Rica ederim
seks iyi bence
Ztn kötü demedim
seks bu arada zormu ilk kez yapicaz da
hayır değil
İlk kez sevgilim korkuyo
İş sende bitiyor anlayisli davran
Jel sureuimmi