Cinsel Yaşam Sevgilim olmayan birine karşı aşırı cinsel istek duyuyorum, onun isteğini kabul etmeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Güncellemeler4 ay İnstada istek atti Sevgilim olmayan birine karşı aşırı cinsel istek duyuyorum, onun isteğini kabul etmeli miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
aryaelisa Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 4 ay Et tabiki. Kaçırma bu fırsatı. O da sana karşı boş olmamalı 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgilin varsa o ihtiyacı onla yapman iyi olmazmi diğer çocuk olmaz ne dersin 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O zaman sevgili olmanın anlamı yok. FB olarak devam et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Gece libido saatleri Mahallenin manavcısına bile istek duyarsın ak😂 0 2 Yorumla Soran 4 ay Geceyle ne alaka? herkesi kendiniz gibi abazan zannetmeyin ben uzun zamandır ona böyle hissediyorum Yorumla Cevap sahibi 4 ay Tmm👍 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kabul edebilirsin. Sevişin yani. 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etmemelisin sağlıklı değil 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dene şnsını ne kaybedersiniz 0 1 Yorumla Sortieee 4 ay Sevgilin var , bu başka erkek o zaman doğru mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay şu an sadece arkadaşlık isteği mi 0 10 Yorumla Soran 4 ay Engelledim 🤨😬 Cevap sahibi 4 ay Neden direk seks mi talep etti Soran 4 ay Hayır hesabını beğenmedim pavyon hesabı gibiydi Cevap sahibi 4 ay Anladım istek duyuyorum deyince ben farklı düşünmüş tüm Soran 4 ay Baya istek duyuyorum ondan başkasını düşünemiyorum ama onunla aşırı şeyler düşünüyorum Cevap sahibi 4 ay Aşırı şeyler neler oluyor Soran 4 ay Cinsel ilişki işte Cevap sahibi 4 ay Utangaç mısın onu anladım ayrıntılı olarak sordum Soran 4 ay Hayır Cevap sahibi 4 ay Hayır derken
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sevişmek istiyor musun? 0 0 Yorumla
HarddFB92 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. FB ol takil 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı. Neden etmeyesin? 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Düşme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Et tabiki. Kaçırma bu fırsatı. O da sana karşı boş olmamalı
Sevgilin varsa o ihtiyacı onla yapman iyi olmazmi diğer çocuk olmaz ne dersin
O zaman sevgili olmanın anlamı yok. FB olarak devam et
Gece libido saatleri Mahallenin manavcısına bile istek duyarsın ak😂
Geceyle ne alaka? herkesi kendiniz gibi abazan zannetmeyin ben uzun zamandır ona böyle hissediyorum
Tmm👍
Kabul edebilirsin. Sevişin yani.
Sevgilimden ayrıl o zaman
Sevgli olma şansınız varsa devam edin
Etmemelisin sağlıklı değil
Dene şnsını ne kaybedersiniz
Sevgilin var , bu başka erkek o zaman doğru mu
şu an sadece arkadaşlık isteği mi
Engelledim 🤨😬
Neden direk seks mi talep etti
Hayır hesabını beğenmedim pavyon hesabı gibiydi
Anladım istek duyuyorum deyince ben farklı düşünmüş tüm
Baya istek duyuyorum ondan başkasını düşünemiyorum ama onunla aşırı şeyler düşünüyorum
Aşırı şeyler neler oluyor
Cinsel ilişki işte
Utangaç mısın onu anladım ayrıntılı olarak sordum
Hayır
Hayır derken
Sevişmek istiyor musun?
Ne zamandır tanıyorsun onu
FB ol takil
Ettt
Bence etmemelisin
Sana yaziyormu
Neden etmeyesin?