Şimdi bu bana istek attı instada ben kabul edecektim ama bir sürü kadın takipçi var bende sinirlendim kabul etmedim. Aradan zaman geçti tekrar istek attı bu sefer iyice aklına düşüyor insanın neden bilmiyorum ama bakınca aşırı cinsel bir istek hissediyorum. Bu normalde olan bir şey değil. Ama yine isteğini kabul etmedim sebebiyse neden ısrarla istek attığını sordum mesajıma cevap vermedi iyice hirslandim ve isteğini sildim komple engelledim tekrar istek atamasin diye ama şu an hala aklimda
Niye gereksiz olsun bir sürü kadın takipçisi var ve hesabı açık benim cinsellik anlayisimda ucuz değildir sadece benimle olmak istemeli bir sürü kıza aynı anda cakmayi değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Canın çekmiş ilişki arzu ediyorsun güzel duygular tabiki
Bazen güçlü bir çekim olabiliyor. Normal bir durum. Ne yapmalı kısmı ise sizin tercihiniz.
Gayette normal. Çünkü yasak olan her zaman ilgi çeker..
Yasak derken adam evli felan değil bende değilim ve sevgilisi falanda yok
Hiçbişeyin değil işte bende onu diyorum. Neyi çekiyo seni tam olarak
Bazen maalesef ki oluyor böyle bir durumlar, aslında normal ama bununla başa çıkmak gerekiyor..
Bazen biz erkeklerde olan bir durum, kadınlar daha duygusal olduğu için ben çok ihtimal vermiyorum.. Demek ki az da olsa bazı kadınlarda oluyor..
Duygusallik yok djdjdj
Olmadığını anladım zaten, bir istek arzu dönemi olmuş bir çekim olmuş demek ki..
Sürekli irtibat halindeyseniz normal. İlişkinizi bir tık öteys taşıyın daha samimi olun.
Artık vücudun dolmuş
Ona ama
Tamam yani yasaksa bide o adam sana
Yasak değil bekar sevgilisi yok
O zaman neden acilmiyorsun
Şimdi bu bana istek attı instada ben kabul edecektim ama bir sürü kadın takipçi var bende sinirlendim kabul etmedim. Aradan zaman geçti tekrar istek attı bu sefer iyice aklına düşüyor insanın neden bilmiyorum ama bakınca aşırı cinsel bir istek hissediyorum. Bu normalde olan bir şey değil. Ama yine isteğini kabul etmedim sebebiyse neden ısrarla istek attığını sordum mesajıma cevap vermedi iyice hirslandim ve isteğini sildim komple engelledim tekrar istek atamasin diye ama şu an hala aklimda
Çok gereksiz bir davranış sergilemissin şu an sadece grceleri mastürbasyon yapar dusunursun
Niye gereksiz olsun bir sürü kadın takipçisi var ve hesabı açık benim cinsellik anlayisimda ucuz değildir sadece benimle olmak istemeli bir sürü kıza aynı anda cakmayi değil.
Ama adamın kafası öyle ve sen buraya gelip adama acilmayi düşünüyorsun
Engelledim😂
Mantıklı olan ama aklın orada 😁
Hayatındaki arzu yani fantezi eksikliğinden
Yani olabilir. Sevgilin var mı peki
Herkeste olan bi olay
Bende de var bu şu ara çözersen söyle
Seviyorsan git konuş bence
Dene gerçekten iyi mi diye
Yanlış biriyse uzak dur
oluyor hepimizde
Ver kurtul