Nefesini kesen, ateşini yükselten ve nabzını hızlandıran şey ne? Keyifli geceler..💫😏

#smell

Nefesini kesen, ateşini yükselten ve nabzını hızlandıran şey ne? Keyifli geceler..💫😏

#smell
Tabi ki de ona aşık olmam gerekli.. aşk olmadan kimseye karşı cinsel çekim duymam ya da arzulamam zaten.. duygular olmalı beni sevmesi ve onun bana olan duygularını kalbimde hissetmeliyim.. yani bunun için de zaten sevgilim olması lazım ama evlenmeden de cinsellik yaşamam..
Delice arzulamak icin aşk gerekir oyle boyle degil ama harbiden aşk gerekir yani gunumuzdeki seni seviyorumlar filan yaninda halt eder. Ask varsa zaten isin icinde tutkuda olur. ya da alkolu olursun libidon yukselir ve aslinda arzuladigin bir baskasiyken sehvetli bir geceyi baskasiyla geciriverir ertesi gun ne yaptim benler baslar.
Cevap
17Cevap
Sevmem gerekli belki biraz kavga hararet katabilir tutkuya arzuya
Cinsellik =aşk benim için böyle olması gerekiyor
Ellerimi tutarak konuşması, bembeyaz dişler, sahiplenici davranış ve kıskançlık, belime elini götürmesi, saçlarımı okşaması.
Kalça saplaklamayi unutmuşsun en sevdiğim ☺️🙈
Karşılıklı aşk ve tutku eğer tutkulu aşk hissediyorsam ilişkide tutkulu olur oda yatagi ısıtır alev alev yakar
O kişiyi tanıyınca biliyorsun sipariş gibi olmuyor
bakırköyden kaçmış olması gerekli. ne tarafa doğru utanayım :D
Yüz güzelligi benim için önemli degildir. Görünüş umrumda degil, Yaşlanınca güzellik kaybolacak. Önemli olan vucudunu kullanabilmesidir.
Zekasi kesinlikle cok yukseltir
Görsel olarak çok beğenmem gerekli 😃
Ruhuma hitap ediyor olması
Aşık olmak arzulanıyor olmam
Aramızda bir çekimin oluşması gerekli
karakteri etkilemesi gerekli
Konuşurken heyecanlandırmasi
Beni istemesi yeter güzel olması dürüstlük yeter
Tuzlu su ahahahahah 🤣
Aşık olmam karşılıklı bir aşk
Gözlerimin önünde soyunması yeterlidir
Ruhumu teslim alması lazım