Cinsel Yaşam Nişanda cinsel ilişki, temas vs normal mi olur mu yaşayan var mı? Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler4 ay Bkirelik onemli mi Nişanda cinsel ilişki, temas vs normal mi olur mu yaşayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazıları Nisan oldu deyip yapanlar oluyor ama sen bilirsin fazla güvenli değil 0 0 Yorumla
SanAneYaaaaa273737 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 4 ay Hoca nikahı varsa olur ama düğünden sonra daha iyi olur bence. 2 1 Yorumla Muhammes2525 4 ay Sen oyle mi yapardin Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Test sürüşü gibi bir şey 0 6 Yorumla Muhammes2525 4 ay Nasil yani Yorumla _rOmeO__ 4 ay Hiö duymadın mı Yorumla Muhammes2525 4 ay Yok Yorumla _rOmeO__ 4 ay Anladım Yorumla Muhammes2525 4 ay Kalite kontrol gibi🤣 Yorumla _rOmeO__ 4 ay Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Olmaması daha doğru 1 23 Yorumla Muhammes2525 4 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 4 ay Bir kere Müslümansaniz zaten doğru değil Ayrıca belki süreçte Allah korusun ayrılacaksıniz Bu sefer erkekte sıkıntı olmuyor ama kizda olabiliyor Yorumla Muhammes2525 4 ay Imam nikah var ise ve ates barut nasil duracak dayanamiyor ise Yorumla Cevap sahibi 4 ay İmam nikahı düğünden önce doğru değil aslında Ama varsa tabii ki eş oluyorsunuz Yorumla Muhammes2525 4 ay Imam nikah resmi nikahtan sonra mi Yorumla Muhammes2525 4 ay Önce var ise ilişki olur mu Yorumla Cevap sahibi 4 ay Varsa oluyor tabii ki sonuçta Allah katında eşsiniz Ama doğru olan ilk resmi sonra imam nikahı Yorumla Cevap sahibi 4 ay Tabi önceden kıyılmışsa sayılmaz gibi bişey yok Ama sonradan kiyilmasi daha doğru Yorumla Muhammes2525 4 ay Sen evli misin ya da boyle birsey olsa nasil yapardin Yorumla Muhammes2525 4 ay Mesela nişanliyken el ele tutusma ve öpüsme normal mi sence. Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ben istemiyorum acikcasi Bu zamana kadar bana haram olan bir erkeğin elini tutmadım hiç O yüzden ben imam nikahı sonrası olmasını daha doğru buluyorum Yorumla Muhammes2525 4 ay Sözluyken ya da nişanliyken opme sarilma koklasma olmuyacak mi yani Yorumla Muhammes2525 4 ay Haram mi oluyor Yorumla Cevap sahibi 4 ay Evet öyle oluyor Yorumla Muhammes2525 4 ay Sen ne yapardin? Yorumla Muhammes2525 4 ay Ben goruyorum instagram sozluyken el ele tutma ve sarilma, opme bunlar giriyor mu harama Yorumla Cevap sahibi 4 ay Cevabını verdim ya beyefendiİstemezdim Yorumla Muhammes2525 4 ay Haram yani sizin aile. mufazakar mi Yorumla Muhammes2525 4 ay Evlenmeyi dusunjyor musun yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ben öyleyim evet İyi geceler daha fazla yazmayın lütfen Yorumla Muhammes2525 4 ay Bilgi alisverisi Yorumla Muhammes2525 4 ay Bende sizin davranislari dogru buluyorum Yorumla Muhammes2525 4 ay Evledikten sonra her şey serbest mi ilişkide erkek istedigi zaman yapabilir yapmazsa kadin kul hakkina girmiş oluyor mu regl ve anal hariç Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur nisanlimian 0 3 Yorumla Muhammes2525 4 ay Nasil yani. acik konus Yorumla Kayacem3501 4 ay Sen nisanlimisin Yorumla Muhammes2525 4 ay Yok kanka Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. var mi öyle şeyler 0 4 Yorumla Muhammes2525 4 ay Ne gibi mesela Yorumla bensorayimmm 4 ay nişanda Yorumla Muhammes2525 4 ay Evli. misin Yorumla bensorayimmm 4 ay yoo bekarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazıları Nisan oldu deyip yapanlar oluyor ama sen bilirsin fazla güvenli değil
Hoca nikahı varsa olur ama düğünden sonra daha iyi olur bence.
Sen oyle mi yapardin
Test sürüşü gibi bir şey
Nasil yani
Hiö duymadın mı
Yok
Anladım
Kalite kontrol gibi🤣
Evet
Olmaması daha doğru
Neden
Bir kere Müslümansaniz zaten doğru değil
Ayrıca belki süreçte Allah korusun ayrılacaksıniz
Bu sefer erkekte sıkıntı olmuyor ama kizda olabiliyor
Imam nikah var ise ve ates barut nasil duracak dayanamiyor ise
İmam nikahı düğünden önce doğru değil aslında
Ama varsa tabii ki eş oluyorsunuz
Imam nikah resmi nikahtan sonra mi
Önce var ise ilişki olur mu
Varsa oluyor tabii ki sonuçta Allah katında eşsiniz
Ama doğru olan ilk resmi sonra imam nikahı
Tabi önceden kıyılmışsa sayılmaz gibi bişey yok
Ama sonradan kiyilmasi daha doğru
Sen evli misin ya da boyle birsey olsa nasil yapardin
Mesela nişanliyken el ele tutusma ve öpüsme normal mi sence.
Ben istemiyorum acikcasi
Bu zamana kadar bana haram olan bir erkeğin elini tutmadım hiç
O yüzden ben imam nikahı sonrası olmasını daha doğru buluyorum
Sözluyken ya da nişanliyken opme sarilma koklasma olmuyacak mi yani
Haram mi oluyor
Evet öyle oluyor
Sen ne yapardin?
Ben goruyorum instagram sozluyken el ele tutma ve sarilma, opme bunlar giriyor mu harama
Cevabını verdim ya beyefendi
İstemezdim
Haram yani sizin aile. mufazakar mi
Evlenmeyi dusunjyor musun yaş kaç
Ben öyleyim evet
İyi geceler daha fazla yazmayın lütfen
Bilgi alisverisi
Bende sizin davranislari dogru buluyorum
Evledikten sonra her şey serbest mi ilişkide erkek istedigi zaman yapabilir yapmazsa kadin kul hakkina girmiş oluyor mu regl ve anal hariç
Olur nisanlimian
Nasil yani. acik konus
Sen nisanlimisin
Yok kanka
var mi öyle şeyler
Ne gibi mesela
nişanda
Evli. misin
yoo bekarım