Muhafazakar biri değilim ama ne bileyim efendi beni gerçekten seven biriyle olsun istiyorum. Çıkmıyor
Cinsel hayata nasıl başladınız?
Muhafazakar biri değilim ama ne bileyim efendi beni gerçekten seven biriyle olsun istiyorum. Çıkmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 22. Flörtlerim oldu ama henüz sevgilim olmadı. Biraz seçici biriyim. Bu zamana kadar cinselliğe karşıydım ama artık istiyorum... ama doğru düzgün biri de çıkmıyor karşıma. Çıkarsa da nasıl ilerleyecek mevzu of hiç bilmiyorum. Nasıl başladınız?
Geç mi kalıyorum acaba...
30larda evlendim kimse olmadı hayatımda inanmayan çıkar belki ama eşimde öyle biri. Bence olmayacak hiriyke yaşama ilk cinsellik bağ oluşturur ve o kişi sen terk ederse bir daha ayarların düzelmez. Duygusal fiziksel ve cinsel bir şey hepsi bir arada olmalı. Bu özel güzelliği harcamk seni mutlu etmeyecek insan fıtratına göre bağlanmaya neden olan bir şey zina bu nedenle haram bana göre
Bir kız arkadaşım, sevgili değildik o sıra, buradan tanışmıştık bi gece ansızın gel diye davet etti ve birlikte olduk. Sebebini bir türlü tamamen söyletemedim, ama sadece düzgün birisiyle ilkimi yaşamadık istedim dedi. Ama asıl sebebin tamamen bu olmadığına eminim, belki de o da senin gibi bi anda kararını değiştirdi artık istiyorum diye. Senin karar değiştirmendeki sebep neydi?
Benim sorum çok ciddiydi cevap bekliyorum. Sadece öpüşmüş olmak da gülünecek bişey değiş
Değil**
Cevap
27Cevap
geç kalmıyorsun. fakat hem istediğin gibi olum he mcinsel anlamda başarılı olacağıda kesin değil. tecrubeli birini tavsiye ederim yönetilerek bu durumu yaşaman verimli olur
Geç kalmıyorsun bişeyler denemek tanınmak istemiyorsan sanal gör konuş kendini hazır hissedince ve hal edenele olursun
Anlattım sana en güvenli yolu
30 yaşında başladım 30 yaşıma kadar da doğru insanı bekledim, yıllar öncesinden hayran olduğum çok güzel bir kadınla ve özel bir günde birliktelik yaşadık. beklediğime değmemiş sanırım :)
Evet geç kalıyorsun ve hayatının en güzel yıllarını boşa harcıyorsun.
Siftah yok Sıfır kılometre elıme eldıvesız el degmedı :)
Ergenlikle birlikte malum o dinmeyen susuzluk😓
baslamadim henuz ama acelem de yok, nasil baslayacak cart curt diye de dusunmuyorum zamanı gelince olur illaki ona kafa yoramam şahsen
22 yaşına kadar illaki yüzeysel bişeyler yaşamışsındır knk yeme bizi en namuslu geçinen kızın bile oral tecrübesi var
Ben çok erken başladım sevdiğim ve uzun süreli ilişkimde oldu ilk
Güvendiğin biri yok mu flört tarzı yüzeysel yapın ileri gitmeden yetmez mi
İlla doğru insan olması şart mı? O an mutlu edebilen biri olmalı ki pişman olma..
18 de eskirtla deneyim oldu çok iyiydi
13 de başladım ilk
Bi anda gelişti her şey
İstemen doğal mastürbasyon yapınca o artiyor
16 yaşında yaptım ilk sen?
Erken yaşta evlendim
Sen bensin resmen
Yaş kaç senin
Kendine sorman gerek birkaç soru var doğru cevabı bulursun
Geç değil
Bir anlık oluyor ya
Baya çoğu sevgiliyle denedik