Hadi yapalım falan mı diyorsunuz? Açık açık seks yapalım mı? Yoksa bakışlar, dokunuşlarla mı başlıyorsunuz? 😂😂
Siz olsanız nasıl başlarsınız?
Siz olsanız nasıl başlarsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben genelde televizyon izlerken dizime yatırıyorum. dizime yatınca bacaklarını karnına doğru çekip yatıyor o şekilde. ben de o sırada bir elimle saçlarını okşuyorum diğer elimle eşofmanının üzerinden kalçasını okşarım. sıkıp bırakırım. 5-10 dk böyle devam ederim. sonra elimi eşofmanının içine sokup donun üzerinden okşamaya devam ederim. okşarken hafiften kukusunun oldugu yere bir parmagımla sürtüp bastırırım. ara ara bu bastırmayı yapıp okşamaya ve avuclamaya devam ederim belli bir süre. sonra elimi donun içine sokup o aynı şeyleri yapmaya devam ederim. diğer elimi de tek gögsüne götürüp ucunu iki parmagımın arasına sıkıştırıp hafifçe oynarım. bunu yaparken diger elimle de parmagımı kukusuna yukarda asagıya sürterim. aşagıya geldiğinde deliğin oldugu bölgeye bastırırım. bir 5 dk boyunca parmagımı tam deliğe bastırıp gevşetirim o sırada ıslanmış oluyor zaten. oradaki ıslaklıgı parmagımın ucuyla alıp klitosini sürerek ıslatırım kaygan olur klitorisi hafifçe pkşarım. yavaş yavaş kendinden geçmeye başlıyor zaten o sırada. bitirici darbe olarak ise iki parmagımı yavaşça içine sokup parmaklarımı ıslattıktan sonra ağzıma götürüp parmaklarımı emerim. bir kez daha parmaklarımı ıslatıp dudaklarına sürüp oradan emerip bunu yaparken dayanamıyor artık kucagıma atlıyor. odaya götür beni diyor :) sonra bir güzel beceriyorum..
Aynı evdeyken bir de kimse yokken aranızda bir çekim oluyor. Önce bir sarılıyor sonra dudağımı öpmeyle başlıyor genellikle. Ha bazen eve girer girmez bir yere ittirip başladığı da oldu.
Kocamla yatağa girince ben ona sırnaşırsam anlar.
Cevap
45Cevap
Önce anlaşma imzalayıp noterden onaylatıyosunuz, sonra şartlar kişilere noter onaylı tebliğ ediliyor. Anlaşılan yer be zamanda... Yok artık yahu :) bir çapkın bakış, hoş ve sıcak öpücük bile ateşler ortalığı :)
böyle odunlar var elbette kadın ve erkek iinde geçerli bu yani göz göze bakışıp bir romantizm erotizm katmak daha güzel olur yavaşça dudağa yapışmak sarılmak bu şekilde ama direk soyunup hadi yapalım diyenlerde var elbette
Gız hatçeeeeeeee diye sesleniyorum oynak bakışlarla.. oda hemen siritiyor zilli .. ihhi ihhhiii diye :)))
gel gızz baaağlim diyorum.. parmaģini agzigna goturup isiriyor utana utana.. sonra boynuna yapişip koklamaya basliyorum oyyyyşş diye.. öyle basliyoruz.. darphane gibi adamim darbeli matkap gibiyim
Hahahaha
@BeygirliPrens 😅😅😅
önce hiyet ediyon sonra sonra partnerinin karşısına geçip popona vuruyon partner bunun bir çiftleşme davetini olduğunu anlıyor ve o anki isteğine göre ya yanıtsız kalıyor ya da goril gibi eline göğsüne vurarak üstüne doğru koşmaya başlıyor :D ;P ;P
Laynnnnn 😃😂
Kıskançlik yapmıştir kesin 😃
Bastım artıyi 😉
Hadi başlayalım let's go, come on girl yeah lets do it diye başlanmıyor bu işe :) erkek kadının yanağını koklayarak, boynuna ve gerdanına iniyorsa bu iş başlamış demektir
Çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı daha yapmadım. Olmayacağı için de bilmiyorum nasıl başladıklarını
ben dırek azgın durumdda oluyorum yanımdayken opucuklerle baslıyorum sonra eller sonra ustune cıkıyorum sonra soyuuyorum sonra durmadan yalayıp 3 posta onu bosaltıp sonra ıcıne gırıp ben cakıp bosalıp 10 dakak daha durup tekrar ıccıne gırıyorum
Sevişelim diye sekse başlanmaz. Kendiliğinden oluşur.
Gayfe içerek tanışıyoruz.
Takım elbise giyerek işe girişiyoruz...
Sekste ciddiyet önemli Hâtun 😃
Dokunuslarla anlasiliyor zaten... öpüsmele basliyoo
Iki tarafın isteği ile karşılıklı dokunmayla başlar
İlk bir yaklaşma oluyor. Sarılma, öpüşme falan derken bir bakıyorsun çırılçıplaksın. Kendini o an ritme kaptırıyorsun... Efsane bir olay...
Anı yaşayarak olmalı :D Plansız. Plan kurarsan bozulur o iş :D
değişiyor.
yeri geliyor açık açık hadi sevişelim diyorum
bazende direk öperek filan
sürekli birlikteolduğun biriyse öpüşmeyle başlarsın
ilk se biraz tedirginlik olur iki tarfta gönüllüyse samanlık seyra nolur
Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek koklamak ile
Hafiften yaklasip operek dokunarak opusmeyle basliyo iste
anlatmaya başlarsam kızların yarısı ıslanır eziyet etmeyeyim şimdi :)
ortam müsaitse zaten gözler istekli olduğunu anlatıyor ve bir bakmışsınki dil dilesin :)
Ayy nasl anlatsam ki utandm 🙈😄
bakışlar ve dokunuşlar
Önce kafada kuruluyoruZ
Küçük öpücüklerle başlarım gerisi gelir zaten
bakışlar dokunuşlar, öpüşerek sarılmak :)
Başlamadım başlamıyorum
Mercedes hediye etse bile mi 😉😃
@BeygirliPrens Mercedes olsa bile
Çakma Mercedessever seni 😃😂
evlisen bekletme
Selam vererek
Şeytanın izniyle başlıyorum
kendiliğinden başlar ilişki
Bir öpücük alevlendirir :D
Seni istiyorum diye dokunarak
öpüşmeyle başlıyor hep
kapıdan gırerken baslıyoruz ahahaha