İlk önce konuşurum.. Yaşayacağımız güzel anları uzun uzun information ını veririm.. Hangi pozisyonlardan hoşlandığımı nerelerimden huylandığımı anlatırım.. Sonra evin balkonuna çıkar hava şartlarına bakar, bir parmağımı yalayıp rüzgarın yönünü hesaplarım.. Sonra evde kırılacak dökülecek şeyleri ortadan kaldırırım.. Saha ve zemini ayarladıktan hava durumunu inceledikten sonra yemeği hazırlar şarap kadehleri masaya koyar sonrasında içeceğimiz kahvenin fincanlarını hazır ederim.. Sonra bir bakarım gitmiş :)
İlk söz için de hareket için de bir standart yok bende. Duruma göre değişkenlik gösterir. Genellikle konuşarak konuyu cinselliğe çekerim niyetimi gizlerim kasten cinselliğe öekmemişim gibi yaparım yani. Konu oraya geldiğinde de partnerimi tahrik edeceğini bildiğim hareketler yaparım.
Hareket olarak da sanırım direkt olarak tahrik oldukları şeyler yaparım. Bir keresinde bir arkadaşım vardı normal şekilde geziyoduk dışarda. Kız beline dolanılmasından tahrik oluyodu ben de sürekli kasten belinden tutarak duruyodum. O arada da ya amacın ne falan gibi şeyler diyodu yukardaki gibi amacımı ne kadar bariz olsa da yine de açık etmemeye çalışarak konuşup demagoji yapıyodum. En sonunda iyice tahrik olacak ki...
kızla baş başa kalıysam eğer sohbet muhabbet ederim :) sonra hafiften koluna elimi sürterim boynundan öpecek gibi yapıp kulağına hafiften güzel bir söz söylerim ;) kız bana baktığı zaman gülümser göz atarım sonra dudağından öpecek gibi yaklaşırım kız çekilmezse yavaşça ufak bir öpücük alırım :) sonra baktım karşılık geliyor yavaş yavaş ön sevişmeyi başlatırım kızı gevşetirim bana kendisini bırakmasını sağlarım sonrada acele etmeden yavaş yavaş derine daha derine :D
Öküz erkekler biraz kibar olun ne o öyle ben olsam kucağıma yatırırım gözlerine bakarak biraz saçlarını okşarım güzel sözler söylerim iyiki yanımdasın sana sahip olduğum için çok şanslıyım falan filan sonrada eğlenelim mi biraz ne dersin derim o da hayır diyemez tabi bana 😋😋
Sevişmenin ve cinselliğin anahtarı ve kilidi öpüşmedir. Öpüşürken öpüşmeyi uzattığında ve dokunmalar başladığında iş cinselliğe doğru gider.. Öpüşme sevişmeye döner ; sevişme , öpüşme esnasında yavaş yavaş üstler çıkar erkek kızınkini sıyırır , kızda erkeğinkini. Sonra zaten o heyecan - o arzuyla kendini tutabilene aşkolsun.. 😂👍👍
@Thisispossible Yavaş yavaş başla. Önce hareket ettirmeden alışmaya çalış. Çok da zorlama ama olur mu neme lazım :) Kolay gelsin. Sorun olursa buralardayım.
Ana bağlı. Hep aynı şekilde başlamakta bence sıkıcı. Sürekli farklı yaklaşımlar daha hoş. Tekrara bağlayan her şey bir yerden sonra sıkar. O an içimden ne geçiyorsa onu yaparım. Fantezilerim oldukça bol.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kucağına oturarak veya sürtünerek veya dudaklarına yapışarak
Kulaktan yanaşır boynunda sıcaklığımı hissettiririm. kulak altından bir öpücük kondurup boynundan yukarı çıkar dudaklarına bir ısırık kondururum. yeterli mi başlangıç için.
Cinsel ilişki sözlü başlatilmaz ki övgü dolu sözler söylenirken dudaklar birleşir ve dudakların ateşi heyecanı tüm bedeni Sarar erkek sertleşirken kadın ise ıslanmaya başlar.
Duruma gore degisir. Bazen gozlerine arzulu bakisiklar, bazen bileklerinden avuc icine dogru dokunuslar, kucuk opucukler, direk dudaklarinada yapisabilirim. Genelde soz ile baslamam vucut dili daha ideal bu konu icin.
İki tarafin da sonucta istekleri ve duygulari onemli. Sonucta bu bir gorev degil bir sanat. Bundan dolayi karsiya olan ilgi ve duyulan sevgi de belli ettirebilecek sekilde, o zamanin ve mekanin ambiyansina uyum saglanarak baslatilmali.
Belinden sarılıp üzerine gelerek, Ufak ufak dokunuşlarla, Direk okşamaya başlayarak, Direk dudaklarını öperek, Kelimelerle olabilir Bazen ise susarak ve bakarak. Bunların biriyle, başlatırım
Eğer yatakdaysak arkasindan sarilir be göbek kismini kasıklarini bacaklarini oksayarak arkadan hisetirerek surtunurum. Eger uyumuyorsa oturup kucagima onu oturtur ve kalinca hissetmesini saglarim belinden tutup bastrarak surter boynunu emerim
En İyi Cevaplar