Hadi yapalım falan mı diyorsunuz? Açık açık seks yapalım mı? Yoksa bakışlar, dokunuşlarla mı başlıyorsunuz?
Siz olsanız nasıl başlarsınız?
Siz olsanız nasıl başlarsınız?
Fark ediyorsun ya önce yavaş yavaş öpüşmeye başlıyorsun sonra yavaş yavaş karşı taraf senin vücuduna dokunmaya başlıyor sen onun vücuduna dokunmaya başlıyorsun derken öpüşmeler gittikçe daha böyle duygusallıktan daha çok erotik bir hal almaya başlıyor sonra da devamı geliyor zaten bir bakıyorsun soyunmuşsun.
Temas önemli tabi dokunarak başlayıp dudaklarla devam edip heyecanına kapılmayıp yapabiliyorsa tam birleşme bu 30 saniye da sürebilir 1 saatte insan insana göre değişkenlik gösterebilir
Cevap
26Cevap
Spontane en güzeli, özlediysen gider biraz yanaşırsın temas edersin istediğini belli edersin böylelikle gelişir
Bakışlar dokunuşlar güzel ve azdirici ses tonu aynı şekilde kelimeler. Vs vs vs. Başlangıçta yavaş yavaş...
İki tarafta arzulayip şakalaşırken dudaklar birleşir eller kollar sarılır sonrasında yavaş yavaş soyunarak ilişkiye kadar gidilir
15/20 yaş arasındayken bir araya geldiğimizde konuşmaz direk işe koyulurduk:) işi bilmiyorduk o zamanlar. şimdiler de sanata dönüştürüyoruz.:))
Hatırlamıyorum sevgilim olunca ya da evlenince hatırlarım yedi yıla yakın yalnızım
Bakış , dokunuşla başlar kulağına fısıldadığın seni istiyorumla ateşlenir :))
1_İlk önce abdest alınır
2_...
3_
4_
5_
Vuruşakmı ey Dadaloğlu derim oda çek kılıcını zalım der böylece başlamış olur
Seks istediğimi belli ediyorum dokunuyorum okşuyorum
Söze dökmeye gerek yok, kendiliğinden başlıyor işte.
Bazen direk konuşarak bazen bi bakış bi öpücük vs..
Bazen dokunuyorum sakaciktan sonra surtuyorum zaten opme etme derken ustumde
opsmeyle baslar tabiki
Hafif öpücük ler ardından öpüşme ve gerisi kendiliğinden geliyor hadi yapalim. demiyoruz
İki taraf birbirine istediğini belli eder hop yatak😂😂
Dokunuşlar öpüşmeler nabız yükselterek başlarım
Kendiliğinden gelişen birşy ya
Direk şak şak yapılır
Dokunuş okşayarak falan
Anlık gelişiyor sert veya soft
O an istekler anlasiliyot
Aniden başlaması daha iyi karşılık gelirse başlar
Tavla oynuyorlar
direkt dudaga yapisip
Direkt yatağa
Bir anda olur