Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiye girmek için biri nasil bulunur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Sadece seks yapmak için birini nasıl bulabilirim Cinsel ilişkiye girmek için biri nasil bulunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Örneğin gizli kullanıcı olarak sormayıp mesajlarını açık bıraksaydın 5 dk içinde yüz kadar seçeneğin olabilirdi. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mesela buradan yaz hemen seni bulurlar merak etmeama adam gibi kadın düşünen değer veren şımartan kendini değil kadını düşünen arıyorsan aklını kullanacaksın 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Aman kardeşim sakın. Manyak dolu. normal arkadaş olarak takıldığın insanlar bu işler için biçilmiş kaftandır 0 0 Yorumla
Cinciiii Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Ben öyle birini bulamadım öyle diyenler iki gün sonra evlilik tantanası yapmaya başlıyor..Belki sen bulursun. 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dikkat dikkat KS halkı bu kız için damızlık erkek arıyoruz ilişkiye girmek isteyenlere duyurulur..🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olmak istedigin kisiye gidersin dersin ki sen ben ciftlesmek sen beni yemek ben seni yemek dersin olur 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Burdan yaptığın ilan ile birileri ile sohbet et biraz tanı sanal takıl biraz sonra aklına yatarsa görüşürsün. 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Dersine calış başka şeylere odaklan... ben de şu an yanıyorum ama evlenmeyi bekliyorum 1 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yaş kaç iş güç ne? güvenilir bi kadın mısın? bunların hepsi kriter. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bir bara git beğendiğin birisinin gözlerine bir kaç saniye bak işlem tamam ortalık abaza dolu 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Deme öyle seyler evinin kapısını kırarlar valla😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öncelikle güvenilir birisi olmalı sonrasında temiz olgun ve tecrübeli birisi. Senin gibi amacı için buluşup asla rahatsız etmemeli. Kendimi tarif etmiş gibi oldum ama doğrular 😉 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Güven ilişkisi kurmalısın. Evli erkekler bu iş için biçilmiş kaftan 0 2 Yorumla __Mira63 +1 yıl Evli erkekler daha mi cok yapiyor? Yorumla softpowerr +1 yıl @__Mira63 daha çok zevk verir evli erkekler. Ayrıca ayrılmak istediğin zaman başına bela olmaz Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 68 tane yazan erkekten birisini tanıya bilirsin bende 69. olarak yazıyorum akdjaskd 0 0 Yorumla
Lycian48 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Burdan bulabilirsin eğer yaşadığın yere yakın birini bulabilirsen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herhangi sevdiğin hosuna giden birisi yok mu seninle ilgilenen falan 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Burdan bulursun kesin ama. Güvenli bilgili tecrübeli biri olsun diller et 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ksdekiler şimmmdi yardımcı olucak sana 6 1 Yorumla _stetoskop +1 yıl kesinlikle 😊 Yorumla
trakyalierkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Ararsan bulursun. Tavsiyem dikkatli seçmen. Güven açısından 0 0 Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. tinder happn gibi uygulamalara bakıyorum genelde ama sivas da o potansiyel yok bulamıyorum :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk hoslandigin falan var mı 7 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O. zmn sokatta ilk. kisiye teklif et amca yasli farketmez et gitsin djkddk cidden yap Yorumla HeadSh0t +1 yıl Hemen sokaktan ilk cevirdigi de olmaz ki 😊 Yorumla siyahcorap +1 yıl hoşalananla yapılmaz bu güvendiği kişi ile yapılmalı. Yorumla
ZbiliGonzalesZ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Güzel bulduğun güvenli birisine teklif edersin eğer cesaretliysen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hay senin ilgi çekme çabanı sklsınler 🤲 4 1 Yorumla _stetoskop +1 yıl bence o başka şeyin sklmesin istiyor 😊 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Bu gönderinin altına mesaj atman yeterli :) 0 0 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Ben de arayıştayim bakalım bu libidom Tavan etti 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. bi kız için bu çok zor değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önce yeri söyle büyük istersen gel 0 0 Yorumla
Solmez0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sen elini salla 1500 erkek bulursun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne zaman istersen yazabilirsiniz sx yaparım hayvanlasmadan güzel sohbet ederek 😘🌹😎 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Burdan basla konuş anlasirsaniz reele tasirsin 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Elini salla ellisi gelir 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kolay o bn bi ara çok denk geliyordum 0 0 Yorumla
Ehrimen696 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok şanslısın buldun bile 0 1 Yorumla Ehrimen696 +1 yıl 😅😅 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türkiye o konuda cennet kimi istersen var 0 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Açık sorsaydin burdan 100 kişi gelirdi 🤣🤣 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kadının buna ulaşması daha kolay aslında 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sıra oluşur inan bana 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. sosyal çevrenden 0 0 Yorumla
farukbzn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hoşlandığın kişi ile iletişime geçmekle başla işe. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Örneğin gizli kullanıcı olarak sormayıp mesajlarını açık bıraksaydın 5 dk içinde yüz kadar seçeneğin olabilirdi.
mesela buradan yaz hemen seni bulurlar merak etme
ama adam gibi kadın düşünen değer veren şımartan kendini değil kadını düşünen arıyorsan aklını kullanacaksın
Aman kardeşim sakın. Manyak dolu.
normal arkadaş olarak takıldığın insanlar bu işler için biçilmiş kaftandır
Ben öyle birini bulamadım öyle diyenler iki gün sonra evlilik tantanası yapmaya başlıyor..
Belki sen bulursun.
Dikkat dikkat KS halkı bu kız için damızlık erkek arıyoruz ilişkiye girmek isteyenlere duyurulur..🤣🤣🤣
olmak istedigin kisiye gidersin dersin ki sen ben ciftlesmek sen beni yemek ben seni yemek dersin olur
Burdan yaptığın ilan ile birileri ile sohbet et biraz tanı sanal takıl biraz sonra aklına yatarsa görüşürsün.
Dersine calış başka şeylere odaklan... ben de şu an yanıyorum ama evlenmeyi bekliyorum
yaş kaç iş güç ne? güvenilir bi kadın mısın? bunların hepsi kriter.
bir bara git beğendiğin birisinin gözlerine bir kaç saniye bak işlem tamam ortalık abaza dolu
Deme öyle seyler evinin kapısını kırarlar valla😂😂
Öncelikle güvenilir birisi olmalı sonrasında temiz olgun ve tecrübeli birisi. Senin gibi amacı için buluşup asla rahatsız etmemeli. Kendimi tarif etmiş gibi oldum ama doğrular 😉
Güven ilişkisi kurmalısın. Evli erkekler bu iş için biçilmiş kaftan
Evli erkekler daha mi cok yapiyor?
@__Mira63 daha çok zevk verir evli erkekler. Ayrıca ayrılmak istediğin zaman başına bela olmaz
68 tane yazan erkekten birisini tanıya bilirsin bende 69. olarak yazıyorum akdjaskd
Burdan bulabilirsin eğer yaşadığın yere yakın birini bulabilirsen
Herhangi sevdiğin hosuna giden birisi yok mu seninle ilgilenen falan
Nerde yaşıyorsun en önemli nokta bu ve ne arıyorsun tam olarak
Burdan bulursun kesin ama. Güvenli bilgili tecrübeli biri olsun diller et
ksdekiler şimmmdi yardımcı olucak sana
kesinlikle 😊
Ararsan bulursun. Tavsiyem dikkatli seçmen. Güven açısından
tinder happn gibi uygulamalara bakıyorum genelde ama sivas da o potansiyel yok bulamıyorum :))
Knk hoslandigin falan var mı
Yok.
O. zmn sokatta ilk. kisiye teklif et amca yasli farketmez et gitsin djkddk cidden yap
Hemen sokaktan ilk cevirdigi de olmaz ki 😊
hoşalananla yapılmaz bu güvendiği kişi ile yapılmalı.
boş ver iliskiyi uzun sureler orala ne dersin?
Güzel bulduğun güvenli birisine teklif edersin eğer cesaretliysen
Hay senin ilgi çekme çabanı sklsınler 🤲
bence o başka şeyin sklmesin istiyor 😊
Bu gönderinin altına mesaj atman yeterli :)
Burada bol bol bulursun 😂😊😂
Ben de arayıştayim bakalım bu libidom Tavan etti
Burası uygun yer atlayan çok olur
bi kız için bu çok zor değil
Önce yeri söyle büyük istersen gel
Sen elini salla 1500 erkek bulursun.
Seç buradan işte mesela
Bara git gözüne kestirdiğine ışık ver
Burasi dolu sec begen al😂
Aynı şehirde yaşıyorsak konuşabiliriz nerde yaşıyorsun?
Ne zaman istersen yazabilirsiniz sx yaparım hayvanlasmadan güzel sohbet ederek 😘🌹😎
Mesela bana y*zabilirsin :)
Burdan basla konuş anlasirsaniz reele tasirsin
Elini salla ellisi gelir
Kolay o bn bi ara çok denk geliyordum
Çok şanslısın buldun bile
😅😅
Burdan bulcan nerden bulcan başka
uyma nefsine..
Sevgili ol
Türkiye o konuda cennet kimi istersen var
şu an mesaj kutuna yazmıştırlar , çoktan.
Açık sorsaydin burdan 100 kişi gelirdi 🤣🤣
Kızlar için bu sorun olmasa gerek.
Banada lazım nerde yasıyorsun
Oral yapacaksam yalicaksam hayır demem
Emin ol burada bile bulursun
Kadının buna ulaşması daha kolay aslında
Sıra oluşur inan bana
sosyal çevrenden
her yerde bulurusun
Her yer dolu
Plaka yaz özel
Hoşlandığın kişi ile iletişime geçmekle başla işe.
mesaj atmayı deneyebilirsin