Beyler Bayanlar sevgilinizle sekse nasıl başlarsınız ?...
Ön sevişme ile
Oral ile (direk olarak orala geçmek)
Direk ilişkiye girerek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ön sevişme olmadan sevişme olmaz, gerçi ben kız arkadaşımla vajinal olarak ilişki yaşamadım, sadece sevgililer gününde göğüslerini açtı ben uçlarını emip sıktım, o güne özeldi :) vajinal olarak ilk önce vajina yalanarak uyarılmalı klitoris okşanmalıdır ki bayan tamamen sevişmeye hazır olsun. Çünkü klitoristeki cinsel duyu hücre sayısı erkeğin penisinkinden 2 kat daha falza, bizim glans bölgesinde 2000 kadar, klitoriste ise 4000 kadar sinir ucu var. Bayan göğüs uçlarında hatta areola'larda (meme ucunun etrafındaki koyu kahverengi halka) bile sinir ucu sayısı 2000-2500 kadardır. 4 yıldır sevgilimle çıkıyoruz ancak bekaretine dokunmadım, dokunmak istemiyorum evlenmeyi bekliyorum. Biz sadece göğüsler hizasında takılırız, bunun dışında bir durum şimdilik söz konusu değil.
herzaman ön sevişme neden çünkü seks sadece erkekler için değil ayrıetten kadınlar içindir ön sevişme o güb daha fazla haz verir daha önce yaşamadım ama bu yani
Cevap
13Cevap
ön sevişme- oral - pozisyon şeklinde gelişir. hiç değişmez ;)
harbi KS nin tadı tuzu kalmadı artık biraz özeliniz olsun be bu kadarda merak etmeyin.
ne kadar iyi hazırlarsan o kadar iyi olur ön sevişme şart
Ön sevişme olmadan hoşuma gitmiyor. En az 30 dakika olmalı
bi kaç ay ayrı düşmüşşek direk ilişkiii ön sevısmeyı sonra yaparz
Önce damlatacağım mumları hazırlarım.
Ilk once uzun bir on sevisme sonrasinda oral:))
dibine kadar alıyormusun ağzına
Önce ön sevişme sonra oral
Bazen Direk Oralla Baslama Hissi Cok Ağır Basıyor
dudaklardan ve bütün vuvudunu keşfetmek :)))))
sevgili olunca ilkk ön sevişme tabi
Eline veriyorum ilk önce
unuttum
aaaa
kelimelerle
ön sevişme
sevişerek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar