Selam KS ahalisi! Bugün İstanbul'da serin bir hava var. Bu serin havada ve nemli yaz gününde ateşinizi azıcık yükselteyim dedim. Hepimizin cinsel zevkleri ve beğenileri farklı elbette. Herkesin hayal dünyası da çok farklı ve geniş olabiliyor. Sizin seks ateşinizi yakan davranış veya hareket nedir? 🔥🔥Neyle başlayan cinsel aktivite ateşinizi zirveye taşır?
Yağmurlu kasvetli havalarda tek öpücük bile yeterli olabilir benim için çünkü burada hava tam anlamıyla öyle ve ben bu havaları seviyorum yaz! sıcak! nem!.. bunlar aksine libidomu düşürüyor
Dışardaysak bir dokunuşla olabiilirdi özel bir yemekteysek masa altından bir dokunuşla olabilirdi vs vs parkta veya açık alandaysak dokunuştan bir tık ilerisi yaşanması heyecanlı olurdu. Evdeysek seksi kıyafetlerle üzerinde pikeyle yatakta bu serin havadaaa mis gibi yatıyorken parmağını yüzünde dudak kenarlarında dudaklarında gezdirip öpüşmeye başlamak hafif hafif boynunu yalamak o esnada imalı imalı kulağına bir şeyler fısıldamak aynı zamanda nefesini de kulağında hissettirmek ve penisini okşamak🔥 Tekrar öpüşmek ellerinin özel bölgeye ufak dokunuşlara devam etmesi ve birden hırslanıp öpüşüyorken dudaklarını ısırıp partnerin üzerine çıkmak dudaklarını öpüp dudaklarını öpecekken partnerden dudakları kaçırmak iyice çileden çıkartmak ve öylece devam etmek. Ateşli kadın olmayı seviyorum zaten fanteziler seksi dokunuşlar partnerimi yükseltmek benden sorulur.
Ben de yağmur yağarken onu düşündüm bugün. Ne vardı da bir sevdiğim olsaydı yağmurlu havayı evde sarılarak öpüşerek geçirseydik dedim..😓 sarılsaydı öpseydi boynumdan hemen erirdim..
Öyle sıradan bi kızla olmaz evlendiğim kadınla yapabilirim bu işii😂 Her an her şeyle en ufak dokunuşla başlayabilir😂 mesela mutfakta aniden hırrrr😂 içim bi değişik oldu😊
Kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım ama sakin bir ortamda, güzel bakışmalar ve küçük öpücüklerle başlamasını isterdim.