- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayYengeç burcuyum boğa ve akrep ile çok iyi uyum sağladigini söylüyor astroloji boğayı doğru demiş 😂 ama diğerini tecrübe etmediğim için bilmiyorum
26 Yorumla- 4 ay
Boğaları ben de severim zevkli insanlar 😂
- 4 ay
Çok kaliteli ve zeki insanlardır bir okadar da sahiplenme koruma iç güdüsü vardır vicdanlı ve duyarlı olurlar
- 4 ay
Kesinlikle öyle, baba gibi insanlar
- 4 ay
Kesinlikle öyle 👍 şevkat ve güven verirler
- 4 ay
Biliyorum evet, abim boğa burcu. Abim değil babam gibidir, çok şanslı hissederim kendimi o konuda, Allah a şükür ederim 🤣🤣🤣
- 4 ay
Boğa burcu arayışın varda buradayım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayAslan burcuyla anlaşmayı tercih ediyorum. Terazi burcu erkekleri kadina değer vermiyorlar. Bunları tercih etmiyorum. Ben Aslan ve yükselen boğa erkeği diyorum.
70 Yorumla
4 ayYok artık ya öyle bir farklılık da mı oluyormuş hiç bilmiyorum anlamam zaten:))
529 Yorumla- 4 ay
Günlük soru hakkımı tamamlıyayım diye sordum yoksa normal burçla anlaşılmaz pek bu konular 😂😂
- 4 ay
Ben gerçek sandım biliyor musun Bendeki saflık derecesi😂😂😂
- 4 ay
Neyi gerçek sandın kız 😂
- 4 ay
Cinsellikte burçların anlaşmasını yani ne yapacağız Sen balıksın Ben seninle anlaşamıyorum mı diyeceğiz O noktaya geldikten sonra ne yapabiliriz😂
- 4 ay
O noktaya gelmeden önce bakman lazım😂😂😂
- 4 ay
Nasil anlican nereden anlaşılır ki 🤷♀️Hayır gerekli de değil alakam da yok sadece merak gerçekten var mı fal açayım en iyisi😅
- 4 ay
Yapay zekaya doğum haritası falan baktırıyorum ben, uyuma falan bakıyor. Doğru çıkıyor genelde 🤣🤣🤣
- 4 ay
Yaaa kizim Delisin sen😅
- 4 ay
Cinsellik konusuna baksam da hiç yaşamadım ama ilişkisel olarak doğru çıkarıyor 🤣🤣🤣
- 4 ay
Evet var biraz delilik 🤣🤣
- 4 ay
Nasıl yapıyorsun onun doğum tarihini kendi doğum tarihini mi yazıyorsun
- 4 ay
doğum tarihi yeri saati karşılıklı yazıyorsun o bakıyor. Bazen yanlış yapabiliyor. Dikkat etmek lazım. Alıştığım için artık iyi bakıyorum ben 🤣
- 4 ay
Yeri derken onun nerede doğduğunu bilmiyorum ki saatini de bilmiyorum
- 4 ay
İstanbul İzmir falan gibi yani doğduğu şehir. Doğum saatini tam bilmesen de yaklaşık bilmek iyi olur
- 4 ay
Doğum tarihlerinden yaptım biraz önce aynısı çıktı biliyor musun O kırılganda onu sevmediğimi değer vermediğimi düşünmüştü Ben de oğlak odun ifade edememiştim çok enteresan
- 4 ay
Detayları bilsen ve onları da versen çok daha detaylı bilgiler çıkarıyor ve hepsi doğru çıkıyor genelde. Ben de çok şaşırıyorum.
- 4 ay
Bilmiyorum ki sadece İzmir onu biliyorum birde doğum tarihi
- 4 ay
Burcu ne balık mı
- 4 ay
Yengec
- 4 ay
Aaaa bendenmiş 😂😂 sen niye bana sormuyorsun 😂
- 4 ay
Anlat o zaman hadi
- 4 ay
Kaç yaşında bu adam, ne kadar ilişkiniz sürdü. Önceden evlenmiş mi nerde tanıştınız falan bunları bilmem lazım. İstersen burdan istersen özelden anlat
- 4 ay
O kadar mi lazim uzun işmiş yaa ama benim yemek yapmam lazım kalmam lazim buradan sonra yazayim sana
- 4 ay
Yengeçler farklı farklı olayı anlamadan dinlemeden ne diyeyim adama ben, günahını almayayım tanımadığım adamın 😂
- 4 ay
İstediğin zaman istediğin yerden anlat
- 4 ay
tamam bacımsu ben kacar :))
- 4 ay
baysss :))
- 4 ay
Teşekkürler bacimsuuuuu:))
- 4 ay
Ricalar canimsuuuu:))
4 ayHiç bilmiyorum ama öğrenmek isterim. Varsa öğretecek ve farkina varmamö sağlayacak biri buyursun yazsın. Başak burcuyum bu arada
113 Yorumla- 4 ay
Başaklar çok zor insanlar ya hiçbir şeyi beğenmiyorlar, hiç memnun olmuyorlar😂
- 4 ay
Cinsel anlamda bence tatmin ederim ki etmisliğim var. Tatmin olma konusuna gelirken gayette beğeniyorim yani 🤣 ama sanaldan deneyimlemedim deneyimlemek isterim nasıl oluyor diye
- 4 ay
Mars burcuyla daha alakalı aslında cinsellik, çok daha fazla detay veriyor. Normal burcun pek ilgisi yok. Mars burcun farklıdır yüksek ihtimal 😂
- 4 ay
Hiç bilmiyorum mars burçlarını falan sadece kendimi ve kendimden küçüğümü bilirim hahahahaha
- 4 ay
Yeter yeter daha neler öğrenirsin 🤣🤣🤣
- 4 ay
Siz baya bilgi sahibi birisiniz sanırsam siz öğretebilir misini? Veya burvunuz ve sizin cinsel hayatınızla ilgili de konuşabilir merak ettim kendizi nasıl yorumluyotsunuz diyr😅
- 4 ay
Sanaldan kişilerle cinsellik konuşmuyorum maalesef 😂 Burç konusunu konuşurum ama senin burçla ilgin yok, varmış gibi yapıp konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıcan falan hiç girmem o konulara 😂
- 4 ay
Engellersin. Yani ben sizin gorusunuzu merak ediyorum, tabi cinsellik bazen gerekli oluyor fakat istemeyeni zorlayacak halim yok ki😅 onu istemezsiniz ama cidden sizin görüşünüzü merak ediyorum eğer sizinde onayınız varsa konuşmak isterim açıkçası.
- 4 ay
Neyin görüşü, bilmem neyinin nasıl olduğunun görüşü mü 🤣🤣🤣
- 4 ay
Teklifi sundum artık gerisi sizde fesat olarak mı algılarsınız bilemem size mesaj olarak iletiyorum cevaplamak isterseniz ve konuşmak isterseniz sizin tercihiniz.
- 4 ay
Atamıyormuşum her neyse soruyu sorayım isterseniz yazarsınız. Sorum şu ki mesela siz hangi burçsunuz? Sizin burcunuzun özelliği bu konularda nasıl oluyor? Başak burçlarına uygun kisiler ne olur ve başak burçlarının özellikleri ne oluyor? Vb.
- 4 ay
Genel haritanıza bakılması lazım onun için de doğum saati doğum tarihi ve yeri lazım
- 4 ay
Tamam öğrenmek isterim açıkçası ama sadece size söylerim bu bilgilero burada olmaz tabi😅 yani yorumlarda tabi isterseniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 4 ayburçlara inanmıyorum zaten ilgisi de yok.
20 Yorumla
4 ayBen Güneş Akrep Yükselen Oğlak Ay Aslan Merkür Akrep Venüs Akrep Mars kova olarak cinsel uyum da en çok uyumlu olduğum boğa kadını diyorum zevklerimiz tartışılmaz mizacımız aynı ve aynı ten uyumuna sahibiz Ruh eşi diyebilirim çünkü Akrep burcu olarak Akrep stelyumu baskın doğum haritamda benim için ilişki de güven sevgi saygı sadakat kesinlikle önemli zaten bunlar olduğu zaman karşılıklı duygular çok yoğun oluyor ve cinsellikte duygusal seks o anki tutkuyla muhteşem zevkli ve sonu mutlu bitiyor Allahtan diliyorum ki nasipse hayırlısıyla bunu sevdiğim kadın hayat arkadaşımla yaşamak istiyorum 🥰🦂❤️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
4 ayHiç bir fikrim yok... burçlarla bu siteye girmeden önce bilgim dahi olmadigi için :))
111 Yorumla- 4 ay
Erkek olunca bir de yaş gereği normal bilmemen 😂
- 4 ay
Yaslisin mi dedin sen bana :))
- 4 ay
Yaşlı değilsin sadece benden bir tık büyüksün 😂😂
- 4 ay
Bir tık mi :)))))... ayrıca biliyorum ama işime gelmiyor belki bilmek :)
- 4 ay
Üzülme diye bir tık dedim 🤣🤣🤣 Senin hiçbir şey işine gelmiyor 🤣🤣
- 4 ay
Üzüldüm ama artık çok geç...:))... Yo gelen anlar oluyor ama nadir işte :)
- 4 ay
Tamam üzül o zaman😂😂😂
- 4 ay
Vay be.. işte memleketlim diyorsun seni o vuruyor.. zalim hayat :))
- 4 ay
Hayatın gerçekleri bunlar, benim için 18 yaşındasın ama hayat için biraz büyüksün 😂😂
- 4 ay
Vay be öyleyse yıkıl deniz..:)).. ben halimden memnunum ya.. hiç ufakta vs olmak istemem.. iyi böyle :))
- 4 ay
Ben de memnunum ya, her halimizle güzeliz biz şekerim :))
Gizli Üye(30-35)4 ayTek Aslan burcuyla beraber oldum boğaya göre pasif baya
914 Yorumla- 4 ay
Akreple beraber olsan ne oluyor dersin :(
Cevap sahibi4 ayMaalesef prensiplerime aykırı evli olmadığım insanla olmam 🙋
Cevap sahibi4 ayBu teklifi sürekli olarak alıyorum ama dediğim gibi istemiyorum iyi günler 🙋
- 4 ay
Teşekkür ederim
- 4 ay
Bu teklife verecegin cvp bu olmamaliydi haslamalydin bence
Cevap sahibi4 ayBoğa burçlarınin çoğu nazik olur ben kolay kolay sinirlenmem genelde çok sakin ve saygiliyimdir
- 4 ay
Sana saygisizca yazilsa bile böyle misin?
- 4 ay
@Berceste01 saygısızca yazmadım ve sonundada uzatmayıp teşekkür ettim lütfen konuyu saptırmayın
- 4 ay
Yasakmiaşk ayni teklifi bir başkasi annenize veya kizkardeşinize yazsa bu kadar edebi bir şekilde durabilir miydiniz peki?
- 4 ay
Ve sen gizli üye birisi senin özel alanına bu şekilde girdigi zaman sesinizi cikarmiyorsaniz o zaman gelen giden herkes o guzelim bahçenizi çigneyebilir. Bunun sakinlik ya da burcunuzla alakasi yok kisiliginizle alakali bir durum. Gerçekten üzücü hic tepki vermemeniz üzücü
Cevap sahibi4 ayÖncelikle terbiyeni takinip kimsenin kişiliği hakkında konuşup terbiyesizlik yapma sen alisabilirsin kö pek muamelesi görmeye herşeyde ben cizgimi asmiyorum ki o beyefendide aşmadi haa biraz ısrar etmiş olsa o zaman tepkimin fazlasını gorurur fazlasıyla pişman ederdim kısaca yargılama daha fazlada havlama
Cevap sahibi4 ayBenim namusum hakkında sanada söz söylemek düşmez biraz küfür edip carlamadim diye beni namusuz ilan edemezssin lafını bil öyle konus
- 4 ay
Onu ben demiyorum onu sana o teklifi yapan beyfendi söyledi ona kizacagina bana mi kiziyorsun gerçekten
- 4 ay
Neyse peki bildigin gibi devam et. Anlasilan ne desek sen haklisin.
2 ayAçıkçası burçlarla cinsel uyumluluk konusunda çok inanmıyorum ama eğer söyleyecek olursam, içine çok şey yutan ve hassas olan insanlarla anlaşmanın daha kolay olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Ben yatakta burcu zerre s. kleyen bir erkek olduğunu sanmıyorum. Ben önemserim diyen erkek hayatının en büyük yalanını söylemiştir inanma !
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Akrep burcuyum kimle daha iyi anlaşırım bilgim yok.. burcuna göre şu burçla iyi bu burçla kötü demekte pek mantıklı gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHiç seks yapmadım ama ikizler hangi burçla anlaşıyor acaba
17 Yorumla- 4 ay
İkizler herkesle anlaşıyor ya 🤣🤣
Cevap sahibi4 ayGenelde normal tanışma anında ikizler deyince engel bile yiyebiliyorum ama sekste anlaşabiliyorsak süpermiş 🤣🤣
- 4 ay
Siz anlaşıyorsunuz sadece işte başkaları sizi istemiyor 😂😂😂
Cevap sahibi4 ayİşte işte en büyük problem de bu değil mi 🤣🤣
+selam
-selam
+burcun ne?
-ikizler
Pp gitti 🤣🤣
Yaşadığım olay bu 😂- 4 ay
Anlıyorum zor bir durum, Allah yar ve yardımcınız olsun 🤣🤣🤣
Cevap sahibi4 ayAmin amin sağ ol 😂😂 İnşallah sekste ikizlerle uyumlu olan bir burç denk gelir 🤣🤣
- 4 ay
Siz önce normal birini bulun da sizi isteyen sonrası kolay 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Vallahi Ben balık burcuyum hiçbir Burcu ayırmadan balık gibi kayıyorum yani
10 YorumlaBurçlara inanmam ama boga burcu kadını neşesi bir ayrı
10 Yorumla
4 ayOlmayan cinsel hayatıma borçları düşünerek dert etmek istemiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayBen özellikleri söyleyeyim siz hangi burç olduğunu söyleyin 😊
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bana çok fark etmiyor ya Ben her türlü her burcu mutlu edebiliyorum
10 Yorumla
4 aybirçok kişi birlikte olduğu kişinin burcuna dikkat etmiyor bide bunu hesap mı yapacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Yengeç olarak isteyen her burçla olabılırım ama akrebin yeri ayrı doyumsuzluk şart
10 Yorumla
4 aySanki her ay 10 kişiyle beraber oluyoruz, nerden bilelim. Ama belliki sen biliyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayBu soruya cevap verebilmek için en az 12 kişiyle seks yaşanması ve bu 12 'sininde farklı burçlardan olması gerekmez mi? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayHiç alakası yokki, herkes ile iyi anlaştığıma göre burçların etkisi olmuyor.
10 YorumlaBurcunu bilmiyorum çok iyi anlastigim biri varda sormak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Varsa tavşan sarar anlaşırım
13 Yorumla- 4 ay
Hemen bulalım sana 🤣
- 4 ay
Belli belli
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayValla hiç burç sorarak sevişmedim 😂😂
117 Yorumla- 4 ay
Sevgililerinin burcunu da mı bilmiyordun 😂😂😂
- 4 ay
Yani. Çoğunu bilmiyorum 😂 özellikle belirtmedilerse.
- 4 ay
Belirtenlerden hatırladığın yok mu 🤣
- 4 ay
Yay var bir tane. Bir tane de boğa 😂
- 4 ay
İyi iyi güzel, sevimli burçlar 😂😂
- 4 ay
Bi yengeç değil sonuçta 😂
- 4 ay
Yengeci bilmiyorsun ki hiç, nasıl karşılaştırma yapabiliyorsun 😂
- 4 ay
Yengeç iyi ya var iki lafladığım bi yengeç bence on numara insan 😂
- 4 ay
Öyleyizdir sağ ol, siz de öylesiniz🤣🤣
- 4 ay
Tanıdık geldi yani sana da 😂
- 4 ay
Benim eskiden boğa sevgilim oldu bilirim 😂
- 4 ay
Boğa adamdır 😂
- 4 ay
Öyle evet 🤣
- 4 ay
Nereden biliyorum acaba 😂
- 4 ay
Kendinden 🤣
- 4 ay
🫅
- 4 ay
Adam be adam😂😂
4 ayBende konu burçla alakalı değil, cinsellikteki en önemli mesele karşıdaki insanlar iletişimi sağlıklı kurmaktır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kesinlikle akrep
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayKac tane burc varsa😀
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Hepsiyle anlaşırız
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç anladığım konular değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayYengeç kadını çok başka :)
10 Yorumla Ben herkesle anlaşırım.
10 Yorumla
4 ayAkrep yengeç ikizler kadını ile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayakrep ıkızler boga ve yengec deneyımım oldu fena
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yükselen falan çok etkili ya
10 YorumlaFarketmiyo fiş prize her turlu giriyor😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Boğa, yay, ve aslan
10 YorumlaBurcuna hiç dikkat etmedim.
10 Yorumla
4 aySevdiğim kadının burcu
10 Yorumlaboga erkegi mukemmel bence
72 Yorumla- 4 ay
durmaz kı hıc
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
4 ayNapıyorsunuz her burçtan biriyle mi sevişiyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayburclarini bilmem işime bakarim sadece :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAkreple ve bende akrebim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAkrep kadını dehşet bir şey ya 😅
10 YorumlaBilmiyorum 🙄
40 Yorumla
4 ayAkrep koç
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayBurca göre partner seçmiyorum.
10 Yorumla Ben boğayım bilmiyorum 😁
10 YorumlaHer burçla olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
4 ayYay burcu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
4 ayBalik
10 Yorumla Yengeç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yengeç
10 YorumlaAslan 👍
10 YorumlaHiç bilmiyorum 😅
10 Yorumla
4 ayBoğa ve akrep
10 Yorumlaakrep
73 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
Ben de Güneş Akrep Merkür Akrep Venüs Akrep burcu olarak Boğa kadınları ile iyi anlaşıyorum hem iletişim de hem de cinsellikte hatta burçlar kuşağında yatakta en uyumlu çift Akrep erkeği boğa kadını kabul edilmiş zaten benim için öncelik ilişki de güven saygı sadakat yer almakta sonra sevdiğim ile bir ömür aynı yastığa baş koymak nasipse hayırlısıyla olur bir gün senin için de aynısını diliyorum 🫡🦂👋🏻
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Akrep
10 Yorumla
4 aybalık
10 YorumlaAkrep ikizler
10 YorumlaYengeç
10 Yorumla
4 ayHepsiyle
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri