Cinsel Yaşam Cinsel tercihin ney? Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler+1 yıl Guncelll Cinsel tercihin ney? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Heteroseksüel.Ya da memeseksüel mi diyeyim, @r_engarenkyollar 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Cevap veriyorum ; c hiçbiri 😂 Yorumla carsngirls +1 yıl @r_engarenkyollar kesinlikle o değilsin, lav akıyor senden görmezden gelme. :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ordan cokmu belli oluyor yaa 😂😂 Yorumla carsngirls +1 yıl @r_engarenkyollar kokusu bile geldi. 😂 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl :D aklıma geldi https://www.youtube.com/embed/Cajp7iy_nFw 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Sadece kadınlar, ben götümü sıçmak için kullanıyorum 1 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben anlamam o işlerden elime kız eli bile değmedi🤣🤣nasil oluyo o işler 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. onceden erkeklerdı (aktıf gaydım)sımdı kadınlar sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kadın ağırlıklı biseksüelim iradeliyim istesem bu durumu kontrol altına alabilirim ama duygularımı bastırmadan yaşamayı tercih ediyorum. 0 1 Yorumla Selin0788 +1 yıl Helal sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl erkeeek severim erkeeek 9 3 Yorumla Selin0788 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl niye öyle yazdın Yorumla Selin0788 +1 yıl @SatanistBeyyy evet Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Tercihim değil durduk yere oldu kadınlara ilgi duymaya başlamam 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aslanlar gibi heteroyum 1 3 Yorumla Selin0788 +1 yıl Bu kadsr belirttiğiniz e göre bir sikinti var Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Tek sıkıntı sensin şu an Yorumla Selin0788 +1 yıl tamam Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Yaşamasını bilen orgazm. Seçen kadınlar 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tabiki kadınları tercih ederim 0 0 Yorumla
BodrumluGenç48 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kadınlar, özellikle akrep kadınları 😈🥵😅 0 0 Yorumla
burc_u Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kadınlar 3 1 Yorumla Selin0788 +1 yıl En mantijkisi Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evlenmeden olmaz 3 1 Yorumla Selin0788 +1 yıl 🤣🤣iyi cevap Yorumla
Golden_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Heteroseksüelim 2 3 Yorumla Selin0788 +1 yıl Erkeksin yani Yorumla Golden_0 +1 yıl Karşı cinsten hoşlanıyorum homoseksüelim demedim Yorumla Selin0788 +1 yıl Yani Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Biseksüel sanırım 1 1 Yorumla Selin0788 +1 yıl Neden öyle düşündün ki Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hetero kanks senin 1 2 Yorumla Selin0788 +1 yıl Nefes alsın yeter🤣🤣🤣 Yorumla Feza034 +1 yıl Helal kardeşime 😂 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hetero 0 7 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl @MesajınızVar sensin Yorumla Selin0788 +1 yıl @Seveceksin85 erkekler degil Yorumla MesajınızVar +1 yıl Evet ben heteroyum, sen farklısın sanırım Yorumla Selin0788 +1 yıl Yazdim ya okudugunu anlamiyomiyosun Yorumla MesajınızVar +1 yıl Araya nereye yazacağını bilmeyen biri karışmış, pardon Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Bunu yanlışlıkla sana yazmışım aslında bunu selin0788 e yazacakken kusura bakma Yorumla MesajınızVar +1 yıl İyi yaptın açıklayarak, sitede abuk adam çok 😆 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 4 Yorumla Selin0788 +1 yıl Bosvwr Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Niye boşvercen Yorumla Selin0788 +1 yıl Verme Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Vermeyimmi Yorumla
soyluberatt Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Sen... 0 4 Yorumla Selin0788 +1 yıl Sen Yorumla soyluberatt +1 yıl Bayanlar yani, senide içlerine katıyorum... Yorumla Selin0788 +1 yıl Ben seni katmiyorun Yorumla soyluberatt +1 yıl erkekler olsunda, beni katma... Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sensin sen 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hetero 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Heterojen 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seksi kadınlar 😂 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kadınlar
Heteroseksüel.
Ya da memeseksüel mi diyeyim, @r_engarenkyollar
Cevap veriyorum ; c hiçbiri 😂
@r_engarenkyollar kesinlikle o değilsin, lav akıyor senden görmezden gelme. :D
Ordan cokmu belli oluyor yaa 😂😂
@r_engarenkyollar kokusu bile geldi. 😂
:D aklıma geldi
https://www.youtube.com/embed/Cajp7iy_nFwBeyle
Sadece kadınlar, ben götümü sıçmak için kullanıyorum
Ben anlamam o işlerden elime kız eli bile değmedi🤣🤣nasil oluyo o işler
onceden erkeklerdı
(aktıf gaydım)
sımdı kadınlar sadece
Kadın ağırlıklı biseksüelim iradeliyim istesem bu durumu kontrol altına alabilirim ama duygularımı bastırmadan yaşamayı tercih ediyorum.
Helal sana
erkeeek severim erkeeek
🤣🤣
niye öyle yazdın
@SatanistBeyyy evet
Tercihim değil durduk yere oldu kadınlara ilgi duymaya başlamam
Aslanlar gibi heteroyum
Bu kadsr belirttiğiniz e göre bir sikinti var
Tek sıkıntı sensin şu an
tamam
Tercihim bayanlar sadece
Yaşamasını bilen orgazm. Seçen kadınlar
Tabiki kadınları tercih ederim
Kadınlar, özellikle akrep kadınları 😈🥵😅
Kadınlar
En mantijkisi
Evlenmeden olmaz
🤣🤣iyi cevap
Heteroseksüelim
Erkeksin yani
Karşı cinsten hoşlanıyorum homoseksüelim demedim
Yani
Biseksüel sanırım
Neden öyle düşündün ki
Hetero kanks senin
Nefes alsın yeter🤣🤣🤣
Helal kardeşime 😂
Hetero
@MesajınızVar sensin
@Seveceksin85 erkekler degil
Evet ben heteroyum, sen farklısın sanırım
Yazdim ya okudugunu anlamiyomiyosun
Araya nereye yazacağını bilmeyen biri karışmış, pardon
Bunu yanlışlıkla sana yazmışım aslında bunu selin0788 e yazacakken kusura bakma
İyi yaptın açıklayarak, sitede abuk adam çok 😆
Nasıl yani
Bosvwr
Niye boşvercen
Verme
Vermeyimmi
Sen...
Sen
Bayanlar yani, senide içlerine katıyorum...
Ben seni katmiyorun
erkekler olsunda, beni katma...
Biseksüel
Catsexual
Tencereseksüel
Kadınlar tabii
Sensin sen
Kadınlar 😉
Karılar
Sensin
hetero
Heterojen