Cinsel Yaşam Cinsellikte hangi burçla anlaşıyorsunuz? ӄıᴢıʟ10 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellikte hangi burçla anlaşıyorsunuz? Cinsellikte hangi burçla anlaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akrepten sonra en arzulu burçlar aslan ve boğa denilsee de ben akreptten sonra en harika şeyleri aslan ve oğlak kadınlarıyla yaşadım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Yengeç boğa çıktı.. boğa kadını ile anlaşamam ben 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aslan burcuyum yükselenim akrep mutlu edemediğim olmadı ama mutlu eden sayısı az diyebilirim, istediğin kadar iyi ol her partnerle aynı olmaz 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç cinsellik yaşamadım ama balık ile oğlakın yan yana gelmesi beni mutlu etti. 1 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yay burcuyum kesinllikel bu görsel dogru ikizlerle cok iyi oluyor cinsel uyumu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben kızı arzularıma göre fiziğe sahipse anlaşırım mutlu ederim olmaz deneni yaşatır arzularına istediği zevklerle ulaştırırım ama burçla değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kendim gibi kova olanlarla nedense kova kadınları daha bir seksi geliyor 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Hepsi yaaa seks burc ne alaka 0 0 Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl akreplerle güzel anlaşırım bide yengeç 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Terazi - Koç , İkizler olmalıydı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oğlakmış 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Akrebimmm 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Senin burcun ne 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oğlak 3 te 3 yapmış 0 0 Yorumla
bayizmr Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Ben sana sorsam😂 0 2 Yorumla ӄıᴢıʟ10 +1 yıl Kova 😂 Yorumla bayizmr +1 yıl Ben balık ama hiç o taraftan bakmadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Akrepten sonra en arzulu burçlar aslan ve boğa denilsee de ben akreptten sonra en harika şeyleri aslan ve oğlak kadınlarıyla yaşadım.
Yengeç boğa çıktı.. boğa kadını ile anlaşamam ben
Aslan burcuyum yükselenim akrep mutlu edemediğim olmadı ama mutlu eden sayısı az diyebilirim, istediğin kadar iyi ol her partnerle aynı olmaz
Hiç cinsellik yaşamadım ama balık ile oğlakın yan yana gelmesi beni mutlu etti.
Yay burcuyum kesinllikel bu görsel dogru ikizlerle cok iyi oluyor cinsel uyumu
ben kızı arzularıma göre fiziğe sahipse anlaşırım mutlu ederim olmaz deneni yaşatır arzularına istediği zevklerle ulaştırırım ama burçla değil
Burçlarını sormadım hiç daha önce
Cinsel hayatım yok
Kendim gibi kova olanlarla nedense kova kadınları daha bir seksi geliyor
Hepsi yaaa seks burc ne alaka
akreplerle güzel anlaşırım bide yengeç
zeki ve zengin olanlarla :D
Bir Koç var onunla
Boğa beni çekiyor 😅🤔
Terazi - Koç , İkizler olmalıydı
Oğlakmış
Akrebimmm
Başakmış