Cinsel Yaşam Sanalda cinsellik konuştuğunuz kişiyi başkalarıyla konuşunca kıskanır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Güncellemeler4 ay Sizde böylemisiniz Sanalda cinsellik konuştuğunuz kişiyi başkalarıyla konuşunca kıskanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% 4 ay Ben sadece onunla konuşuyorsam tâbi kide sorun yaparım yoksa umrumda olmaz 3 0 Yorumla
ceketimincebi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Cinsellik konuşmuyorum kimseyle onu benimle konuşmak isteyen biri gitsin başkasıyla konuşsun umrumda olmaz 0 0 Yorumla
Ozişkoo Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 4 ay Yani o ne kadar bağlandıgıma göre değişir sen kıskanıyon mu 0 4 Yorumla Soran 4 ay Biraz evet Yorumla Ozişkoo 4 ay Kıskanma o zmn sevgilin değil sonuçta Yorumla Soran 4 ay Ama bi bağ kuruyorz sonçta Yorumla Ozişkoo 4 ay Cinsel bir bağ oda menfaatiniz için Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Eğer böyle konuşacak samimiyette biriyse normal muhabbette ediyorumdur herkesle konuşan insanları sevmem soğurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Önüme gelenle özel bişey paylaşan biri değilim. Ondan dolayı da kıskanırım. Ama belli eder miyim? Nayır 🤓 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Herhalde yani 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Hayır konuşmam da tanımadığım kimseyle 0 0 Yorumla
HarddFB92 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Erkek adam becerdigini paylaşmaz 0 0 Yorumla
sıktınamk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Nasıl anlıcan ki bunu illa yapıyordur 😃 0 0 Yorumla
Byıstanbulbeyfendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 99% 4 ay O kişiylr kurduğun bağa bağlı aslında 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Sanalda da olsa konusuyorsam kıskanırım tabi 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yooo niye 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Özlüyorumkicok Takip Et Xper 7 Yaş: 37 4 ay Hayir. bazen üçümüz konuşuyoruz.. 0 1 Yorumla Özlüyorumkicok 4 ay Evet Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Bilmem hiç olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Duruma göre değişir 0 21 Yorumla Cevap sahibi 4 ay Sen kıskanıyor musun Yorumla Soran 4 ay Birazz Yorumla Cevap sahibi 4 ay Peki cinsellik konuştuğun biri ile zamanla ciddi düşünür müsün Yorumla Soran 4 ay Yok ya sanaldan düşünmem Yorumla Cevap sahibi 4 ay O zaman çok kıskanmaya da gerek yok Yorumla Soran 4 ay Ama gün içinde de konışuyosun ve yani samimiyet artıyo Yorumla Cevap sahibi 4 ay Peki bu kişi evli olsa Yorumla Soran 4 ay Yok evli olmaz bn kimsenin vebaline giremem Yorumla Cevap sahibi 4 ay Helal sana Yorumla Cevap sahibi 4 ay Şu an aktif sanal görüştüğün birisi var mı Yorumla Soran 4 ay Ya öyle Yorumla Soran 4 ay Var Yorumla Cevap sahibi 4 ay Başkasıyla konuşmazsın o zaman sen şimdi Yorumla Soran 4 ay Konuşurum ya Yorumla Cevap sahibi 4 ay Kıskanmaz mı Yorumla Soran 4 ay Ya konuştğm kıskanmıyo pek belli de etmiyor olabilir Yorumla Cevap sahibi 4 ay Mesaj kutum açık değil ama boş ver şimdi Yorumla Soran 4 ay Neden boş vereyim istersen konuşabiliriz Yorumla Cevap sahibi 4 ay Olur madem ısrar ettin 😅😅😅 Yorumla Soran 4 ay 😅😅 Yorumla Soran 4 ay Takip attım Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kıskanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben sadece onunla konuşuyorsam tâbi kide sorun yaparım yoksa umrumda olmaz
Cinsellik konuşmuyorum kimseyle onu benimle konuşmak isteyen biri gitsin başkasıyla konuşsun umrumda olmaz
Yani o ne kadar bağlandıgıma göre değişir sen kıskanıyon mu
Biraz evet
Kıskanma o zmn sevgilin değil sonuçta
Ama bi bağ kuruyorz sonçta
Cinsel bir bağ oda menfaatiniz için
Eğer böyle konuşacak samimiyette biriyse normal muhabbette ediyorumdur herkesle konuşan insanları sevmem soğurum
Önüme gelenle özel bişey paylaşan biri değilim. Ondan dolayı da kıskanırım. Ama belli eder miyim? Nayır 🤓
Herhalde yani
Hayır konuşmam da tanımadığım kimseyle
Erkek adam becerdigini paylaşmaz
Nasıl anlıcan ki bunu illa yapıyordur 😃
O kişiylr kurduğun bağa bağlı aslında
Sanalda da olsa konusuyorsam kıskanırım tabi
Kıskanırım yani. Hatta seni de kıskanmak isterim
Hayır çocukça bu çünkü
Sen kıskanırmısın
Kıskanır insan
Dimi
Yooo niye