Cinsel Yaşam Hamilelikte cinsellik kaç günde bir oluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tabi kişiye göre değişir ama hiçbir sorun yoksa ne kadar olmalı Hamilelikte cinsellik kaç günde bir oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
akdenizgüneşi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 4 ay 8 aya kadar olur genel de ama kişiler de ki istek tutku ve tecrğbeye baglı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Benim eşimde hamile. Eğer bir sakıncası ve sağlık sorunu yoksa hafta da iki kere yapıyoruz. Yani birazcık duruma göre değişiyor. 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hiç sorun yoksa son ay bile sorun olmaz bilinçli olmak kaydiyla 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. çok abartmadan haftada 2 gibi idare edilir 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Doğuma bir ay kalaya kadar olur 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hergün bile olur. Sana kalmış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay duruma göre değişiyor doktor yasakladı bize 0 1 Yorumla Soran 4 ay Neden yasakladı kaç aylık? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
8 aya kadar olur genel de ama kişiler de ki istek tutku ve tecrğbeye baglı
Benim eşimde hamile. Eğer bir sakıncası ve sağlık sorunu yoksa hafta da iki kere yapıyoruz. Yani birazcık duruma göre değişiyor.
İlk 3 ay ve son 3 ay olmaması tercih ediliyor
Hiç sorun yoksa son ay bile sorun olmaz bilinçli olmak kaydiyla
çok abartmadan haftada 2 gibi idare edilir
7. aya kadar yapılıyor diye duymuştum
Doğuma bir ay kalaya kadar olur
6-7 aya kadar bir sorun yoksa yapabilirsiniz
Hergün bile olur. Sana kalmış.
Herğünn
duruma göre değişiyor doktor yasakladı bize
Neden yasakladı kaç aylık?