Cinsel Yaşam Kaç günde bir seks yapılmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Ben hiç çünkü sevgilim yok Kaç günde bir seks yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. hanı kımle yapacamkı olsa hergın yapardım31 devam 😣😞 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Duruma gore 3.4 pespese ara vermeden bazen haftada uc vs sexin plani olmaz 0 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bekar olduğum için ve sevgilim olmadığı için hiç yapmadım 0 1 Yorumla geeceemaaviisii +1 yıl Sen yanımda Olaydın her gün yapardık 🥹 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 2 haftada bir falan gönlü olursa. Sen madem sevgilin yok kaç günde bir mastürbasyon. yaparsın? 1 0 Yorumla
burak7821 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl En son geçen sene sevgilimle yapmıştım ne acinasi bir durum erkek için 1 0 Yorumla
icedearth45 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl hergün makbul olanı en fazla gün aşırı olabilir 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hafdata 1-4 arası değişiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli misiniz Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 6 gün önce yaptım 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kiminle Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Maalesef onu söyleyemiyoruz ahahah Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha peki efenim 😂 Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Sen neden yapmıyorsunn Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim yok Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Temiz düzgün bir insan sevgiliden dsha iyidir Yorumla Atesmavi99 +1 yıl İllakş sevgiliyle olucak diye bir kural yok Yorumla Soran +1 yıl Neden daha iyi olsun ki? Yorumla Soran +1 yıl En iyisi sevgiliyle olur bence ya ama illa sevgiliyle olacak diye bir şey yok katılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama işte dediğin gibi birini bulmak da kolay olmuyor Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Neden kolay değil yanii Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Nasıl birisi hayalindeki Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İçinde istek varsa partner bulurshn kendine 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Elin elini sevgilin yap 😋😊 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Biri olunca hemen hemen her gün veya iki günde bir 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bir süredir yapamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl hergün... seks olmazsa mastürbasyon.. ama hergün 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her gün en az dört kere 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapmıyoruz efendim beklemedeyiz 🤣 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bulunca hemennnnnnnnnnnnnnnnnnn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç. 5 6 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😅😅senmı ınanayımı Yorumla geeceemaaviisii +1 yıl Neden peki Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl ahaaaa😣 Yorumla ISLAKKURT10 +1 yıl Nasibini bekliyorsun sen o zaman Yorumla CAGRI16 +1 yıl Durum vahim senin Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Mastlami yastiklami Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl haftada 2 3 kez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli misiniz Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl yok degilim Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 2 haftada bi 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu ara benimde yok 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 3-4 günde 1 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zero 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 33 yılda bir 1 3 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Uzaya mi gidip geliyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mertcan3499 yok onu milli astranot yapıyor bana gerek yok Yorumla Mertcan3499 +1 yıl 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
hanı kımle yapacamkı olsa hergın yapardım
31 devam 😣😞
Duruma gore 3.4 pespese ara vermeden bazen haftada uc vs sexin plani olmaz
Bekar olduğum için ve sevgilim olmadığı için hiç yapmadım
Sen yanımda Olaydın her gün yapardık 🥹
2 haftada bir falan gönlü olursa. Sen madem sevgilin yok kaç günde bir mastürbasyon. yaparsın?
Ben de bu aralar yapmıyorum. En son ne zaman yaptın?
bende hıc sen gıbı bırıyle kousmayı ısterdım ıcımı dokmeyı ama
En son geçen sene sevgilimle yapmıştım ne acinasi bir durum erkek için
hergün makbul olanı en fazla gün aşırı olabilir
Hafdata 1-4 arası değişiyor
Evli misiniz
6 gün önce yaptım
Kiminle
Maalesef onu söyleyemiyoruz ahahah
Hahahaha peki efenim 😂
Sen neden yapmıyorsunn
Sevgilim yok
Temiz düzgün bir insan sevgiliden dsha iyidir
İllakş sevgiliyle olucak diye bir kural yok
Neden daha iyi olsun ki?
En iyisi sevgiliyle olur bence ya ama illa sevgiliyle olacak diye bir şey yok katılıyorum
Ama işte dediğin gibi birini bulmak da kolay olmuyor
Neden kolay değil yanii
Nasıl birisi hayalindeki
İçinde istek varsa partner bulurshn kendine
Elin elini sevgilin yap 😋😊
Biri olunca hemen hemen her gün veya iki günde bir
Sene başından beri yapmadım
Bir süredir yapamıyorum maalesef
bazen her gün bazen 2-3 günde bir
Çok gündür yapmıyorum sevgilim yok
hergün... seks olmazsa mastürbasyon.. ama hergün
Her gün en az dört kere