İlişkiye girmek için en iyi zaman ne zaman
Her gün
Gün aşırı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her şeyi oluruna bırakmalı. Aşk dolu, mutlu ve huzurlu ve uyumlu ve ten uyumunuzun da olduğu biri ile olmak her zaman hamile kalma şansını arttırır. Tabii ki hormanel ve biyolojik saatinizin de tıkır tıkır işlemesi, düzenli bir hayatınızın olması çok önemli. Seks hamile kalmak için yapılmaz. Hamile kalmak ise tek amaç onun için de yumurtlama günlerinizi bilmelisiniz. Yani yumurta var hamilelik şansı var, yumurta yok üzerinden ordu geçse hamile kalamazsın...
Valla ben bunu bir seferde hallettim 6 gebeliktede ama erkek ya da kadinda sorun olunca ne sekil olur bilemem ama erkek bosalirken tam kökleyip orada bosalmasi rahim agzina spermlerin ulasmasi acisindan önemli buna birkere dikkat etmeli birde kadinla ayni anda bosalmasida cok yardimci olur😊
Cevap
19Cevap
Bunun hergün veya gün aşırıyla alakası yok takvim tutacaksınız doğurganlık dönemine denk getirmeniz ihtimalleri yüksek tutar.
Saglikla ilgili bir problem yoksa takvim tutup ya da uygulamalar var indirip "cok riskli" yumurtlama gunlerinde bir kere bile dogru posiyonda girsen kalirsin.
Penis buyuklugune de bagli bu ama misyoner klasik, aslinda yapilmasi gereken kadinin yuzustu yattigidir.
1 gün gir 3 gün dinlendir
ayakkabı giyim kılavuzu gibi oldu ama idare et :)
e tabi her gün aynını giymek sıkar insanı hayat da renk lazım demi ama :)
regl sonrası ilk hafta hergün en az bir kere iki günde bir 2 kez yapmak daha garanti oluyor
Kaç keresi olmaz, rahim içerisi sperm aldıktan sonra heran hamile kalırsın
yumurtlama dönemlerine denk getirmenoz lazim bu dönem reglden 10-15 gün sonradir
Adet bitiminden sonran1 hafta tutu ondan sonra en doğurgan zamanım oluyor
Ben bir kere ilişkiye girsen bile oluyor diye biliyorum
Hayır olmuyor onun belli dönemleri var
Kafana göre takıl işte
Kaç günü, günde kaç kere değilde. Doğurganlığın zirve olduğu zamanda bir kere bile olsa oluyor yani.
Reglden sonra 10 gun en ideal zaman ve sen altta olmalisin ve bosalinca icine ayaklarin havada 5 dakka yatmalisin
reglin ilk gununden 13-15 gun sonra yapmak lazim cunku o zaman yumurta yumurtlaniyo rahme giderken spermle karsilasmasi lazim yani onemli olan siklik degil dogru zaman diliminde yapmak
Tavşan gibi olmalısın..
Herşeyin dozunda olması iyidir
3 gunde 1 sefer tek posta
bilmiyorum hiç hamile kalmadım
ablam günaşırı giriyomuş kaldı
Hamile mi kalmak istiyorsun
Canınız sıkıldıkça gübreyi atsın 😄
Hergün gir bir hafta
Sabah akşam
Hergün vurdu mala
haftada toplam 31 kere
2 günde bir