Yastık koysun bel altına ve hemen kalkmasın acele yok ve sabır önemli sadece çocuk diye birlikte olmayın ozaman o stres ve psikolojik olarak olmaz akışıns bırak düzenli beslenme ev yemekleri de önem li
Onun belinin altına koy yastık kalkmasın hemen milyonlarca sprm var hepsi tutmaz biri tutar onun için öylece yatsın bi 15 dakika bacaklar açık içeri yerleşim olsun ayağa kalkınca gider sızıp
İyice aktıgına emin ol eşinde beli aşagı düz yatağa gelcek şekilde boş bırakmasın azıcık yukarı kalkık olsun bel yastık bel ve popo hizasında olsun çıkamax yukarda iken sprm ler düz yatış ve kalkınca gidiyor
İçine iyice ak son damlaya kadar bekle sonra yastığı al bel tarafına koy popo ve bel hizasına gelcek şekilde yana çevirme bacakları yukarı kaldırıp koy içerdekiler sızmasın hiç bir şekilde kalkmasın da oda beklesin sabırla üstüne düşeni yapın inş olucak sabır aşkla yapın gergin ve çocuk olsun diye değil sadece görev gibi görme
Aşkla sarılıp tutkuyla ilişki yapın görev ve zorunluluğu yapmayın her ay adet gördügün de umutlar tükenince suçlu aramayın sen ben diye emin ol buda etkiler oluruna bırakın
Anladım zaten çocuk için yapmıyoruz ama hata oluyor birde ben boşalma refleksi ile ileri geri yapıyorum çok oda engel olur mu sanki ileri geri yaparken penis çıkıyor gibi hissediyorum yoksa iyice derine girip basit mi kalmak gerek bosalirken ona karar veremedim
Eşime oral seks yapıyorum vajina yalama ama orgazm olmaya yakın dur diyor kaçıyor itiyor kendisini kasıyor sizce normal mi devam etmek mi gerek bırakmak mı lazım kadar veremedim
Umudu kesmiş sıkılmış yıpranmış olabilir bu bekleyiş ve hep hayâl kırıklığı çevre baskısı herkesin sorması en çok kadını etkiler sabır kardeşim sakın ona kendini sorunlu ve eksik hissettirme kabahatli gibi
Pozisyondan kaynaklı. Sırt üstü yatsın ve orgazm sonrası kalçasının altına ufak bir yastık koyup 1 saat kadar yatsın her ilişki sonrası. Bir de yumurtlama dönemine dikkat edin regl gününden 14 gün önceye tekabül ediyor bu dönem.
Onu ikna et saat önemli değil, ama ilişki sonrası üreme kanallarına (Fallopi Tüpleri) giden spermi engellememek için en az 15-20 dk boyunca kalçasının altını yükseltip sırt üstü bacakları açık bir pozisyonda yatması lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sabah ve ya akşam olmalı ama gece olmamalı. En iyi verim gece alınıyor. Hamile bir kadın gece uyuyorsa daha sağlıklı olur bebek açısından.
Nasıl gece uyuyorsa derken spermler daha mı iyi gidiyor rahme gece uyurken onu anlamadım
Bebek için daha sağlıklı. Hamile olduğu zamanı sormuyor musun yoksa hamile kalması için mi sordun? Kafam karıştı.
Hamile kalması için sordum olmuyor bebek bizim 1 yıldır 4 yıldır evliyiz sperm geri akıyor içinden
Boşaldığınızda eşinizin bacaklarını yukarı doğru kaldırıp öyle bekletin bir süre.
Onu yapmıyor eşim belki ondan geri akıyor
Ne alakası var yatış pozisyon önemli içeri ne kadar sprm aktı gitti o ve sprm kalitesi Rabbimde aratmaz sa tamamdır saati yok o işin
Olmuyor maalesef 1 yıldır deniyoruz doktor sorun yok diyor 4 yıllık evliyiz hep geri akıyor sperm fikriniz var mı bu konuda bana
Yastık koysun bel altına ve hemen kalkmasın acele yok ve sabır önemli sadece çocuk diye birlikte olmayın ozaman o stres ve psikolojik olarak olmaz akışıns bırak düzenli beslenme ev yemekleri de önem li
Kalkıyor işte onda mi acaba yastık denemedim birde
Onun belinin altına koy yastık kalkmasın hemen milyonlarca sprm var hepsi tutmaz biri tutar onun için öylece yatsın bi 15 dakika bacaklar açık içeri yerleşim olsun ayağa kalkınca gider sızıp
Ayağa kalkınca sızıyor bacaklar açık derken onu anlamadım ben
İçeri akınca öylece kalsın işte
Sızmıcak boşa gidiyor avokado ananas mango tarz beslenin
Anladım hanımefendi peki ben bosaldiktan sonra çıkıyorum hemen içinden o da sorun mu kalmak gerek mi yani penisi içinde bekletmek filan
İyice aktıgına emin ol eşinde beli aşagı düz yatağa gelcek şekilde boş bırakmasın azıcık yukarı kalkık olsun bel yastık bel ve popo hizasında olsun çıkamax yukarda iken sprm ler düz yatış ve kalkınca gidiyor
Kalçası havada olucak değil mi aşağı popo yukarı bakacak sperm aşağı doğru mu hareket edecek yani
Bende de yanlış var emin olmadan boşalır bosalmaz çıkarıyorum ondan da olabilir
İçine iyice ak son damlaya kadar bekle sonra yastığı al bel tarafına koy popo ve bel hizasına gelcek şekilde yana çevirme bacakları yukarı kaldırıp koy içerdekiler sızmasın hiç bir şekilde kalkmasın da oda beklesin sabırla üstüne düşeni yapın inş olucak sabır aşkla yapın gergin ve çocuk olsun diye değil sadece görev gibi görme
Aşkla sarılıp tutkuyla ilişki yapın görev ve zorunluluğu yapmayın her ay adet gördügün de umutlar tükenince suçlu aramayın sen ben diye emin ol buda etkiler oluruna bırakın
Anladım zaten çocuk için yapmıyoruz ama hata oluyor birde ben boşalma refleksi ile ileri geri yapıyorum çok oda engel olur mu sanki ileri geri yaparken penis çıkıyor gibi hissediyorum yoksa iyice derine girip basit mi kalmak gerek bosalirken ona karar veremedim
Önemi yok sadece iyice yerleşme olmalı içerde kalıp yatacak kalkmayacak biraz bunun için yastıkla destekle yukarı doğru tamam dır
Peki teşekkürler sizi meşgul ettim kusura bakmayın birde son bir soru sorsam size
Rica ederim buyrun
Eşime oral seks yapıyorum vajina yalama ama orgazm olmaya yakın dur diyor kaçıyor itiyor kendisini kasıyor sizce normal mi devam etmek mi gerek bırakmak mı lazım kadar veremedim
Tercih ya da onun o anki ruh hali zorlama ya da tatlı dokunuşlarla ikna et sevdir kasmasın mesela için biraz uçsun işte huyunu bilirsin işte
Hm anladım alkol kullanmıyoruz ama bakalım artık kaçıyor sürekli
Umudu kesmiş sıkılmış yıpranmış olabilir bu bekleyiş ve hep hayâl kırıklığı çevre baskısı herkesin sorması en çok kadını etkiler sabır kardeşim sakın ona kendini sorunlu ve eksik hissettirme kabahatli gibi
Bunun saatinin ne önemi var. Hamilelikte olmaz.
Spermin kaliteli hatunda yumurtama donemindeyse pozisyon saat zaman mekan gereksiz teferruat
Anladım teşekkür ederim
Ama akıyor geri ilişki sonrası spermler
Saat gece 3:12 geçe ilişkiye başlayıp tam 3:26 geçe bitirirsen karın hamile kalabilir.
Anladım ilişki sonrası sperm geri akıyor içinde kalmıyor ne yapabilirim acaba
Pozisyondan kaynaklı. Sırt üstü yatsın ve orgazm sonrası kalçasının altına ufak bir yastık koyup 1 saat kadar yatsın her ilişki sonrası. Bir de yumurtlama dönemine dikkat edin regl gününden 14 gün önceye tekabül ediyor bu dönem.
Yatmıyor duş alıyor hemen geri akıyor içinden bir şey olmaz diyor
Onu ikna et saat önemli değil, ama ilişki sonrası üreme kanallarına (Fallopi Tüpleri) giden spermi engellememek için en az 15-20 dk boyunca kalçasının altını yükseltip sırt üstü bacakları açık bir pozisyonda yatması lazım.
Üreme kanalı dediğiniz fallop tüplerine mi gitmiyor sperm o zaman peki ben boşalınca bekliyom mi içinde penisi bekletmek gerek mi
Penisi bekletmen önemli değil sperm içeride kanallara ulaşmadan döllenme gerçekleşmez
Anladım illa yatması lazım diyorsun
Evet
Hm tamam o zaman teşekkür ederim sağolun
Saat değil gün önemli. İki adet başlangıcının tam ortası hamilelik için en uygun günlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
İlişki sonrası hep geri akıyor sperm ne yapabilirim acaba
Kalçasının altına yastık koy, becer.
Anladım onu yapmadım hiç çünkü akıyor boşalınca
kuşluk vaktiyle seher vakti arası
Saat kaç gibi yani
Fark etmiyor içine akıtıp bekletin yeter
maalesef geri akıyor neden acaba
Eşin kalkıyor mu hemen
Eşim kalkıyor duşa birde ben penisi çıkarınca olduğu gibi geri geliyor ne yapabilirim acaba erken mi cikiyorum içinde kalsam kalkmaz oda belki
Eşinin kalkmamasi lazım işte
Anladım bir yıldır olmuyor için vıcık oluyor ondsn kalkıyorum diyor
Kalksa bile gitmez mi acaba rahmine
Bilmiyorum ki
Anladım peki ne yapabilirim birde bosalirken ileri geri yapıyorum yanlış mı bu acaba direk derine mi bosalmak lazım sabit durup o an
Evet öyle dene bi
Tamam teşekkürler umarım olur bir yil oldu
Umarım olur
İnşallah baba olmak istiyorum
İnşallah olursun
Teşekkür ederim
Herkes üroloji uzmanı oldu anadını satym